USA: Tijd voor arrestaties en Militaire Tribunaals, …


Bron artikel NaturalNews: It will soon be time for President Trump to unleash military arrests of all the domestic enemies in America: Tech CEOs, journo-terrorists, treasonous lawmakers and more (see full list)
Door Mike Adams

Het wordt binnenkort tijd voor president Trump om militaire arrestaties te ontketenen van alle binnenlandse vijanden in Amerika: tech-CEO’s, journa-terroristen, verraderlijke wetgevers en meer (zie volledige lijst)

Gebeurtenissen vloeien snel samen tot de onvermijdelijke conclusie dat Amerika moet opstaan ​​en zichzelf verdedigen of vallen onder de wetteloze, krankzinnige linksen en globalisten die proberen het land van binnenuit te vernietigen.

Binnenkort wordt het tijd voor president Trump om beslissende actie te ondernemen om de binnenlandse vijanden van Amerika te elimineren (zie de volledige lijst hieronder) en de rechtsstaat te herstellen voor deze soevereine natie. Hoewel ik geen speciale voorkennis heb over de plannen van Trump, wijst een analyse van versnellende gebeurtenissen op een historische confrontatie terwijl pro-Amerikaanse krachten het opnemen tegen anti-Amerikaanse verraders op elk niveau van overheid en samenleving.

De gestoorde, wetteloze democraten eisen nu de afzetting van procureur-generaal William Barr om volledig verzonnen redenen – dat wil zeggen ze houden niet van het feit dat hij niet zal meegaan met de Russische heimelijke hoax die is verzonnen door de verraderlijke diepe staat – we zijn elke dag dichterbij gekomen aan de noodzaak van militaire arrestaties van die wetgevers en binnenlandse terroristische organisaties (zie lijst hieronder) die actief samenzweren om Amerika te verslaan als gesticht en dit land veranderen naar globalisten om te worden geplunderd, ontmanteld en uit de geschiedenis gewist.

President Trump moet weten dat ‘We the People’ klaar en bereid zijn om deze natie te verdedigen tegen binnenlandse vijanden

De president moet weten dat ‘We the People’ zijn inspanningen om het moeras te draineren en “ze opsluiten” volledig ondersteunen. Wij zijn gezagsgetrouwe patriotten en verdedigers van zowel de eerste als de tweede wijziging en we staan klaar om de beslissende bevelen van president Trump te ondersteunen met verdedigingen van stad tot stad, per provincie om alle vijanden van Amerika te identificeren en te arresteren die proberen deze natie van binnenuit te vernietigen.

Voor de duidelijkheid, ja, ik heb het over gewapende, gezagsgetrouwe burgers in heel Amerika die bereid zijn om Amerika te verdedigen tegen de verraders die proberen het te vernietigen.

Van idiote gekken die Amerika in een algehele economische ineenstorting (Ocasio-Cortez) zouden duwen naar hooggeplaatste verraderlijke criminelen die Amerikaanse vijanden met kernwapens bewapende en Amerikaanse militaire geheimen lekten naar China en Iran (Barack Obama), allen die een bedreiging vormden de Verenigde Staten van Amerika moeten worden geïdentificeerd, gearresteerd en uit de macht worden ontzet als onderdeel van het herstelproces van de rechtsstaat in Amerika.

Ik heb geen speciale voorkennis van wat Trump van plan is en ik spreek op geen enkele manier voor Trump. Maar enkele van de acties die Trump kon ondernemen om de rechtsstaat in Amerika te herstellen en de sabotagedaden van de binnenlandse vijanden die momenteel in Amerika actief zijn, te elimineren, zijn de volgende:

  • Zet de nationale politie in om de CEO’s van alle technologiebedrijven en financiële instellingen die systematisch conservatieven, Trump-aanhangers en christenen tegenwerken, te arresteren en vast te houden.
  • Elke CEO van elk technologiebedrijf (Google, Twitter, enz.) Of financiële instelling (Chase, Mastercard, GoFundMe, enz.) Die gebruikers heeft afgestoten als conservatieven, moet worden aangeklaagd en vervolgd voor het opzettelijk ontkennen van de burgerrechten van Amerikanen aan deelnemen aan vrije spraak en commercie.
  • De domeinnamen van alle dergelijke technologiebedrijven en financiële bedrijven moeten in beslag worden genomen door het Amerikaanse ministerie en in bewaring worden gehouden tot het moment dat de bedrijven instemming verklaringen ondertekenen die de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van handel voor alle Amerikanen garanderen, zonder inmenging, schaduwbanning , deplatforming of algoritmische censuur.
  • De RICO-wetten voor het afhandelingsrecht kunnen worden gebruikt om criminele aanklachten tegen al degenen die betrokken zijn bij deze activiteiten te criminaliseren.
  • Elke nep-nieuwsmedia organisatie die actief deelnam aan de inkoop en publicatie van verzonnen ‘lekken’ die bedoeld waren om de poging tot politieke staatsgreep tegen president Trump te bevorderen, zou zijn samenzweerders moeten laten arresteren en verwijderen van publieke invloed. CNN, de New York Times, de Washington Post en Buzzfeed, zijn onder andere gevallen van “journo-terrorisme” -knooppunten waar ze het Amerikaanse publiek proberen te terroriseren met gefabriceerde nieuwsbedrog met als doel de Trump-administratie te destabiliseren. Deze activiteiten zijn geen uitingen van een “vrije pers”, maar eerder actieve inspanningen om opruiing en verraad te plegen als onderdeel van een gecoördineerde, diepe staats politieke coup om de resultaten van de verkiezingen van 2016 omver te werpen en de wil van de kiezers teniet te doen. De linkse media zijn in essentie samengevoegd met de diepe staat en fungeert nu als de propaganda-extensie van de zeer verraderlijke groepen die proberen de democratie van Amerika omver te werpen.
  • Elk lid van het Congres, zowel in het Huis als in de Senaat, dat actief heeft deelgenomen aan het bevorderen van de omverwerping en de poging tot staatsgreep tegen de Verenigde Staten van Amerika, moet worden gearresteerd door de militaire politie en aangeklaagd wegens opruiing, vervolgens worden verwijderd uit openbare functies en worden vastgehouden en geconfronteerd met militaire processen. Senator John McCain moet postuum worden aangeklaagd voor zijn rol in het “Trump-dossier”, dat werd gebruikt om een ​​illegale FISA-aanvordering aanvraag te verkrijgen om Trump-campagne en administratief personeel te bespioneren (in strijd met de Amerikaanse wet).
  • Als onderdeel van de opruimactie om binnenlandse terroristische groeperingen die in de Verenigde Staten opereren te elimineren, moet Antifa een binnenlandse terroristische organisatie worden genoemd, en al diegenen die samenspannen met Antifa om gewelddadigheden tegen conservatieve Amerikanen uit te voeren, moeten worden gearresteerd en beschuldigd van terreur gerelateerde handelingen van samenzwering. Dit omvat een zeer groot aantal universiteits- en universiteitsprofessoren die hun posities van academische macht exploiteren om binnenlandse terroristische groeperingen tegen de regering van de Verenigde Staten te rekruteren en in te zetten.
  • De burgemeesters van “heiligdom steden” en de gouverneurs van “heiligdom staten” moeten verklaard worden betrokken te zijn bij een actieve opstand tegen de Verenigde Staten van Amerika, vervolgens gearresteerd en onderworpen aan militaire tribunalen voor hun actieve rol in het ondermijnen van de natie door opzettelijke medeplichtigheid met criminele misdadigers en terreur gekoppelde groepen.
  • Alle gouverneurs die wetten hebben ondertekend die het stemmen van illegale vreemdelingen autoriseren, moeten worden gearresteerd en beschuldigd van samenzwering om kiezersfraude te plegen. Er moet een nationale ID-wet inzake kiezers worden ingevoerd en volledig worden gehandhaafd. Totdat Californië of een staat ermee instemt om de ID-wetten na te leven, moeten de Congresleden van die staat worden geschorst en mogen ze op geen enkele manier deelnemen aan de federale wetgeving. Het bericht naar Californië. Als u de wetten voor kiezersidentificatie niet handhaaft, verliest u uw Senatoren, leden van het Congres en uw kiescolleges. Je kunt niet deelnemen aan de democratie als je niet bereid bent om de basisregels van de democratie te volgen.
  • Activeer Amerikaanse patriotten om de landsgrenzen te verdedigen. Militie groepen moeten door de president worden opgeroepen om de Amerikaanse gebieden te verdedigen tegen buitenlandse indringers. Degenen die illegaal de Verenigde Staten proberen binnen te komen via grensovergangen moeten worden bevolen om te draaien en naar huis te gaan. Degenen die binnen de grens zijn gevangen, moeten worden gearresteerd en onmiddellijk naar hun landen van herkomst worden gedeporteerd. De boodschap moet duidelijk zijn: immigranten worden alleen in de Verenigde Staten verwelkomd door legale processen, niet door illegale grensovergangen. Als je een Amerikaan wilt worden, wacht dan in de rij zoals iedereen die legaal emigreerde.

Inmiddels weet president Trump dat het Amerikaanse volk bereid is om hun nationale verantwoordelijkheid voor het tweede amendement landelijk te activeren, om de Verenigde Staten van Amerika te beschermen en te verdedigen tegen alle buitenlandse en binnenlandse vijanden. Er zijn miljoenen militaire veteranen en zowel actieve als voormalig wet handhavende Amerikanen die klaar en bereid zijn om de rechtsstaat te handhaven en, in opdracht van de opperbevelhebber, hun rol spelen bij het identificeren en elimineren van de dreiging van “vijanden binnen .”

De meeste echte Amerikanen hebben het punt bereikt waarop ze zich nu realiseren dat hun land volledig zal worden overstroomd en vernietigd als er niets wordt gedaan om de vijanden binnenin te stoppen. De tijd wordt steeds korter. De wil van het Amerikaanse volk om hun natie te verdedigen is sterker dan ooit, maar de meeste Amerikanen zullen niet handelen tenzij ze toestemming van de president krijgen.

Die toestemming komt niet vóór de verkiezingen van 2020, maar zodra Trump een tweede termijn wint, is er niets dat een volledige verdediging van Amerika en het volledig uitroeien en elimineren van Amerika’s binnenlandse vijanden tegenhoudt.

Ik twijfel er niet aan dat president Trump al weet dat het Amerikaanse volk bij hem is en klaar om zijn presidentschap te verdedigen en deze natie te verdedigen tegen alle buitenlandse en binnenlandse vijanden.

Bereid je voor zolang je kan, want de Democraten proberen wanhopig het Amerikaanse volk te ontwapenen voordat de ‘grote confrontatie’ plaatsvindt. Ik leid je ook naar deze zeer belangrijke tactische analyse van hoe een burgeroorlog zou kunnen mislukken en waarom de verraderlijke linksen “een brutaal verlies zullen lijden“, aangezien de lijnen van kracht, water en voedsel aan hun steden worden afgesneden door pro-Amerikaanse troepen die deze natie verdedigen tegen verraders en terroristen. Dat artikel is gebaseerd op dit artikel van Matt Bracken op AmericanPartisan.org. Het is ook een zeer belangrijk, lezen.

God zegen Amerika. #MAGA