Gaat (extreem) geweld ook ons straatbeeld bepalen in de aanloop naar de EU verkiezingen zoals in de VS?


fake news

In 2016 hebben linkse politici in samenwerking met de al even linkse media een ware haat campagne gestart tegen de toenmalig kandidaat voor het Presidentschap van Amerika Donald. J Trump. Beide zowel de media als de politici hebben daarmee het land verdeeld in twee kampen waar alle respect verloren is gegaan voor de mening van een ander met burger geweld tot gevolg.

Er werd niet meer op argumenten gedebatteerd maar puur geweld opgeroepen door de linkse politiek en zie voor jezelf, oordeel met open mind, is dat links of Extreem links wat je voor je ogen ziet gebeuren. Die extreme verhoudingen zijn nog steeds aan de orde van de dag in het Amerika van vandaag de dag. Wat als straks de arrestaties gaan plaatsvinden van de voormalige kopstukken als Barack Obama en Hillary Clinton, wordt er dan naar rede geluisterd van de rechters of gaan we massale rellen zien in de straten van Amerika. En wie mogen zich dan op de borst slaan, de media, de politiek?

Met de verkiezingen in Europa over slechts enkele weken in het zich gaan we ook deze tegenstellingen zien, extreem links tegen gematigd rechts. En horen we al niet jaren verkondigen dat de opkomende populisten extreem recht genoemd worden in de media. Zijn die verderfelijke media hier al niet het zelfde spel aan het spelen.

Europese Eenheid

De komende weken kunnen we gaan zien hoe de verhoudingen hier liggen, de gemoederen zijn in de EU echter al veel meer aan de kook gebracht dan in het Amerika van 2016. Hier hebben we immers al de gele hesjes die komend weekend voor de 24 ste week gaan protesteren en daar valt al te zien dat de gemoederen oplopen en politieagenten rechtstreeks aangevallen worden en het politie geweld NIET meer geaccepteerd gaat worden. En hoe lang blijven de agenten zelf trouw aan de orders van President Emmanuel Macron, gezien de vele zelfmoorden in het korps valt die trouw nog te bezien?

Kijk in de video naar CNN presentator Don Lemon en de haat, de pure haat die hij preek op de TV. Opzetten tot geweld !! Had je deze beelden al wel eens gezien op de linkse TV kanalen in Nederland. Wellicht het geweld maar zeker niet dat de media daar de nummer #1 verantwoordelijke voor waren tezamen met hun linkse politieke vriendjes. En waren het de Trump supporters die winkelruiten ingooiden of linkse in zwart geklede Antifa groeperingen?

He links Nederland, kijk en neem de feiten in je op, roep niet zo maar iets, we pikken de nietszeggende domme antwoorden en loze kreten niet langer meer, wij willen een rechtvaardige eerlijke wereld, de misdaden van de elite gaan nu een voor een aan het licht komen. Te beginnen in Amerika maar de EU bobo’s zullen de dans niet ontspringen. Linkse activisten zullen grondig na moeten gaan denken hoe zij willen gaan functioneren in de toekomstige wereld als ze nu nog geweld blijven gebruiken !!

— HM
mind parachute

Obama leidde het Amerika met sterk teruglopende werkgelegenheid met de loze kreeg van ‘Verandering’ – ‘Change’ en kregen een rad voor de ogen gedraaid van leugens en deceptie. Obama speelde het spel van vrede terwijl hij in werkelijkheid de oorlogstrommels roerde in de praktijk.

Als je de media zag in 2016, Trump winnen voor president, “No Way”!! De experts in de media waren het allen eens Donald Trump zou verslagen worden, ‘Big Way’ !!

Luister ook eens naar de boodschap van ‘Change’ die Trump bracht in aanloop van de verkiezingen, en zie wat daarvan reeds gerealiseerd is in de eerste twee jaar van zijn presidentschap.

En kun je daar nog wel naar kijken met een OPEN MIND als je niets anders dan negatieve propaganda hebt gezien op de Nederlandse TV ?

De Trade Deals, de handelsovereenkomsten waren de eerste speerpunten van zijn internationale beleid die gelijk al banen terug brachten naar de VS waar ze ook vandaan kwamen in de eerste plaats. De gevluchte Amerikaanse bedrijven moesten de werkeloze premies gaan betalen via de invoer tarieven. Zo pak je het bedrijfsleven dus aan via gerechtigheid.

Immigratie stond en staat hoog op de agenda. Geen immigranten die met lage lonen de arbeidsmarkt verstoren en in feite de moderne slavenhandel vertegenwoordigd van extreem links.

Terwijl extreem links kandidaat Hillary Clinton het land beledigde door hen de ‘deplorables’ de ‘betreurenswaardige’ te noemen hemelde Trump zijn stemmers op en sprak ze moed in.

Tegenover deze linkse zeperd kwam het rechtse geluid met “We Are Making America Great Again”

Alle leugens en (fake) schandalen ten spijt werden de aanhangers van Trump alleen maar fanatieker. Diepe, diepe verslagenheid bij de media en politici die niet meer wilden spreken na hun nooit verspelde nederlaag.

Maar ook geweld in de staten van de opgefokte linkse aanhangers die de media hype, “Hillary gaat winnen”, niet konden bevatten nu men verloren had. De voedingsbodem voor het ruims twee jaar gaan durende “Russische Samenzwering” toneelstuk. En opnieuw is gebleken dat alles een links samenzwering gedrocht is waarbij koppen gaan rollen, grote koppen. Waar blijft de linkse aanhang deze keer en wat gaan ze nu weer voor geweld teweegbrengen onder leiding van de fake news media die vechten voor hun overleving, hun allerlaatste restje aanzien, … van links. Rechts weet dankzij Trump al wel beter.

Een presidentschap zoals de natie, de NATIE nog nooit tevoren had gezien. Geen Globalist maar een Nationalist, en populist om zo te zeggen.

De ‘Nazi’ in de pers was geboren.

In de EU, in Nederland zien we nu ook nieuwe politici vergeleken worden met eveneens “Nazi’s”. Gaan wij, nu we op een zelfde kruispunt staan in PRECIES DEZELFDE VALSTRIK trappen als in de VS in 2016? Wij hebben al met eigen ogen kunnen zien wat er allemaal gebeurde, ALS JE JE OGEN TENMINSTE OPEN HAD ?

Je hebt de eerste aftakeling kunnen zien van Deep State, de aftakeling van de fake media, de nieuwe handelsafspraken, het verbeteren van internationale banden, het ontmantelen van geheime operaties zoals IS. Het ontmantelen van de corrupte rechtspraak, het zuiveren van drie letter organisaties zoals de CIA, FBI, DOJ en anderen. We hebben de opkomst gezien van de grootste burger opsporingsorganisatie OOIT ter wereld, de Q Anon mouvement met meer als 50 miljoen actieve speurders en 300 + volgers en groeiende.

Komende weken gaat rechts zich uitspreken voor een nieuw Europa, of geen Europa meer, blijven zoals het nu is, dat is uitgesloten, totaal uitgesloten. Gaan links en rechts zich verenigen voor een betere wereld of gaan ze opnieuw in de verderfelijke misdadige media valstrik trappen met beide voeten? Dit terwijl we al zich hebben hoe het ook kan, …

De keuze is aan jou, maar onthou, in aanloop van de verkiezingen gaan wij niet zwijgen voor inhoudsloze kreten van links. Wij gaan ook ons recht uitoefenen voor een betere wereld en ventileren onze mening, recht voor zijn raap.

Een oud Chinees spreekwoord leerde mij eens, …

Hij die zijn stem verheft (in woede) heeft het pleit al verloren.

#StemZeWeg logo groot