Populisme Nieuws (latijn: Populus = Het volk) EU verkiezing 2019


Het lijkt mij een geweldig idee om alle nieuws over de komenden Europese Verkiezingen van 23 Mei te verzamelen op deze pagina. Zoals je al wel ontdekt hebt ben ik een grote voorstanders dat we eindelijk een grote verandering gaan bewerkstelligen in de EU. Een einde aan de ongekende immigratie waanzin, een einde aan de klimaat leugens, een einde aan de macht van de Deep State. Het wordt de allerhoogste tijd dat iedereen gaat ontwaken, gaan zien wat er achter de schermen gaande is. Opnieuw op diezelfde partijen stemmen en dan wonderwel een ander resultaat verwachten is jezelf voor de gek houden !

Europese Eenheid

Als de camera’s zich richten op een enkele kant,
is er anders altijd iets aan de hand.


Met het censureren van het totale internet, hoeveel kansen hebben we dan nog om het tij te keren Na de Komende EU Verkiezingen ?


12-05-2019
11-05-2019
08-05-2019
Zijn populisten piraten

Brexit-feestje stijgt in peilingen van het Europees Parlement, 9 punten vóór Labour


EU Brexit poll
Bron Image

Frexit-activisten ‘DOEN MEE’ met Yellow Vests voor EU-verkiezingen

Franse euroscepticus Florian Philippot kondigde dinsdag aan dat zijn partij een extreem-rechtse alliantie heeft opgebouwd met leden van de Gilets Jaunes beweging tegen de regering voorafgaand aan de verkiezingen voor het Europees Parlement in een poging een populistisch blok te creëren.

02-05-2019
Dit doen de “Leiders” die we nu hebben, …
zo gaat de stemming voor een positie in de EU. Geheime stemming en slechts een ENKELE kandidaat. Terecht wat Nigel Farage verteld. Welkom to de Sovjet Unie, …

De EU is een totalitair monster

De Europese Akte, die de handelsbelemmeringen ophief in heel Europa en het Verdrag van Maastricht voor de Europese Unie hebben fundamenteel de nationale soevereiniteit uitgehold, zodat het woord Economisch kon worden geschrapt en de term werd veranderd in de Europese Gemeenschap, voordat het later verder werd gewijzigd naar de Europese Unie. De geconstrueerde economische implosie van Griekenland, Ierland, Portugal, Italië en Spanje heeft een groot probleem gecreëerd waarvoor een oplossing nodig is en is wat nu wordt voorgesteld, nl. de opheffing van wat er nog over is van een reeds afgenomen nationale soevereiniteit om het door de elite vanaf het begin gecreëerde probleem ‘op te lossen’. Het is de bekende ‘Probleem-Reactie-Solution-strategie’ die leidt tot een nieuwe grootscheepse mijlpaal op weg naar de totalitaire staat van Europa. |Lees ook de EU superstaat |


… is dit betoog vanuit NL niet #1 op #1 te projecteren op de EU

Jordan Bardella, geboren op 13 september 1995 in Drancy (Seine-Saint-Denis), is een Franse politicus van 23 jaar en een nieuw boegbeeld van Front National

al een iets oudere video, maar Oh zo actueel, …
18-04-2019 … de eerste + 6 min is oude koeien uit de sloot, …
17-04-2019
17-04-2019
17-04-2019

”Er zijn vele wegen die naar jouw bestemming leiden; kies de weg die trouw voelt aan je hart.” – Jack Kornfield