Handlangers in het kwaad, de media, de dokters, de boeren, de chemicus, de politici, de …


Ze vinden dat ze een eerbaar beroep uitoefenen met aanzien maar in werkelijkheid zijn ze op een verderfelijke manier bezig het leven op aarde mede te vernietigen. Een handlanger is de uitvoerder van verboden handelingen, de medeplichtige, de direct verantwoordelijke.

Een paar jaar geleden deed ik voor gezondheidsradio een interview met een biologische bakker. Mijn eerste vraag was; “Hoe ben je er toe gekomen om biologische bakker te worden?” Hij antwoordde: “Er waren toevoegingen op de markt gekomen die het brood langer houdbaar maakten. Ik ontdekte al snel dat die toevoegingen er na een nacht uitzagen als plastic en besloot dat nooit toe te gaan passen in mijn brood. Geïnteresseerd in deze materie besloot ik te gaan zoeken naar natuurlijke middelen om mee te kunnen in de houdbaarheid trend”. Nu weet ik het resultaat van die bakker, hij heeft een prachtig bedrijf laten ontstaan dat biologisch voorgebakken brood levert aan 14 landen in de EU en daaruit voortvloeiend totaal 600 aangepaste bakkersproducten voor mensen met een medische conditie zoals glutenvrij.

Zo’n man kan trots zijn op zijn bedrijf zonder enige bedenking van; “Waar ben ik nu eigenlijk mee bezig?”

Ervan uitgaande dat je een normale mens bent en geen doorgewinterde narcist, zou je dan je beste kennissen een leugen op de mauw spelden? Een leugen waarvan je weet dat het voor die kennis wellicht een gevaar zou kunnen zijn?

Journalisten doen dit op vrijwel dagelijkse basis, leugens over ons financiële systeem, leugens over het milieu, leugens over aanslagen, leugens over medicijnen, leugens over voeding, leugens over de politiek (propaganda). Een eersteklas handlanger in het kwaad. Ja maar, … dat zit nu eenmaal in ons media systeem ingebakken, je kan een adverteerder niet de grond inschrijven. Dat weet ik, maar jij, beste journalist bent als nieuws prostituee veel slechter als iemand die zichzelf verkoopt voor geld. Jij bent een gevaar voor andere mensen. Totaal geen respect voor de ander en een groot deel van de beroepsschrijvers zijn pure handlangers in het kwaad.

De dokter of liever gezegd de man of vrouw die medicijnen gestudeerd heeft en met een greep in de pillenpot ‘gezondheidszorg bedrijft’, dat zijn mensen die in hun opleiding geleerd krijgen om vooral niet zelfstandig na te denken. Hoe kan het dat het BMJ, het British Medical Journal stelt dat 11% van alle medicijnen doen wat er op de verpakking staan en er bij 51% geen idee is wat er gaat gebeuren. GGD, het Geld voor Gezondheid Denken, hoe narcistisch kun je zijn? Gezondheid is immers de oorzaak opsporen en niet de kwaal onderdrukken. Van alle beroepen is de dokter in mijn ogen de meest criminele handlanger in het kwaad. Crimineel, … ja want je breekt in bij een ander zijn persoonlijke gezondheid. We zien nu gelukkig de eerste arrestaties in de VS plaatsvinden.

Als ik hoor dat Trump rechters moet aanwijzen om een meerderheid achter zich te krijgen dan krijg ik het gevoel dat de rechtspraak ook niet helemaal kosher is. De politieagenten op straat, ik kijk naar de Gilets Jaunes aanpak met het politiegeweld en hoor en zie dat copy gedrag in NL en andere landen dan is mijn vertrouwen en RESPECT voor ‘oom’ agent ook behoorlijk in een vrije val gekomen het laatste jaar.

Het kan niet anders dan dat de politici nog even het voetlicht passeren, hoe groot is de invloed niet, direct en indirect op het leven van mensen, dan krijgt de politiek van alle beroepen bij mij wel het allerslechtste rapportcijfer. Wie is er rechtstreeks verantwoordelijk dat dokters giftige dodelijke medicijnen mogen gebruiken, dodelijke vaccinatie, dodelijke chemotherapie? Wie is er rechtstreeks verantwoordelijk dar er schadelijke giftige toevoegingen gebruikt mogen worden in onze voeding? Wie is er mede verantwoordelijk dat wij onder het toeziende oog van de politiek besproeit worden met Chemtrails, wie is er medeplichtig aan de valse vlag aanslagen alleen al door te zwijgen. En zo kan ik nog wel langer doorgaan in mijn betoog. Politici zijn voor het allergrootste deel alleen al misdadig door te zwijgen, halve leugens te vertellen en zoals de geschiedenis boeken uitwijzen dikke leugenaars zijn. Narcisten, eerste klas en onmenselijk, handlangers in het kwaad. 

Als JIJ straks gaat stemmen, wordt jij dan ook een handlanger in het kwaad, of heb je nog wat fatsoen, mededogen, empathie, verstand, tijd en bereidheid om je degelijk te informeren voordat je achteloos je stem vergeeft omdat je het altijd al zo hebt gedaan. Voordat jij met een kluitje weer het riet in wordt gestuurd zonder het zicht op de ECHTE belangrijke zaken.

… nog geen Q volger qua oplossingen en toekomstbeeld. Het idee van een media platform dat mensen en nieuws verbind bestaat al met geen 1.000 bijdragen maar 50 miljoen, …
mind parachute
#StemZeWeg logo groot