EU verkiezing #StemZeWeg


Opkomst vorige Europese Verkiezingen 37 %. Deze desinteresse was ik vorige keer heel tevreden mee. Een duidelijk teken dat ‘wij’ het helemaal niet eens waren. Alleen verander je daar NIETS mee. De stemmers die het kartel ondersteunen gaan immers wel en zo kan de Europese dictatuur gewoon doorgaan.

Er zijn honderden redenen om NIET te gaan stemmen. Deze keer wordt echter alles anders. De opkomst van het POPULISME in GEHEEL Europa geeft ons de mogelijkheid om een vuist te maken !!

MAAK EEN VUIST #StemZeWeg

#StemZeWeg logo groot

De vraag is: Wil je MEER of wil je Minder Europa

ALS JE NIET STEMT
veranderd er NIETS

Veel mensen denken al in de goede richting, ze willen minder immigranten minder zeggenschap in Europa en meer terug in Nederland, stoppen met het Parijs milieu akkoord en stoppen met de uitbreiding van de EU. Toch gaan velen nu niet stemmen terwijl de VVD, D66, PvdA, GroenLinks etc aanhangers zeker zullen gaan, wie laat jij dan de toekomst bepalen? Nog nooit hebben we wat te vertellen gehad zoals nu. Of …. laat jij jezelf jezelf beïnvloeden door de media die het populisme steeds weer in een kwaad daglicht zetten met emoties zonder de feiten te benoemen?

– Henk Mutsaers

Vanavond 22 mei bij Pauw: Rutte vs Baudet

Meer info over Europa

zomaar een van de BELANGRIJKE standpunten, een van de …