de EU bestorming door Rassemblement National met Jordan Bardella en de Gilets Jaunes ondersteuning

Save as PDF 

Gilets Jaunes is de revolutie begonnen

Een 23-jarige politicus leidt de rechtse populisten van de Marine Le Pen in de mei verkiezingen voor het Europees Parlement. Zijn naam is Jordan Bardella en hij is welsprekend. Jordan Bardella, geboren op 13 september 1995 in Drancy (Seine-Saint-Denis), is een Franse politicus van 23 jaar en een nieuw boegbeeld van Front National wat nu Rassemblement National wordt genoemd (de Nationale bijeenkomst). Is dit het nieuwe Populistische Boegbeeld van een partij die in de startblokken staat om WEL een luisterend oor gaan geven aan de weken van Gilets Jaunes protesten.

Bardella: “De beweging van gele vesten volgt Macron al gedurende zijn vijf jaar” Jordan Bardella, staat bovenaan de lijst van de Nationale Rally voor Europa. JORDAN: “ER MOET EEN POLITIEKE REACTIE KOMEN”

“We willen in Mei het maximaal mogelijk aantal leden hebben in het Europese parlement en we vechten om de nationale Franse waarden te behouden. Veel Fransen vinden de EU niet capabel om hen te beschermen tegen de immigratie golf, tegen de uitwassen van vrije handel, en de onderhandelingen met iedereen in de wereld die opgelegd worden als een nieuwe wet die vooral niet democratisch is. Dus gaan we naar Europa om te vechten tegen de commissie en het her-claimen van onze vier lagen van soevereiniteit, die in essentie zijn, onze grenzen, economische, en wetgevende soevereiniteit en de controle over ons budget. Wij zijn niet alleen in Europese en de stroom van ideeën die we verdedigen en omarmen staan niet alleen in Europa hiermee”. 

Marine Le Pen, die hoopt kiezerskapitaal te kunnen oogsten van de ‘gele vest’-revolte als de belangrijkste kandidaat van de rechtse partij bij de Europese verkiezingen.

Jordan; “In het hedendaagse Europa, of het nu Italië is met Matteo Salvini, die vertrouwen heeft gegeven aan de Italiaanse politiek. In Oostenrijk met de FPO partij en eveneens in andere Europese landen waar bondgenoten bewijzen het waard te zijn en ons vragen om samen te werken met hen”.

” In Frankrijk gaan we door een ontwaken van het publiek door de legitieme woede van velen die momenteel getoond wordt in de straten door de Gilets Jaunes beweging. Ik vrees dat dit door blijft gaan omdat Monsieur Macron de Franse tegen elkaar blijft opzetten. De Gilets Jaunes tegen de politie en visa versa. Hij weigert te luisteren naar het volk en beledigt hen waar hij ook maar kan. De meest verantwoordelijke oplossing is de nationale vergadering te ontbinden en terug te keren tot de stembus en een parlementaire gekozen vergadering met proportionele representatie om je te verzekeren van gevoelige zaken van al de Fransen vandaag.

 Op het gebied van immigratie denken wij, de economische situatie van ons land in beschouwing nemende, met inbegrip van de 6 miljoen werkelozen en miljoenen arme mensen, dat dit tezamen met het niveau van spanning op veel gebieden getroffen door etnische verdeeldheid en de opkomst van Islamisme dat deze hoge immigratie moet stoppen.

 Maar we hebben alle reden om hoopvol te zijn, het gaat over het beheersen van de immigratie naast onze bondgenoten zoals Italië die de immigratiecijfers met 65% verminderden voor asiel met onze politieke discussie want het is waar dat ons sociale systeem aantrekkelijk is. Maar ik denk dat we een aantal punten kunnen vinden voor overeenstemming dus hebben we alle reden op hoop. We willen dit opnieuw ontwaken uitdrukken in de stembus op 26 Mei ”

tekst vertaald uit de video met Engelse ondertitels
gilets jaunes acte 23
Gilest Jaunes acte XXII acte 22
Gilets Jaunes ACTE XIX 19
Jilets Jaunes acte XVI
Jilets Jaunes Eiffel Tower
giltes jaunes de wereld kijkt toe
Gilets Jaunes acte XIV
Gilets Jaunes Acte XIII
Gilest Jaunes Acte XI a Paris
Jilets Jaunes slachtoffers
Arc de Triomphe le centre de jilets jaunes
President Emmanuel Macron, de nieuwe dictator