Omdat het zo goed werkt, wordt stamceltherapie nu door de FDA aangevallen voor eliminatie


Bron artikel NaturalNews: Because it works so well, adult stem cell therapy is now being targeted by the FDA for elimination
Door: Ethan Huff

De Amerikaanse Food and Drug Administration is op een missie om alle toegang voor volwassen stamceltherapie te elimineren, een medisch protocol dat het gebruik van de eigen endogene stamcellen van een patiënt voor regeneratieve genezing behelst. En twee en twee bij elkaar, het is omdat deze natuurlijke techniek geen gebruik van farmaceutische middelen vereist, wat betekent dat de Big Pharma bedrijven die de FDA beheersen er geen geld mee verdienen.

In het vizier van deze anti-gezondheidsvrijheid FDA kruistocht is Dr. Kristin Comella, Ph.D., een stamcel deskundige uit Zuid-Florida die de afgelopen 15 jaar patiënten met stamcellen met succes heeft behandeld. Dr. Comella en haar kliniek zijn naar verluidt niet alleen aangevallen door de FDA, maar ook door de reguliere media, die herhaaldelijk leugens heeft gepubliceerd en laster tegen haar heeft gepleegd om haar reputatie te vernietigen.

In de onderstaande video vertelt Dr. Comella over wat ze heeft moeten doorstaan ​​van de FDA, een corrupte federale instantie die er niet is voor de menselijke gezondheid, en die alleen werkt namens de farmaceutische industrie om ervoor te zorgen dat er winst blijft, De winst moet ten aller tijden torenhoog blijven – dat betekent het elk jaar tienduizenden Amerikanen vroegtijdig overlijden aan giftige, door de FDA goedgekeurde pillen, injecties, bestraling en operaties.

“Ik weet niet of mensen zich realiseren hoe pijnlijk het is om sommige van deze dingen te lezen, om me af te schilderen als iemand die erop uit is om te profiteren,” verklaart Dr. Comella tijdens het video-interview over de vele beproevingen die ze moest ondergaan door de FDA. “Wat ik doe is vechten voor de rechten van patiënten.”

Door de FDA goedgekeurde medicijnen en operaties hebben MILJOENEN mensen gedood

Zoals uitgelegd in dezelfde video door Michelle Parlo, een arts-assistent bij de praktijk van Dr. Comella, onthulde het grootste orthopedische onderzoek ooit over volwassen stamceltherapie dat een indrukwekkende 93 procent van de patiënten succes ziet door volwassen stamceltherapie na slechts één behandeling.

“Er is geen medicatie, operatie of procedure die die getallen heeft met een laag neveneffectprofiel,” onthult Parlo verder.

Dit soort cijfers bestaat zeker niet voor alle medicijnen of operaties die door de FDA zijn goedgekeurd als ‘op wetenschap gebaseerde geneeskunde’. In feite is de meeste door de FDA goedgekeurde ‘geneeskunde’ een te certificeren doodvonnis, die letterlijk miljoenen laten overlijden sinds de FDA voor het eerst ontstond.

“Medicijnen kunnen worden goedgekeurd met een behandelingspercentage van 20 procent. Ze accepteren ook sterfgevallen. Dood kan een bijwerking zijn – we hebben het over door de FDA goedgekeurde medicijnen, “legt de video verder uit.

“Bij tienduizenden patiënten kunnen we alleen wijzen op een handvol bijwerkingen, die op de voorpagina van de krant worden herhaald en waarvoor ik gekruisd word”, zegt Dr. Comella.

Als dit niet zonder enige twijfel aantoont dat de FDA niet echt genezing nodig heeft, maar eerder toegewijd is aan het ondersteunen van Big Pharma-kwakzalverij voor winst, dan zal niets dat wel zijn.

Volwassen stamceltherapie is natuurlijk; het werkt; en tienduizenden patiënten hebben ongekende voordelen ervaren door het te ontvangen – en dit is de kern van waarom de FDA het wil vernietigen vanuit het Amerikaanse medische arsenaal.

“Ik heb mijn carrière echt gewijd aan het bestuderen van stamcellen en de natuurlijke genezing van het lichaam”, zegt Dr. Comella. “En ik moet me alle patiënten herinneren die op mij rekenen om de stem te hebben als ze de stem niet hebben.”


Noot: In Nederland wordt deze therapie ook toegepast, ook wel bekend onder de naam immunotherapie maar dan UITSLUITEND in combinatie met Chemo (!) waardoor het in mijn ogen weer dure kwakzalverij is. Deze therapie is ook bekend als Dendritische celtherapie. Het wordt zeer succesvol toegepast in Duitsland. Laat je niet misleiden door de Nederlandse publicaties als zou dit experimenteel zijn en nog niet bewezen. Mensen die dit schrijven en publiceren zullen op termijn verantwoordelijk worden gesteld na de ontmanteling van de Deep State.

Nadeel van stamcel geneeskunde is de hoge prijs wat betekend dat mensen via Crowdfunding fondsen moeten verwerven.

Een extra aandachtspunt is dat er ten alle tijden een 100 % andere leefstijl dient plaats te vinden. Weg van alle junkvoeding en onnatuurlijke suikers, weg van alle familieleden die je proberen te overtuigen dat chemo en bestraling beter zijn. Het zijn de super zombies die je beter totaal kan negeren en indien nodig, ontvrienden en uit je leven verbannen. Hier kom ik nog op terug op termijn met een ervaringsverhaal dat zich nu aan het ontwikkelen is.

– Henk