Gilets Jaunes protesten verharden, en gaan ze door na de beloften van Macron?


Gilets Jaunes acte 24
Na het vergeten ‘Grote Debat’ is alles anders
de Woede; “Een gewaarschuwd (politie) man telt voor twee”
Betere beeldkwaliteit

25-04-2019 | Emmanuel Macron heeft vandaag de uitkomst medegedeeld die gepland stonden voor Maandag 15-04, de dag van de satanische valse vlag aanslag op de Notre Dame. Hij komt nu de Gilets Jaunes tegemoet met belastingverlagingen. Zonder ook maar iets gelezen te hebben van de voorstellen wil ik wel een schot voor de boeg geven. Te weinig en Te laat. Eerst duizenden mensen 24 weken tergen na ruim vijf jaar van ‘signalen’ afgegeven te hebben, dan het recht om te staken vernederen als de eerste de beste bananenrepubliek, duizenden mensen beboeten en arresteren, en bovendien duizenden verwonden waarvan er velen voor het leven getekend en 11 doden. Dat was een goed voorstel geweest waarschijnlijk een half jaar geleden. We gaan het zaterdag wel weer zien op de straten van Frankrijk en we kijken ook met spanning toe of de politie trouw blijft aan het bewind of dat ze gewoon doorgaan de hand aan zichzelf te slaan.

Deze week schreef ik: “de EU bestorming door Rassemblement National met Jordan Bardella en de Gilets Jaunes ondersteuning” Bij het artikel zie je ook de illustraties die ik maakte de afgelopen maanden over de zaterdag protesten in Parijs

09.00 uur | Zaterdag 27-04-2019 Frankrijk protesteert week 24

Het is reeds begonnen de 24 ste week, waar Monsieur Macron hoopte dat het nu voorbij zou zijn, een hoofdstuk afgesloten, maar Nee, de Nachtmerrie gaat door voor de Franse President, …

Al vroeg in de morgen kleuren de straten van Parijs “Geel’, en op de  place de la République – 75003 Paris zijn de eerste rellen met de politie reeds een feit, dit beloofd een hete dag te worden.

09.30 uur | Nu het nog relatief rustig is ben ik de onderstaande video van RT aan het bekijken, … goed verslag, achtergronden, geweld wordt toegestaan door politie waarna de politie optreed tegen de gele hesjes en de geweldplegers onderduiken in de massa. Zo werkt dat, … maar dat wisten we eigenlijk allemaal wel.

Dat is de reden dat nu Macron ook machteloos is om het tij te keren. Er is nu slechts een enkele optie. Marcron moet aftreden !!

10.00 uur | Er zijn niet zoveel Gilets Jaunes meer op de place de la République. Ik denk dat er al begonnen is met de optocht door de straten, maar de cameraman kiest ervoor het plein in beeld te brengen in plaats van de optocht.

Boek uitgave; “De Grote Manipulator” door Marc Endeweld

Het kwam allemaal neer op de presidentiële campagne. Om de hoogste Machtsmars te beklimmen zonder een politieke carrière, of zelfs een partij achter hem, gebruikte Emmanuel Macron de min of meer bekende netwerken van de Republiek… diverse en gevarieerde lobby ‘s, vertegenwoordigers van invloed, communicerende koningen,” tussenpersonen”, lokale baronnen en Vrijmetselaar Lodges. Ze haastten zich allemaal. De kandidaat en vervolgens de president begroette hen met een brede glimlach, gebruikt, soms gemanipuleerd en dan vaak vergeten. »

10.24 uur | uitbundig gezang, … en … the Daily Express meld vandaag, waar ik het helemaal mee eens ben; “EMMANUEL MACRON zou een schokkende verrassing kunnen krijgen bij de verkiezingen van het Europees Parlement volgende maand, aangezien de Franse leider naar verwachting op de tweede plaats zal worden gezet achter de aartsvijand en euro sceptic Marine Le Pen.

Eveneens in de Engelse media: “De Franse President Emmanuel Macron ” speelt met het Franse volk ” maar de arbeidersklasse is hem “beu”, ondanks zijn belofte op donderdag van belastingverlagingen, hogere pensioenen en een verandering in het ambtenarenapparaat.

Met de komende EU verkiezingen ruiken de Gilets Jaunes in Frankrijk bloed. Pro Brexit media schrijven: “EMMANUEL MACRON is gewaarschuwd zich voor te bereiden op de verkiezingen voor het Europees Parlement over zijn eurofiele leiderschap als tegenstand voor de Europese Unie blijft groeien in het hele blok.

12.00 uur | De aandacht verdelen tussen F1 en Parijs

12.30 uur | De ene camera kiest voor opnames op de place de la République waar veel onrust heerst ten opzichte van de tweede camera die ik volg in de straten van Parijs wat allemaal rustig verloopt.

16.00 uur | Samenvatting, dit is niet wat Emmanuel Macron zich voorgesteld had. Wederom een mentale klap zoals we eerder deze week ook al zagen toen Macron met eieren bekogeld werd. Niet zo populair bij de bevolking dat mag meer als duidelijk zijn.

Ondertittels in Engels
angst verandert van kamp
respect voor de politie, … niet meer !!

Bekijk de bovenstaande video, wat ik duidelijk zie in vergelijking met de 22 voorgaande edities van de betogingen. Daar waren het de zwarten als Antifa het geweld pleegden. Nu zie je dat de Gele hesjes betogers de openlijke intimidaties van de politie ‘troepen’ niet meer voor zoete koek slikken en gewoon met de blote vuist de politie te lijf gaan. Ondank de massale arrestaties, ondanks de duizenden gewonden, ondanks de reeds gevallen doden. Hoelang gaat het duren voordat de eerste politie agent gedood wordt? (buiten het grote aantal politie agenten die reeds zelfmoord pleegden)

Komt deze verharding omdat President Emmanuel Macron zich na de Notre Dame brand (valse vlag) nog niet heeft uitgesproken over het “Grote Debat”, en in de ogen van de Gilets Jaunes zijn verantwoording niet heeft genomen ? Deze stond gepland op exact het zelfde tijdstip als de brand (Toeval? – Nee)