Model Vaccin veiligheidswetgeving geïntroduceerd in Texas; Bewijs Telt.


Bron artikel Activist Post: Model Vaccine Safety Legislation Introduced In Texas; Run With It
Door: Catherine J. Frompovich

Beschouw dit als een “oproep tot actie” plus een waarschuwing voor de hele Verenigde Staten, zo niet de wereldwijde gemeenschap.

Het is een oproep om de wereldwijde morele, religieuze en wettelijke rechten van consumenten in de gezondheidszorg te bevestigen; toegang hebben tot gegevens, voorafgaand aan vaccinatie; en om hun onvervreemdbaar recht uit te oefenen op de zorg keuze voor hun gezondheid, lichaam, geest en ziel, inclusief die van hun kinderen.

Beschouw dit als een lang ontbrekende – maar zeker lang noodzakelijke – oproep voor juridische hulp van Big Pharma’s en de misleidende propaganda-campagnes van de CDC / FDA met betrekking tot vaccins en vaccinaties sinds de Nationale Jeugd Vaccinwet van 1986 (42 USC §§ 300aa) -1 tot 300aa-34), waarbij verplichte vaccins omhoogschoten naar de huidige 69 doses van 16 vaccins die een kind krijgt vanaf de allereerste dag van het leven!

Niets getuigt van de drogredenen van de ‘wetenschappelijke veiligheid van vaccins’ dan de tegenstrijdige gegevens. HHS en HRSA (Health Resources & Services Administration) produceren documenteringsuitgaven voor vaccinbijwerkingen, verwondingen en claims, inclusief juridische kosten, hier, pagina 9.

US $ 4,119,686,42,89 [miljard] is niet bepaald ‘kippenvoer’!

Als niets meer is, bewijst dat bedrag dat er iets mis is; moet worden herzien; en zeker gecorrigeerd, met name de onnauwkeurige “leugen nu een waarheid geworden” -vaccins zijn veilig!

Na tientallen jaren van stilzwijgen in een bijna hypnotisch-stupor-religieus-achtig geloof over vaccins, ontwaken miljoenen consumenten wereldwijd van de gezondheidszorg tot het feit dat ze door een gekwetst bedrog zijn geleid door een tuinpad van make-believe wetenschap die blijkbaar van plan was om te herschikken en het herprogrammeren van het menselijke immuunsysteem, waarschijnlijk volgens het Rockefeller “bedrijfsplan” voor de overkoepelende successen van de farmaceutische industrie. Als gevolg hiervan leggen geïnteresseerde consumenten in de gezondheidszorg nu hun collectieve rechten voor de gezondheidszorg uit met betrekking tot verschillende niveaus van misbruik, bijvoorbeeld Rx-receptgutsen, plus veeleisend weten wat de Autisme spectrumstoornis veroorzaakt, nu één in 59 Amerikaanse kinderen in 2018.

Niemand heeft naar mijn mening een intelligenter plan opgesteld dan senator Bob Hall van Texas, die SB2350 (8 maart 2019) introduceerde met betrekking tot het verboden beheer van bepaalde vaccinaties, die te lezen zijn op deze LegiScan-link: https: //legiscan.com/TX/bill/SB2350/2019.

Ik zou echter enkele van de belangrijkste bepalingen van SB2350 willen benadrukken, namelijk:

Persoonlijk vind ik dat bovenstaande wetsvoorstel zo passend en verplicht is voor bureaucraten met betrekking tot hun fiduciaire plichten, dat iedereen deze overal zou moeten gebruiken als de typische prototype wetgeving om uw lokale wetgevers overal ter wereld te laten kennismaken met hervormingen van de vaccin wetenschap.

Catherine J Frompovich (website) is een gepensioneerde natuurlijke voedingsdeskundige die een hogere graad heeft behaald in Voeding en Holistische Gezondheidswetenschappen, Certificering in Orthomoleculaire Theorie en Praktijk plus Paralegal Studies. Haar werk is gepubliceerd in nationale en luchtvaarttijdschriften sinds het begin van de jaren tachtig. Catherine is auteur van talloze boeken over gezondheidskwesties, samen met co-auteur van papers en monografieën met artsen, verpleegkundigen en holistische professionals in de gezondheidszorg. Ze is 35 jaar onderzoeker in de gezondheidszorg voor de gezondheidszorg geweest.


Catherine’s latest book, published October 4, 2013, is Vaccination Voodoo, What YOU Don’t Know About Vaccines, available on Amazon.com.

Her 2012 book A Cancer Answer, Holistic BREAST Cancer Management, A Guide to Effective & Non-Toxic Treatments, is available on Amazon.com and as a Kindle eBook.

Two of Catherine’s more recent books on Amazon.com are Our Chemical Lives And The Hijacking Of Our DNA, A Probe Into What’s Probably Making Us Sick (2009) and Lord, How Can I Make It Through Grieving My Loss, An Inspirational Guide Through the Grieving Process (2008)

Catherine’s NEW book: Eat To Beat Disease, Foods Medicinal Qualities ©2016 Catherine J Frompovich is now available

Free ebook How To Survive the Job Automation Apocalypse

Free ebook How To Get Started with Bitcoin: Quick and Easy Beginner’s Guide