Bescherm je woning tegen inbraken, … met een lapje vlees !!


logo gedachtenvoer

Bescherm je woning tegen inbraken en terroristische aanslagen.

In onze regionale krant BN deStem spreekt de Burgemeester van Oosterhout zich uit tegen deze discriminatie, en nog wel van een raadslid.

Met naam en toenaam vermeld in de krant terwijl zware criminelen slechts met hun initialen ‘vereerd’ worden vanwege de privacy, hoe is dat te rijmen?

Schandelijke Discriminatie, … Oh Ja ? Voor veel mensen is Dory nu een held

Je eigen uitspreken tegen deze ‘schandelijke’ discriminatie is wel kort door de bocht voor de Burger ‘Vader’ van Oosterhout in Noord Brabant. Het ‘Vader’ gevoel is zeker niet aanwezig omdat ik deze foto ook geen grap vindt maar meer een uiting van diep trieste zaken die de elite en de schrijvende pers ‘ons’ aandoen. Waar men sinds enkele jaren bij elk stinkende zaakje in ons land spreekt van een onbekende, of verwarde man.

Als er maar geen enkel spoor te herleiden is naar een huiskleur, afkomst of, — erger nog — een geloofsovertuiging.

Het zou zomaar kunnen dat de bevolking zijn stem gaat verheffen tegen de burgermeesters van dit land. En dan met de vinger wijzen naar een raadslid die duidelijk hoort wat er in de samenleving speelt is wijzen met de andere vingers naar de daders van deze door migranten geteisterde samenleving.

Of moeten we nog een inhaalactie, een inhaalslag maken hier in Nederland?

Londen: 15.000 steek incidenten in het afgelopen jaar in een enkel stad
Frankrijk: 1063 kerk incidenten
Zweden: 23 No-Go zones melde RT
etc, etc.

Stel je eens voor dat er meer mensen op het idee komen om een #StemZeWeg actie te beginnen. Dat moet natuurlijk gelijk de kop ingedrukt worden, of in ieder geval ontmoedigd.

Een VDD, D66, GroenLinks, CDA, en PvdA poster voor het raam ter promotie van je politieke standpunt vindt ik heel normaal. Als ik nu vindt dat het tijd wordt om deze kartelpartijen weg te stemmen dan wordt mijn linkerdeur (toeval?) van de auto bekrast.

Ik vindt het echt hoogtijd dat we gekozen burgemeesters krijgen die we bij slecht functioneren via een referendum naar huis kunnen sturen (zonder wachtgeld) Dan zouden wij als burgers geen satire hoeven te posten op Facebook maar gewoon de burger’vader’ ter verantwoording roepen en wetsovertreders aan te pakken en onverbiddelijk het land uit zetten in hun proefperiode van minimaal 2 jaar.

Ik heb al een keer aangegeven op deze site dat ik weg wil uit dit land om vele redenen.

  • Een van die redenen is deze, een toenemend gevoel van onveiligheid.
  • Een andere reden is de voedselvoorziening die totaal niet aan ‘mijn’ eisen voldoet. Dat kan ik alleen zelf doen!
  • De belastingdruk en de uitholling van het pensioen zijn andere zaken die mijn aandacht vereisten.

Ik wil weg uit deze voorheen goed geregelde verzorgingsstaat, het wordt hoog tijd dat ik die verantwoording zelf ter hand ga nemen. Die plannen kan ik hier financieel niet realiseren. De beslissing is gevallen op Frankrijk, daar in dat grote land wil in gaan wonen in een klein gehucht, waar mensen onder elkaar en met elkaar leven. Die mentaliteit spreekt mij zeker aan.

Op mijn screensaver staat elke dag te lezen: “Alles wat ik nodig heb komt naar mij toe, in de volmaakte volgorde van tijd en ruimte”

Is die kras op mijn auto een aanwijzing om zeker niet te twijfelen om die reis te gaan maken?

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website