Brand Notre Dame in Parijs, een teken aan het bewind van Emmanuel Macron ? Valse vlag !!


Satanische aanslag
Michelle Obama bij haar trip in Parijs tijdens de Notre Dame aanslag, de weerspiegeling van de aanslag zie je in haar glas. Toeval ? Fotoshop ? Ik zou het niet durven met de kans failliet te gaan, …
24-04-2019
update 24-04-2019 …. de eerste 5 minuten kan je overslaan

Update 17-04-2019 22.30 uur Kerken aangevallen in geheel Frankrijk

17-04-2019 kerken aangevallen door geheel Frankrijk

Drama in Parijs update 19.00 16-04

Update 16-04-2019 Natural News: Onbevestigde rapporten beweren dat de Notre Dame-brand in Parijs opzettelijk is aangestoken: is dit een deel van de voortdurende oorlog tegen het christendom? – In eerdere berichten werd beweerd dat de brand werd veroorzaakt door, of gekoppeld aan, ‘renovatiewerkzaamheden’, maar de autoriteiten zijn vanaf dit moment nog steeds ter plaatse om te proberen vast te stellen wat er is gebeurd.

Dat gezegd hebbende, extra vroege berichten – en op dit punt, niet geverifieerd, moeten we toevoegen – dat misschien de brand van deze historische christelijke lokatie opzettelijk was.

TIME-columnist Christopher J. Hale tweette op maandag rond de middag (Amerikaanse tijd): “Een jezuïetenvriendin in Parijs die in #NotreDame werkt, vertelde me dat het personeel van de kathedraal zei dat het vuur opzettelijk was uitgezet,” Infowars “, meldt Paul Joseph Watson.

Nadat de tweet echter veel aandacht had getrokken, merkte Watson op dat Hale zijn tweet heeft verwijderd.

Watson merkte verder op dat de Saint Sulpice-kerk in Parijs opzettelijk eerder dit jaar in vuur en vlam werd gezet, maar zoals vaak het geval was, bagatelliseerden de linkse media die rapporten.

Watson merkte ook de olifant in de kamer op, gezien het feit dat de Franse moslimbevolking de laatste jaren is gestegen tot een van de hoogste, zo niet de hoogste, per hoofd van de bevolking in heel Europa. Lees verder bij de bron


Noot: Nu we toch in de samenzwering modus terecht zijn gekomen, insiders verwachten nog grote aanslagen van de Deep State vanwege de komende onthullingen in de VS. Het zou zomaar kunnen dat het aansteken van deze brand, << als dit zo zou zijn >> in de schoenen van de Moslims geschoven gaat worden om een burgeroorlog te ontketenen in Europa. Het tijdstip komt Monsieur Macron welgevallig van pas op het moment dat hij zijn rede zou gaan voeren over het grote debat op TV. Maar nogmaals, allemaal speculaties die het echter waard zijn in gedachten te houden – HM

… nog een andere optie, …

Nog meer ‘toevalligheden’ Notre Dame Cathedral burns on 15/4 ‘Disaster Day:’ The date on the calendar which saw; Abraham Lincoln die, Titanic sink, The Hillsborough Disaster, The Boston Marathon ‘Bombing
. Coincidentally. (SIC)

via Twitter
16-04-2019 22.00 uur

Nog een puzzelstukje vanuit Frankrijk: “J ai appris que Macron avait fait déplacer des statues jamais séparée de la cathédrale en 856 ans”. Ik heb gehoord dat Macron standbeelden heeft geschieden van de kathedraal die nog nooit verplaatst zijn in 856 jaar !!


Dit is gevonden door een van de anons op Facebook, de link was natuurlijk al verwijderd: “Notre Dame was het 9e kerkgebouw dat in 11 dagen in brand zou worden gestoken. Let erop dat? 9/11. Het nummer 9/11 is enorm symbolisch in de Saturnus-Maanmatrix.”


Vanavond staat een van de iconen van Parijs, van Frankrijk in brand, om 19.50 uur sneuvelt de smalle toren en delen van het dak zijn reeds ingestort. Het gebouw dat momenteel gerenoveerd wordt is in korte tijd tot een rokende ruïne vervallen waar de smalle toren eeuwen lang vastberaden uittorende boven de historische stad. — Getuigen hebben later gemeld dat het alarm af ging om 18.30 uur met de melding dat de bezoekers het gebouw moesten verlaten. —

Is dit een teken aan de wand, een voorspellende gebeurtenis aan het bewind van de hervormer van de natie, de ongekroonde ‘keizer’ Emmanuel Macron.

Is de gloed van de brand, fel oranje met het diepe rood van smeulend hout en het geel in het midden van de vlammen het gele vlammen ’spel’ als ware het een ‘vuur’ dat ook de Gilets Jaunes, de Gele Hesjes week na week aan de dag leggen. 

Is de brand in de Notre Dame een symbool voor de brand die heel Frankrijk al bijna een half jaar politiek in zijn greep heeft ?

Op het moment dat de brand uitbrak maakte Emmanuel Macron zich op voor zijn moeilijke taak het Franse volk toe te spreken over de bevindingen van “Het Grote Debat” en de toekomst aangaande de Gilets Jaunes

… elke zaterdag volg ik de gebeurtenissen in Frankrijk die de media hier verzwijgen

Het moge duidelijk zijn dat deze brand een mega ramp is voor Parijs door de vele kunstschatten en historische glas in lood ramen

Ruim een uur na het uitbreken van de Brand zien we slechts een enkel ladderwagen (in beeld) die met een zielige straal het vuur proberen te bedwingen van deze 850 jaar oude kathedraal uit de 12 de eeuw. Eerder in de geschiedenis is de Notre Dame ook al getroffen door een ramp.

Une Cathédrale d’Art et d’Histoire

Begin van de brand bij de Notre Dame

21.20 uur, de brand woed nu bijna 2,5 uur. Waar op 9/11 twee gebouwen met dikke stalen kolommen reeds waren ingestort (!) zijn het de in vergelijking dunne steiger pijpen die het in het heetst van de brand wonderwel uithouden. Gelukkig maar want het instorten van de bouw steigers zouden de muren kunnen doen instorten nu ze ontdaan zijn van de stabiliserende hout constructies. Er zijn wel versterkende stalen constructies aangebracht maar die bevinden zich waarschijnlijk recht in het vlammen vuur.

Historische kathedraal de Notre Dame in brand
Notre Dame in brand, de toren valt
Gilest Jaunes acte XXII acte 22