Dokters gearresteerd om wat ze zijn: Drugs Dealers !!


Voorwoord: Al sedert eind 2000 lees en schrijf ik over de farmaceutische industrie en het leger van hersenloze omgekochte dokters die als slaafse volgers mensen volproppen met medicijnen die op zijn best niet werken maar helaas als “bijwerking” hebben dat mensen ziek worden en dood gaan. Hoelang kan dit zo nog doorgaan? Dat was al die jaren een doorn in het oog. Gaat nu de kentering komen, een hoopvolle gebeurtenis vond plaats in de VS. Vandaar dat ik de titel wat mee ‘gewicht’ heb gegeven. Maar hoe erg deze zaak ook is, temeer respect voor al die dokters die altijd tegen de stroom op bleven roeien in de natuurgeneeskunde ondanks alle tegenwerking waarbij het vermoorden van deze dokters eveneens aan de orde was. En dit alles was slechts mogelijk onder het zwijgzame toeziende oog van de media.

Henk Mutsaers

Big Pharma: grootste opioïde arrestatie in de Amerikaanse geschiedenis omvat tientallen artsen, apothekers die allen verslaafden creëerden

Bron artikel NaturalNews: Big Pharma bust: Largest opioid arrest in U.S. history ensnares dozens of physicians, pharmacists who created addicts
Door: JD Heyes

kraak de krantenkoppen

In weer een ander teken dat ons gezondheidszorgsysteem vol zit met problemen die de Democraten hebben verergerd en te weinig Republikeinen geschikt achten om aan te pakken, hebben federale openbare aanklagers tientallen apothekers en artsen in Ohio, Kentucky, Tennessee, West Virginia en Alabama aangeklaagd wegens illegaal verspreiden van opioïden – zelfs als een opioïde epidemie het land doorkruist.

Volgens de Cincinnati Inquirer hebben openbare aanklagers 60 apothekers en artsen belast met “het verhandelen van drugs voor seks, het geven van recepten aan Facebook-vrienden zonder de juiste medische onderzoeken, en onnodig tanden trekken om het uitschrijven van pijn medicatie voorschriften te rechtvaardigen.”

Het merendeel van de medische professionals genoemd door openbare aanklagers worden beschuldigd van “onwettige distributie van gereguleerde stoffen met recept-opioïden.”

As further noted by Breitbart News:

En hoewel openbare aanklagers zeggen dat de gebruikte methoden veel en gevarieerd waren, resulteerden ze allemaal in de distributie van 32 miljoen opioïde pillen – bij wijze van meer dan 350.000 ongepaste recepten – aan verslaafden.

“Als zogenaamde medische professionals zich als drugsdealers gaan gedragen, gaan we ze behandelen als drugsdealers”, zei assistent-procureur-generaal Brian Benczkowski.

De arrestaties volgden een uitgebreid onderzoek door de Appalachian Regional Prescription Strike Force, die bestaat uit ongeveer 300 onderzoekers en wetshandhavingspersoneel uit de vijf staten waar arrestaties werden verricht.

De aanhoudingen zullen echter niet veel opluchting brengen voor de verslaafde patiënten die in essentie vastzitten aan de zeer dodelijke pijnstillers. Toch is per Benjamin Glassman, de Amerikaanse procureur voor het zuidelijke district van Ohio, een van de taken van de taskforce om hulp te krijgen voor diegenen die verslaafd zijn aan opioïden en daardoor lijden.

Volgens de meest recente gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention zijn “overdoses van drugs drastisch toegenomen in de afgelopen twee decennia, met sterfgevallen die tussen 1999 en 2017 meer dan vier keer zijn toegenomen.”

De arrestaties vonden plaats in de grootste havens voor misbruik van opioïden en OD’s

Ongeveer 70.000 Amerikanen stierven in 2017 alleen al aan een overdosis drugs, waardoor ze de belangrijkste oorzaak van letselgerelateerde sterfte in de VS waren. 68 procent van de Amerikanen had een ongeoorloofd opioïde of een op recept voorgeschreven middel. “Volwassenen tussen de leeftijd van 25 en 54 jaar oud hebben de hoogste percentages van opioïde overdosis sterfgevallen”, aldus de CDC.

Verder constateert het National Institute on Drug Abuse dat ongeveer 130 Amerikanen per dag sterven als gevolg van opioïde OD, en dat de epidemie de belastingbetaler en particuliere verzekeraars meer dan $ 78 miljard per jaar kost. (Verwant: FDA keurt draagbaar apparaat goed om overdosis opioïden om te keren, kan worden gebruikt door familieleden en zorgverleners.)

Het Congres en het bestuur van Trump werken aan het terugdringen van opioïde OD-sterfgevallen, merkte de CDC op:

In FY 2019 ontving CDC $ 475 miljoen voor opioïdenpreventie en -surveillance met opioïden waarbij de meeste van deze fondsen staatsgerelateerde preventie-inspanningen ondersteunen.

Wat de stakingsmacht van Appalachia betreft, zei Glassman dat “wanneer deze faciliteiten worden afgebroken, er middelen beschikbaar zijn om de slachtoffers de best mogelijke kans te geven op een juiste behandeling.

“Opioïden zijn de gezondheids- en veiligheidscrisis van ons leven. Ik hoop dat deze innovatie een routekaart voor de toekomst zal zijn, “voegde hij eraan toe.

Wat deze arrestaties dwingender maakt – en tegelijkertijd afschuwelijk – is dat de opioïde-epidemie erger is in de Appalachen. Volgens de American Addition Centers, verwijzend naar CDC-statistieken, behoren vier van de vijf staten die betrokken zijn bij de buste tot de 10 tien staten met het hoogste aantal opioïde overdoses (in volgorde): West Virginia (1); Kentucky (3); Ohio (4); en Tennessee (10). Alabama. Volgens een CDC-datakaart stegen de overdoses opioïden in deze gebieden met 11,1 procent tussen 2016-17 en worden ze als ‘statistisch significant’ weergegeven in termen van totale sterfgevallen.

“Staten met statistisch significante stijgingen van sterftecijfers van overdoses van drugs van 2016 tot 2017 waren onder andere Alabama, Arizona, Californië, Connecticut, Delaware, Florida, Georgië, Illinois, Indiana, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, West Virginia en Wisconsin, “zei de CDC.

Noot: Vertaal deze informatie eens naar wat de politiek ons verteld: “Meer als 600 doden in het verkeer. Dit cijfer zal en moet lager worden !” En intussen gaan de medicijnen doden cijfers door het plafond. Moord met toestemming van de politiek en verzwegen door de media. Wees voorzichtig op wie je een stem uitbrengt voor je eigen ‘veiligheid’

— HM

Meer lezen over MEDICIJNEN + 60 artikelen bij de categorie —>