Oorlogen, Ebola, Solar storm & Tegenspoed: Het Nieuws op de Reserve Bank, …


Aanstaande tweede paasdag loopt de wereld gevaar voor een grote Solar Storm. De laatste weken hoor ik werkelijk vanuit alle uithoeken van de wereld dat er oorlogen op het punt van uitbreken staan die mogelijk kunnen uitgroeien tot een wereldschaal en ook op gezondheid gebied lezen we dit:

Bron artikel The Organic Prepper: The Ebola Outbreak in Congo Is Close to Becoming a Global Emergency
Door: Dagny Taggart

De Ebola-uitbraak in Congo is bijna een wereldwijde noodsituatie

(Dat is de schreeuwende kop boven het artikel wat we lezen op de website)

If this Ebola outbreak isn’t stopped soon, it could become a global threat.

Als deze Ebola-uitbraak niet snel wordt gestopt, kan het een wereldwijde bedreiging worden.

In de afgelopen maanden hebben deskundigen op het gebied van de volksgezondheid beweerd dat de dodelijke uitbraak van het Ebola-virus, dat de Kongo heeft verwoest, geen wereldwijde bedreiging voor de gezondheid zal worden.

Recente evenementen en updates geven echter een minder optimistisch beeld.

Vorige week heeft de Wereldgezondheidsorganisatie een verklaring afgelegd over de aanhoudende Ebola-uitbraak in de provincies Noord-Kivu en Ituri van de Democratische Republiek Congo.

Een angstwekkend plaatje, … lees het gehele artikel bij de boven vermelde bron

Dit kun je lezen over het ontstaan van het Ebola virus: Discovery and Description of Ebola Zaire Virus in 1976

Wat echter een groot geheim is, Vitamine C kan alle 99% van alle virussen effectief behandelen, ook Ebola. maar dat wordt echter geheim gehouden anders klopt dat dreigende plaatje hierboven niet meer, lees hier meer in het Nederlands over virussen genezen met Vitamine C inclusief Ebola.

Weet je wat ik denk over de wereldwijde Media Rampen en tegenspoed Hype?

Met de strijd van Donald Trump en zijn inmiddels beroemde “Draining the Swamp”, statement staan de internationale Media Kartels niet meer aan het roer bij de nieuwsvoorziening. Ze hebben de regie verloren om de mensen, hun bewustzijn en de gebeurtenissen aan te sturen in de gewenste richting. De werkelijke nieuwsvoorziening is reeds lang en supersnel over genomen door de internet blogs, de message boards en het belangeloos maar effectief werkende wereldwijde leger ‘anons’ (Q). Mensen die gemotiveerd worden door een en het zelfde belang.

Het verlangen om te willen LEVEN in een betere eerlijke rechtvaardige wereld

Na eeuwen van manipulatie, oorlogen, onnodige honger en ziektes en werkelijk vreselijke dingen die er gebeurden met mensen, kinderen, … gaat er een einde komen aan dit gitzwarte donkere tijdperk in onze geschiedenis.

De ontwikkelingen komen wereldwijd in een stroom versnelling, politieke kopstukken die er voor kiezen vrijwillig te stoppen met hun politieke carrière, bank medewerkers die van daken afspringen, hun dood tegemoet, onmetelijk grote lijsten met verzegelde aanklachten (+ 80.000), directeuren van multinationals die aftreden en zoals recent, een voormalige president die zichzelf neerschiet. Maar ook politieke ontwikkelingen die niet meer te stoppen zijn zoals de wereldwijde opkomst van de populistische politieke stroming.

Het Nieuws is Het Nieuws Niet Meer

Was de valse vlag aanslag van 9/11 er verantwoordelijk voor dat het nieuws gedurende dagen, weken en maanden totaal alle aandacht opeiste, nu begint de valse vlag aanslag op de Notre Dame al momentum te verliezen na enkel dagen.

De Nep Nieuws Media worden nu gedwongen steeds meer nieuws op voorraad te houden, nieuws waarvan de eerste opzet al gemaakt is en toe kan slaan op het juiste moment !

Ze zijn de grip kwijt geraakt, worden door niet peilbare Qanon aankondigingen op het verkeerde been gezet waardoor hun nieuws, hun kruit tevergeefs verschoten wordt en werd. De oude dinosaurus media hebben nu allerlei rampen, oorlogen, geschillen en wereldwijde epidemieën op ‘voorraad’ genomen om indien nodig het nieuws te kunnen beheersen. Het nieuws beheersen want:

Richt de camera op het Nep Nieuws
en verberg wat niemand mag zien.

Zo ging dat altijd tot enkele jaren geleden, toen de media mastodonten nog het nieuws monopolie hadden, dat zijn ze nu volledig verloren en alleen een snel slinkende groep heeft nog een beetje vertrouwen in de oude media. Alle censuur maatregelen ten spijt, die komen te laat en zijn slechts ten dele effectief.

Dat is wat we nu voor onze ogen zien ontvouwen, de totale afbraak van de nep nieuws media, de teloorgang, de totale ontreddering, maar vooral het onvermogen en krampachtig vasthouden en de oude vertrouwde tactieken. De creatieve massale mind control methodes blijken niet meer te werken, men is de regie verloren, einde oefening, goodbye vaarwel.

Ons de echte wereld gaan tonen is niet mogelijk omdat dit zal leiden tot het vrijwillig aanvragen van de gevangenissleutels of erger, …

mind parachute