Stemmen, politici luisteren toch niet? Wel als ze weggestemd worden !!


Een goede verstaander heeft maar een half woord nodig is het gezegde en zo werkt dat bij mij ook vaak om een artikel te schrijven. Ik hoorde Pat Condell een opmerking plaatsen over de oneindig slepende Brexit sage die nu na bijna drie jaar maar is omgedoopt door Pat als de independent, onafhankelijkheidsbeweging. Ze kunnen het woord Brexit eigenlijk niet meer horen, het doet zeer aan de oren.

Ook in Engeland hoort Pat veel dat; “Stemmen geen nut heeft, de politiek luistert toch niet”. En daar heeft Pat een tegengesteld punt want hij stelt: “Stemmen heeft zeker een punt als je massaal NEE zegt zoals het in het Verenigde Koninkrijk gebeurde bij het Brexit referendum. Ze moeten wel luisteren of ze willen of niet, dat is de reden dat de Brexit sage maar door en door blijft gaan want de bevolking stemde tegen de wil van de politiek die zich in allerlei constructies probeerde te wringen om een halfbakse nep overeenkomst af te sluiten, net zoiets als het achterlijke inlegvelletje van Rutte bij het Ukraine referendum, dat was echter geen bindend referendum net als de Brexit. De Brexit kan inmiddels wettelijk niet meer teruggedraaid worden vanwege artikel 50, ook niet door de Engelse Politieke draaikonten.

Met een NEE dient er dus geluisterd te worden en mensen met het bekende olifanten geheugen zijn dat vodje papier van clown Mark Rutte zeker nog niet vergeten. Tijd voor revanche dus, en, elke verkiezing is een prachtige gelegenheid om ‘deze dienst’ terug te bewijzen. De komende afstraffing staat in de agenda voor donderdag 23 Mei aanstaande. Dat wordt een mooie dag.

Als je letterlijk wel kan kotsen van die lui in Den Haag, dan is dit dé gelegenheid om ze ook uit te kotsen!!

Met het censureren van het totale internet, hoeveel kansen hebben we dan nog om het tij te keren Na de Komende EU Verkiezingen ?

Dit is wat ik wil, een bindend referendum waardoor ik elke politicus ten alle tijden ter verantwoording kan roepen en niet eens in de vier jaar met een nep verkiezing. Daar zet ik op in en al het andere is NEP. De inzet is het bindende referendum.

Zie jij wat ik zie in het politieke landschap?

In alle lagen van de samenleving gaat het soms helemaal niet meer over de standpunten die belangrijk zijn maar de tegenstellingen die door de politiek en hun media vriendjes gecreëerd zijn. Je bent voor of tegen Brexit, je bent voor of tegen immigratie, je bent voor of tegen het klimaat. Naar argumenten wordt niet meer geluisterd, iedereen is vakkundig gehersenspoeld. Dat is ook de techniek die men gebruikt bij valse vlag aanslagen. De daders zijn al binnen enkele uren bekend, het nep-nieuws wordt al gelijk onuitwisbaar op je harde schijf ‘gebrand’.

Ik weet wel een leuke test voor je. Kijk eens een week geen TV, luister niet naar de radio, en lees geen krant. Abonneer je op een diverse mix van RSS feeds en ga bij een onderwerp dat je interesse heeft daarna eens zelfstandig op zoek naar meer nieuws. Zoek vooral met meerde woorden en voorbij de top 10 op startpage.com en ga eens ontdekken hoe het voelt om zelf een mening te moeten gaan vormen. Ga anderen eens vragen wat ze er van vinden en waarom? Je zal gaan ontdekken dat je constant in verwarring gebracht wordt over je eigen standpunt, je zal tegenstrijdige zaken moeten uitzoeken en voor jezelf op een rijtje moeten zetten. Je zal ook behoefte krijgen om het standpunt te horen van iemand die met jou op een lijn zit.

Bij ons team met dotcom.radio doen we niet anders, elke week, en al sinds september 2008. Al vele keren heb ik de plank compleet misgeslagen in mijn beeldvorming, in de valstrik getrapt van de media propaganda machine.

9/11 was daar het ultieme voorbeeld van.

In het begin durfde ik niet eens te schrijven over alles wat ik op het gebied van ‘samenzweringen’ gelezen, gehoord en gezien had. Steeds weer bleken de zaken die ik dacht ontdekt te hebben achterhaald totdat ik het boek van Dr. Judy Wood had gelezen en er allemaal puzzelstukje als onomstotelijke feiten op zijn plaats begonnen te vallen.

Daarna ga je ook anders denken en staat je bullshit radar elke dag aan. Je gaat herkennen hoe een gesprekspartner in het leven staat, soms slechts na een enkel vraag. Verleden week nog; “Hoe denk jij over Trump, was mijn vraag?”. Het antwoord; “Nou hoe hij met die vluchtelingen aan de grens omgaat, … dat kan ik noot goedkeuren”. Zwaar gehersenspoeld, kan niet zelfstandig nieuws beredeneren, punten met elkaar verbinden en is vakkundig bewerkt op emotioneel gebied.

Vragen als; Hoe zou jij dat oplossen? Wie gaat dat allemaal betalen? Waar ga je die mensen huisvesten. Waarom is 80% van de vluchtelingen jonge mannen? Wie gaat er in het land waar ze vandaan komen het werk doen? Waarom bouwen die mensen geen toekomst op samen met hun eigen familie? Dus jij vindt dat westerse leiders verantwoordelijk zijn voor alle mensen in elk arm land? En hoe denk jij over het geweld en gedrag van veel van die mensen? Kan jij nog wel veilig over straat in elke buurt, … NU?

Ik kan je vertellen dat ik vaak niet verder kom als de allereerste vraag, dan haken er al veel af. Pas als er een vraag met een andere vraag beantwoord wordt krijgen we een interessante discussie waar je mee verder kan.

Pas als je zover bent kan je eigenlijk bewust gaan stemmen, hoe zou ik zaken opgelost willen zien worden en wie kan mij daarbij verder helpen?

De tegenstellingen op politiek vlak zijn denk ik nergens groter als in het verdeelde Amerika, verdeeld tussen links en rechts, de democraten en republikeinen dus, verdeeldheid tussen zwart en wit, tussen Amerikanen en emigranten, tussen arm en rijk en noem maar op. Kijk eens naar de onderstaande video hoe het is om als zwarte inwoner Trump aanhanger te zijn, … 

Tegenstellingen inAmerika