Heb jij ook zo’n zin om de EU pootje te lappen ? ehh #1 probleem pootje lappers gezocht !!


2005: Het referendum over Europa werd door de politieke elite om zeep geholpen, onze stem werd onbeschoft terzijde geschoven. Onbeschoft; “Ja”, want de ‘democratie’ wat dat ook moge zijn, werd vakkundig gesloopt in dat jaar.

Na het Nee tegen de voorgesteld grondwet van Nederland en Frankrijk zouden de andere EU landen ook nog gaan stemmen, maar dat ‘feest’ ging voor het gemak van de elite maar niet door. Hoe noem je dat? Juist ‘Lafaards’.

IK GA NOOIT MEER STEMMEN

Hoeveel mensen hebben niet besloten na dat EU referendum in 2005, dat ze inderdaad nooit meer zullen gaan stemmen. Dat was immers ook MIJN gedachte, de EU is een farce.

Gezocht: WOEDENDE MENSEN

Mensen die revanche willen nemen, er genoegen uit kunnen putten om iemand waar je al heel lang een bloedhekel aan hebt om die lekker pootje te lappen. Maar als die iemand nu niet meer in de politiek zit en al lang ergens een lucratief baantje heeft gescoord. Simpel, dan lap je zijn voormalige partij pootje, lekker toch! (iemand lekkur potje lappe Brabants)

Bij ons in Brabant in Raamsdonksveer hebben we een Rock & Lol band, de WC Experience, zij maakten vele jaren geleden een plaat getiteld; “Bakkes oep ne kaai” vertaald; “met je aangezicht op de straatkeien vallen”. Een heerlijke gedachte vindt ik het om de politiek hun aangezicht te zien schenden, de arrogantie die normaal van hun gezicht druipt er hardhandig afgeschraapt zien worden.

Ik verkneukel mij nu al de komende uitslag van de Europese verkiezingen te aanschouwen. De aangedane, ontstelde, teleurgestelde politici recht in het gezicht te kunnen kijken en kunnen waarnemen dat ze er uitzien alsof zo inderdaad zojuist “Meej hun bakkes oep ne kaai zen gevalle.

TOP entertainment wordt dat die avond.

Europese Eenheid

Maar denk ik dan, dat is eigenlijk niet genoeg, ik wil meer: “Ik wil ouderwets revanche!”

Voor alles wat zij de mensheid hebben aangedaan. Ik kijk dan met een jaloerse blik naar de VS, naar die enorme berg van + 80.000 verzegelde aanklachten (sealed indictments)

Ik weet dat er wel een dotje bijlopen hier in de EU en NL die ook geen zuivere blazoen hebben en meegenomen worden bij het droogleggen van het moeras in Amerika. “Draining the Swamp”.

Maar moeten wij in het nieuw te vormen afgeslankte Europa of in elke landen staat ook geen commissies oprichten die de misdaden van onze politici gaan onderzoeken. Onze Qanon vriendjes zullen al best het een en ander op de plank hebben liggen wat ze tegenkwamen in hun speurtochten.

In de VS staat de snelkookpan al op ontploffen, na de Mueller farce, de grootste samenzwering ooit tegen een zittende president, aangewakkerd door de Fake Nieuws Media, die nog meer FAKE zijn als Donald Trump stelde in al zijn speeches.

Ik voorspel dat het woord “ontsteltenis” opnieuw uitgevonden gaat worden bij de linkse politiek en al hun volgelingen die gaan ontdekken dat ze bedrogen zijn, voorgelogen en letterlijk voor de gek gehouden werden. Wat gaan mensen doen die ontdekken meerdere tientallen jaren, of hun hele leven voor de gek werden gehouden. Ze keren zich af en zijn … WOEDEND !!

Maar terug naar de EU, daar wil ik ook die woede gaan zien.

Maar dan ingehouden woede, want waar kan je in Mei perfect je frustratie kwijt, gewoon vlak bij huis, om de hoek waar je met een ROOD potloot de vijand kan afstraffen.

Wat mij betreft is het gewoon oorlog, de oude garde politici zijn de vijand, net zoals bij de Gilets Jaunes in Frankrijk ondervinden aan den lijve die al 23 weken toe moeten zien en voelen geterroriseerd te worden door de staats troepen van Macron. De gemilitariseerde politie troepen die de orders moeten opvolgen van dictator Macron met als enigste ontsnapping zelfmoord plegen ……

Acte 24 aanstaande zaterdag

Het wordt hoog en hoog tijd dat dit ZOOITJE afgestraft gaat worden.

Een oproep aan al die mensen die al jaren niet meer zijn gaan stemmen. Dit is je kans om ze kopje onder te dompelen, een kopje kleiner te maken, pootje te lappen.

Ik vertel het nog niet helemaal in de taal van de straat, dan komen er immers nog krachtigere woorden aan te pas.

Duidelijk moet worden dat we IEDEREEN nodig hebben om te gaan stemmen. De achtenswaardige, onvolprezen mijnheer Rutte (maar niet echt) heeft namelijk al verteld dat jullie niet hoeven te komen met de EU verkiezingen om binnenkamers iedereen op het hart te drukken zeker te gaan. Dit noemen wij; “In je broek schijten”, zo bang is men in Den Haag voor de Europese opkomst van het Populisme.

Mark Rutte en Donald Trump

Ik heb goede hoop dat er na Mei geen discussie meer zal zijn wanneer de EU gaat instorten of drastisch vervormd gaat worden, maar hoe we dat gaan doen. Dus nogmaals, ten voeten uit:

Potje lappers gezocht.

In de VS  hebben ze ook zo’n leuke opmerking; Lets Get Some Ass kinkin’. Laten we eens tegen wat konten schoppen.