Wetenschappelijke Studie: Maakt Co2 onze planeet groener? Update


update 30-04-2019

18-11-2018; Mythe-verspreiders op het gebied van klimaatverandering zijn wetenschappelijk analfabete propagandisten die zichzelf hebben gehersenspoeld tegen alle wetenschappelijke realiteit om op de een of andere manier te geloven dat koolstofdioxide een vergif is voor planten. In werkelijkheid is het de “vergroening” -molecule voor de planeet, zoals ik herhaaldelijk heb uitgelegd in meerdere klimaatvideo’s, podcasts en klimaatartikelen. Nu, nieuwe wetenschap gepubliceerd is  in Nature laat zien dat de wereldwijde boombedekking zich snel over de planeet uitbreidt naarmate CO2-concentraties in de atmosfeer opkomen tot gezondere pro-boomniveaus die de groei en gezondheid van bossen ondersteunen.


Bron artikel: Science study: Rising CO2 producing “miracle” re-greening effects across the planet as global tree cover rapidly EXPANDS 
Natural News: Mike Adams


Ja, dat heb je goed gelezen: de berichtgeving over de dekking van de aarde breidt zich uit, niet minder maar meer, zoals ons dagelijks verteld wordt door de leugenachtige media. (Dezelfde oneerlijke media die van New York City beweerden dat het nu onder water was komen te staan ​​en van een apocalyps van smeltende ijskappen)

“We laten zien dat, in tegenstelling tot de heersende opvatting dat het bosareaal globaal is gedaald, de dekking van 5 bomen met 2,24 miljoen km2 is gestegen (+ 7,1% ten opzichte van het niveau van 1982)”, rapporteert de auteur de auteurs in deze studie met de titel “Wereldwijde landverandering van 1982 tot 2016. “

De studie werd voornamelijk gefinancierd door NASA’s Making Earth System datarecords voor gebruik in onderzoeksomgevingen (MEaSUREs). Het genoot ook de steun van fondsen van het Wereldwijd Restauratie-initiatief van het World Resources Institute en het NASA Land-Cover and Land-Use Change (LCLUC) -programma.

“Hier analyseren we 35 jaar aan satellietdata en bieden we een uitgebreid overzicht van de wereldwijde dynamiek van landverandering in de periode 1982-2016”, leggen de auteurs uit. “Globale blote bodembedekking is gedaald met 1,16 miljoen km2 (? 3,1%), met name in landbouwregio’s in Azië.”

meer co2 is meer bomengroei


Koolstofdioxide brengt de planeet weer tot leven door het ondersteunen van bossen, planten en voedselgewassen


Een Nederlandse filmmaker heeft zijn vraagtekens gezet bij het C02 verhaal, maar heeft wel beide partijen aan het woord gelaten. The Uncertainty Has Settled (Full film)


De studie documenteert de wetenschappelijke realiteit dat koolstofdioxide de uitbreiding van bossen over de hele planeet ondersteunt. Dat is volkomen logisch, want CO2 is de ‘zuurstof’ van het plantenleven. Zonder CO2 zou bijna al het plantenleven op de planeet sterven, snel gevolgd door de totale ineenstorting van het voedselweb, dierlijke ecosystemen en menselijke beschaving.

Zie aanverwant artikel: Stijging van kooldioxide die wereldwijde vergroening, snellere voedselproductie, herbebossing en nieuwe vegetatie over de hele planeet ontketenen.

Op dit moment is CO2 rond de 408 ppm in de atmosfeer, een aantal dat gevaarlijk laag is voor planten (en bossen), waardoor massale sterfte van bomen, voedselgewassen en zelfs grassen wordt veroorzaakt. De gekken van de klimaatverandering liegen tegen het publiek en proberen te beweren dat CO2-niveaus nog nooit zo hoog zijn geweest. Zelfs NASA voegt zich bij de samenzwering door selectief data te kiezen om het publiek te tonen, waardoor de ware geschiedenis van CO2 op planeet Aarde wordt vervormd. In werkelijkheid zijn de CO2-niveaus in het verleden meer dan tien keer hoger geweest (meer dan 4.000 ppm). De huidige CO2-niveaus zijn bijna de laagste die ze ooit in de geschiedenis van de planeet hebben gehad, en terwijl ze opkomen, wordt het plantenleven over de aarde langzaam hersteld.

De linkse antiwetenschappelijke media verbieden nu alle inhoud die de valse wetenschap van de klimaatverandering in twijfel trekt, in de hoop om een ​​echt debat over het onderwerp te censureren terwijl ze hun eigen kwakzalveringswetenschap CO2 “vergif” waanzin pushen.

De wetenschappelijke idioten aan de linkerkant die blijven aandringen op het elimineren van alle CO2 eisen in feite hun eigen massale zelfmoord en het uitsterven van het meeste leven op planeet Aarde. Het is het soort suïcidale, idiote positie dat alleen kan worden nagestreefd door wetenschappelijk analfabete, arrogante liberale menigten die niets weten van de werkelijkheid, maar gefixeerd zijn op een waanvoorsprookje onder impuls van Al Gore, een anti-wetenschappelijke gek die profiteert van ‘koolstoffobie. ”

Zie dit gerelateerde artikel: Al Gore-reactie: waarom milieuactivisten de stijgende CO2-niveaus vieren.

De studie gepubliceerd in Nature is geschreven door Xiao-Peng Song, Matthew C. Hansen, Stephen V. Stehman, Peter V. Potapov, Alexandra Tyukavina, Eric F. Vermote en John R. Townshend. Aanbeveling: Nature 560, pages639-643 (2018)

Bekijk de volgende video’s – allemaal VERBODEN door YouTube – om de waarheid te horen over kooldioxide die globalistische anti-menselijke ontvolkingstroepen niet willen dat je hoort: https://www.real.video/5820639339001 

Noot: Ik heb dat Co2 verhaal nooit geloofd. Ik werkte op de centrale in Geertruidenberg waar de Co2 aan de vele groenten en fruit kassen werden geleverd als bevordering van de plantengroei. Dus Co2 wat slecht zou zijn voor het milieu is bij mij nooit geloofwaardig over gekomen – HM