Qanon berichten van April 2019 wwg1wga


30-04-2019

De maand April loopt ten einde. Op deze site hebben we nu elke maand een thema pagina over Qanon bijgehouden sinds April vorig jaar. Vier van deze thema pagina’s eindigden in de meest bekeken top 15 op gedachtenvoer terwijl enkele andere Q anon artikelen daar eveneens in bivakkeren. Deze maand April 2019 scoorde het laagst van allemaal met nog net geen 1.000 bezoekers, de video van vandaag geeft echter het beste nieuws van het afgelopen jaar. HET IS AAN HET GEBEUREN !!

29-04-2019
29-04-2019

DECLAS pre or post IG report?
[Comey] pre or post IG report?
C comes before D.
Q

28-04-2019

JUST IN: Trump’s FBI Gets It Done, Clinton Official Pleads Guilty To TREASON For Collusion

25-04-2019
https://youtu.be/4_yMcVq6-ak
25-04-2019 Boom Boom Boom
Fisa & Uranium one -op deze site sinds April 2018
Nu voor het eerst op national TV in the VS
23-04-2019
22-04-2019 leer de duistere kant van President Obama, binnenkort in het nieuws omdat, ..
22-04-2019
20-04-2019

Mainstream Media verdubbelt de aanvallen op Trump-complotten

“De mainstream-berichtgeving in de media over het verhaal over de samenzwering van Rusland is twee jaar lang volkomen verkeerd geweest, maar de poging om president Trump te bestoken, gaat door – zelfs na de publicatie van het Mueller-rapport door donderdag,” schrijft David Harsanyi in de New York Post.

“In een verantwoorde mediaomgeving zouden journalisten die jarenlang door hun partijdige bronnen waren misleid, roepen om uit te zoeken hoe het hele land kon worden ondergedompeld in een 22 maanden durende destabiliserend onderzoek dat niets meer betekende dan een nu debunked complottheorie . . . In plaats daarvan verdubbelen ze. ‘ read on

19-04-2019
Q post Mueller Report 18-04-2019
17-04-2019 Belangrijk Nieuws
16-04-2019
15-04-2019
15-04-2019
14-04-2019
13-04-2019
12-04-2019 Nederlandse ondertittels
12-04-2019 video begint op 01.26 min

Het is nu precies een jaar geleden dat we deze website hebben veranderd met behulp van Word Press zodat op elk medium desktop, iPad of mobiel de site goed functioneert. In April 2018 zijn we ook begonnen met de maandelijkse Qanon pagina’s waar inmiddels honderden uren aan links en video materiaal is verzameld. Zonder uitzondering heb ik zelf deze video’s allemaal gezien en over bericht in dotcom.radio, voornamelijk tezamen met Mike Donkers, waarvan je ook vele bijdragen kon lezen alhier.

In de top 15 meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar staan dan ook 7 artikelen / pagina’s die Qanon als onderwerp hebben.


All Abby Johnson ever wanted to do was help women. As one of the youngest Planned Parenthood clinic directors in the nation, she was involved in upwards of 22,000 abortions and counseled countless women about their reproductive choices. Her passion surrounding a woman’s right to choose even led her to become a spokesperson for Planned Parenthood, fighting to enact legislation for the cause she so deeply believed in. Until the day she saw something that changed everything, leading Abby Johnson to join her former enemies at 40 Days For Life, and become one of the most ardent pro-life speakers in America.

Mike Donkers: “Ik wilde er al over berichten maar je was me voor. Deze film ging 20 maart jl. in premiere. Ondanks het feit dat de film een ‘R’-rating heeft gekregen (Restricted, onder de 17 jaar bekijken uitsluitend onder ouderlijk toezicht) is deze film een groot succes en ook de kritieken zijn zeer lovend. En wat doet Twitter? Je raadt het al: CENSUUR

Inmiddels is de Twitter-account van Unplanned alweer hersteld, na vele, vele protesten. Er is dus echt iets gaande in Amerika! Ik schreef het al eerder: de Eeuw van de Feeks is voorbij, 2019 is het begin van het eind van het toxische feminisme en daarmee ook de inanticide-holocaustmachine die abortus heet. Ik voorspel dat zodra Trump RBG heeft vervangen we een legale definitie van het Amerikaans Hooggerechtshof gaan zien die stelt dat het leven heilig is vanaf het moment van conceptie. Hiermee zal een eind worden gemaakt aan Roe v Wade en daarmee dus het ongrondwettelijke federale abortusmandaat dat sinds 1973 voor ruim 60 miljoen (!) vermoorde ongeboren kinderen heeft gezorgd”.


Heftige informatie, … 02-04-2019

01-04-2019

The Wallstreet Journal

“Het onderzoek van Robert Mueller is voorbij, maar er zijn nog steeds veel vragen. Niet over samenzwering, Russische inmenging of obstructie van gerechtigheid, maar over de leidende berichten van de journalistiek die erin slaagden het verhaal zo verkeerd te krijgen, en zo lang”, schrijft Sean Davis. “Het was niet alleen hier of daar een fout. Amerika’s top journalisten hebben het hele verhaal verprutst, vanaf de geboorte tijdens de presidentiële campagne tot de laatste ademtocht van zondag – en ze zijn er nooit mee gestopt om zichzelf hiervoor te feliciteren. “