Jouw Stem Is Een Wapen, gebruik het, …


Bron artikel: Your Voice Is A Weapon – Use It
Door: Investigative Journalist Corey Lynn

Een van de grootste wapens die je hebt, is je stem. Of die stem nu gehoord wordt via een megafoon, via de luchtgolven of met de pen – iedereen kan een verschil maken. Bekendheid brengen en de waarheid blootleggen is cruciaal in deze tijd van voortdurende valse nieuwspropaganda, uitgedacht om cognitieve dissonantie te creëren en onze maatschappij te ondermijnen.

Het woord verspreiden:

Dit kan op een aantal manieren worden gedaan, van het bouwen van een blogsite, een alternatieve nieuwssite, podcasts, video’s, flyers verspreiden, praten met mensen in uw lokale gemeenschap, het uitvoeren van gratis advertenties / brieven in lokale brievenbussen, zoals uw kerk of vereniging van huiseigenaren en natuurlijk sociale media. Het is belangrijk om mensen in de luwte van corruptie bloot te stellen om hen uit hun sluimer te wekken, maar het is net zo belangrijk om hen op de hoogte te houden van de komende verkiezingen. Als je geen tijd hebt om te schrijven of uit te komen, volg dan diegenen die dat wel doen en help de informatie verder te verspreiden als je eenmaal hebt begrepen dat het de waarheid is.

Doe eerst je onderzoek:

Het is zo belangrijk om zelf onderzoek te doen en informatie te valideren voordat je het deelt. Zorg ervoor dat de informatie die je leest, de daadwerkelijke bronnen vermeldt. Vaak worden verhalen gepubliceerd zonder een enkele link naar alle beweerde feiten die ze aanhalen. Dat is altijd een grote rode vlag voor mij. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, heb ik een overvloed aan bronnen op mijn website om u op weg te helpen. Daarnaast heb ik een tweedelige serie geschreven om mensen te leren hoe ze dieper kunnen graven. Deel een is Hunting The Hunters: Inside The Minds of Elite Corrupt. Deel twee is Hunting The Hunters: Digging Into Foundations. Hopelijk geven deze je een idee van hoe nesten en webben werken en waar je informatie kunt verzamelen over hen, vooral die in je lokale gemeenschap. Ik begin altijd met mijn zoektocht met deze snelle achtergrondzoekopdracht om de notendop informatie te krijgen die ik nodig heb om me op mijn pad te zetten, zoals criminele geschiedenis, werkgelegenheid, profielen van sociale media, potentiële familieleden en zakelijke relaties, huidige en vorige adressen en andere belangrijke informatie . Het versnelt het proces aanzienlijk.

Zie je iets zeg dan iets

Het lijkt erop dat niet genoeg mensen zich uitspreken als ze zien dat er iets potentieel corrupt voor hun ogen ontvouwd, of het nu uit een plaats van angst komt of dat hun leeftijdsgenoten hen niet zullen geloven. Het is zo belangrijk om corruptie in uw lokale gemeenschap het hoofd te bieden. Een perfect voorbeeld hiervan is het geval van een veroordeelde kinderverleidster in Florida die net na de gevangenis werd aangenomen om in een kerk te prediken, om geld voor hen in te zamelen. De hele congregatie was op de hoogte omdat ze de kinderen moesten scheiden van hun ouders (vanwege zijn proeftijd van drie jaar) en de kinderen naar een ander gebouw moesten brengen voor een dienst, terwijl deze man opstond en tot de ouders predikte. Ja, dit is gebeurd. Deze mensen zouden zich moeten schamen omdat ze geen standpunt innemen en toestaan ​​dat dit gebeurt. In deze snel veranderende wereld is het belangrijk om te kijken naar degenen die tijd doorbrengen met uw kinderen, om op de hoogte te blijven en ervoor te zorgen dat iemand geen criminele achtergrond heeft of een geregistreerde zedendelinquent is. Weet ook waar je op moet letten bij kinderroofdieren. Dit was slechts een voorbeeld van een groot aantal mensen die zich niet uitspraken. Als u iets in uw gemeenschap ziet gebeuren, kunt u iets zeggen.

Motiveer je community:

23 Mei 2019 (EU) en 2020 (VS) wordt een van de meest kritieke tijden in de geschiedenis. Als je nog nooit je stem hebt gebruikt, om op te komen voor waar je in gelooft – nu is het zover! Wees moedig, wees dapper en spreek luid. Dit is niet het moment om je zorgen te maken over wat anderen van je denken. Dit is het moment om zij aan zij te vechten met iedereen die de ernst van deze situatie begrijpt, en weet dat als we falen, we dit land en toekomstige generaties hebben gefaald.

Pssst, … en ook nog even dit, als je de Engelse taal machtig bent, …