Spelen Putin en Trump een (samenzwering) rol in de komende EU verkiezingen?


Noot: Dit artikel is hersteld na een hack op 10-04-2019

Twee jaar lang heeft het de dagelijkse nieuwsberichten in een houtgreep gehouden, de Russische Samenzwering in de Amerikaanse verkiezingen van 2016. The New York Times en de The Washington Post werden beiden winnaar van prestigieuze onderscheidingen recent terwijl ze tevens aantoonbaar twee jaar lang Fake Nieuws omtrent het team van President Trump en het Robert Mueller onderzoek hebben verkondigd. Hoe tegenstrijdig kunnen zaken zijn? Nu duidelijk is geworden dat er geen enkele samenzwering heeft plaatsgevonden met de onthulling van het Mueller rapport en behalve The Hill geen enkele krant en andere media de moeite hebben genomen diepe verontschuldigingen te maken gaat Europa gebruik maken van het ‘Samenzwering’ buzzwoord / modewoord.

Zo lang de EU heeft bestaan is er een vorm van samenzwering die heeft plaatsgevonden tegen de inwoners van Europa. Allerlei afspraken met landelijke ‘vazal’ regeringleiders werden onder de pet gehouden om vooral niet de argwaan van de bevolking op te wekken dat stap voor stap alle beslissingen en rechten van democratisch gekozen regeringen overgeheveld zouden worden naar de nep democratie genaamd “Europa”. Zie het huidige resultaat, het Verenigd Koninkrijk heeft voor Brexit gestemd en gaat binnenkort met een No Deal zijn eigen weg ondanks de jarenlange teistering door de EU en hun mediavazallen die angst en doem verhalen verkondigden om nog te redden wat er te redden valt voor de EU.

Nadat twee landen in 2005 te weten Nederland en Frankrijk zich per referendum uitspraken tegen een Europese grondwet, en dit alles via een slimme omleiding manoeuvre toch tegen de wil van de bevolking in goede banen werd geleid voor de EU zijn we nu aangekomen in EU verkiezingsjaar 2019. Een jaar waar de sluimerende onvrede zich aan de oppervlakte manifesteert via populistische bewegingen in alle lidstaten en zichtbare protesten in al die lidstaten aangevoerd door de Gilets Jaunes beweging in Frankrijk. Met de komst van de 21 ste protestweek aanstaande zaterdag blijkt president Emmanuel Macron ondanks de inzet van het leger en de geweld instructie aan de politie ‘troepen’ de zaak niet meer in de hand te hebben. Oud president Hollande heeft dat fijntjes aan Macron medegedeeld terwijl een andere president Nicolas Sarkozy olie op het vuur gooit voor een nog hardere aanpak. Een mogelijk explosieve situatie in geheel Frankrijk, en de rest van Europa, blijven die toezien hoe een mede EU land tot een ware dictatuur is vervallen?

En dan zijn er dus nog de populisten die via de politieke weg strijden voor dezelfde zaak als de Gilets Jaunes op de straten van Frankrijk doen. De borrelende ketel is op stoom gekomen, de temperatuur gaat naar het kookpunt en de fluitketel laat zijn indringende gefluit horen. “Is de Europese superstaat droom aan het verdampen?” Wat is het nut nu eigenlijk van zo’n superstaat vragen de bewoners zich af? Moeten we niet wederom onze stem laten horen om deze keer niet met een kluitje in het riet weggestuurd te worden?

Alle hens aan dek in de EU, actie, actie, actie, paniek zaaien, angst, tegenstellingen creëren, de aloude beproefde methode van de elite. Maar werkt die angst nog wel als er in alle landen mensen onder de armoedegrens leven en de groep daar net boven zich scheel betalen aan de belastingen en deze balast als een molensteen willen afwerpen? Die fluitketel toon zegt duidelijk “Nee tot hier en niet verder”. Klimaat doem scenario’s, ‘vluchtelingen’ slavenhandel routes, nog meer belastingen, … weg ermee.

De populisten hebben het succes gezien en geproefd van ene Donald J Trump die een populistische stroming op gang heeft gebracht in Amerika, ze hebben ook de blik van verstandhouding gezien in de ogen van Trump en Putin toen beiden elkaar ontmoet hebben. Ze zien ook dat de demonisering van Rusland hoorde EU een keer op moet gaan houden voordat dit uit de hand gaat lopen.

Dat zien ze in de EU met lede ogen aan vandaar dat deze statement: “EUROPESE populisten zullen de steun krijgen van “externe krachten” zoals Vladimir Poetin en Donald Trump om het Europese project van binnenuit te “torpederen”, beweerde de Franse filosoof Bernard-Henri Levy.

Eigenlijk wel goed gezien van deze filosoof, want als je plannen smeed voor een betere toekomst is het handig dat je tevoren ook al eens spreekt met elkaar om tezamen de handen uit de mouwen te steken en te kijken welke ijzers je in het vuur hebt zitten.

De heer Levi zei: “U hebt nu een aantal politieke krachten die de democratie gebruiken om de democratie te ruïneren, die verkiezingen gebruiken om het systeem dat verkiezing mogelijk maakt te torpederen en die het Europees Parlement gaan gebruiken om van binnenuit te corrumperen, te verzwakken en misschien het Europese project zelf vernietigen”.

Precies monsieur Levi, dat is wat er aan het gebeuren is, maar allen met de dringende correctie dat een democratie nooit een democratie kan vernietigen maar wel een dictatuur, en dat laatste is de EU nu juist. De EU kan je vergelijken met een verrot bouwwerk dat zichzelf aan het vernietigen was, het was geen solide constructie maar een op verrotte houten palen gestutte fundering.

Het was in de oudheid al bekend dat je met honing vliegen vangt en het EU oorlogstrom geroffel naar andere landen zijn de eigen inwoners meer dan zat. Bij onrecht en gevaar ben je als burger bevolking verplicht om in actie te komen.

Jullie komende Russische en Amerikaanse samenzwering leugens zien we al van verre aankomen. Daar trappen we echter niet meer in net zoals de Britten niet in de Brexit leugens trapten en hun eigen koers hebben uitgezet. De eerste torpedo in het loge Europese slagschip is reeds ingeslagen, midscheeps vanuit het Verenigd Koninkrijk, het schip begint al water te maken en weer zijn het de Britten die ons te hulp schieten om het ‘vierde rijk’ in zijn nieuwe dekmantel te ontmantelen. De populisten in Europa kunnen de EU in Mei de definitieve genadeslag gaan toebrengen. Terug naar de landstaten met eigen rechten en een hun eigen cultuur. Net als Make America Great Again, wat toch wel een lichtend voorbeeld mag genoemd worden.

Een teken van hoop.

Nu dat het Mueller rapport in zijn geheel gepubliceerd zal gaan worden is het eerste domino steentje gevallen en met elke volgende steen zullen de krachten en snelheid toenemen, elke val zal grotere dreunen geven. De ontmanteling van de linkse “democratische” geheime agenda is aanstaande en wereldwijde zijn sporen achterlaten. Een zwaar uitgeklede EU zou kunnen resteren, tenminste, … als we met de blockchain techniek zoiets nog nodig mochten hebben voor internationale handelsafspraken.

De linkse agenda zal duidelijk maken dat we nooit meer zoiets kunnen laten gebeuren, het vormen van wereldwijde machtsblokken zoals een EU, de linkse en rechtse volgers zullen perplex staan hoe zij een rad voor de ogen gedraaid kregen. De fanatieke linkse volgers met hun eigen belangen zullen het onderspit gaan delven. In een wereld van toenemende bewustwording en spirituele verlichting gaan we mooie tijden tegemoet.

Wij willen politici kiezen die dicht bij ons staan, die weten dat ze ‘onze’ belangen moeten dienen omdat ze anders hun aangezicht schenden en niet die verre ‘TV hoofden’ die met alles weg kunnen komen en simpel hun schouders ophalen. Ook een toekomstige EU, als daar tenminste nog überhaupt behoefte aan is, dient bestuurd te worden ten aller tijden met een corrigerende mogelijkheid per referendum.