De linkse berichtgeving van de media, dan lees en kijk je toch niets meer, …


kraak de krantenkoppen

Noot: Deze pagina is hersteld na een hack op 10-04-2019

Van de week zitten smullen van de debatten in de tweede kamer van Thierry Baudet omtrent de vrijheid van meningsuiting en Martin Bosman, “Ik heb vooral last van NPO schaamte”. Beide video’s staan bij het artikel: “Hoe weet je dat je niet voorgelogen wordt?”. In mijn leven heb ik nog niet veel debatten bekeken en het viel mij vooral op dat de interruptie microfoon door iedereen vooral gebruikt wordt om de spreker te onderbreken bij zijn betoog. Vaak op een ergerlijke kinderachtige wijze met uiterst domme vragen in de trant van ik vindt jou niet leuk dus ga ik je pesten, lekker puh, kinderachtig. Repect voor de sprekers dat ze hun geduld konden opbrengen en meesterlijk van Thierry tegen mevrouw Yeşilgöz-Zegerius van de VVD, je moet wel luisteren naar het antwoord op mijn vraag en niet met je telefoon staan te spelen. Of was je vraag alleen maar om te treiteren? Een ding is duidelijk, ik zal mijn tijd zeer zorgvuldig inplannen met het kijken naar deze schertsvertoningen.

De media, en hun uiterst linkse berichtgeving, daar ging het over tussen de onderbrekingen door. De conclusie die je kan trekken, en ik persoonlijk zeker trek. De subsidie aan de NPO stoppen en laat ze het zelf verder maar uitzoeken, zelf de linkse broeirem ophouden en niet meer van mijn rechtse centen.

En hoe ga ik met die linkse misleidende berichtgeving om ?

In 2011heb ik mijn abonnement van de krant opgezegd, een goede beslissing, ik las de krant steeds meer met kromme tenen en via mijn RSS feed programma kon ik zelf een selectie maken en lees zaken voordat de krant tijd heeft daarover te berichten. In het begin maakte ik nog wel eens de vergelijking maar daar was ik snel klaar mee.

De krant, ik mis hem geen dag !!

En het Tv journaal, al snel stond de linkse NOS / NPO kerk op een zijspoor. Ik keek er nooit meer naar of ik moet toevallig bij iemand binnen komen waar de leugenmachine aan staat. Het RTL nieuws, daar werd de korte  versie nog een tijd bekeken om zes uur maar de laatste jaren merk ik dat ook daar de belangstelling van mijn zijde verloren is gegaan. Ik sproken mijn nieuw zelf wel bij elkaar zonder de linkse commentaren.

En, … nog nooit tevoren was ik zo goed op de hoogte wat er allemaal speelt op deze mooie wereld en wat voor puinhoop sommige mensen ervan maken, lees linkse mensen. Lijkt me leuk nog eens wat interviews te doen met de aanhang van die partijen en wat de persoonlijke motivatie / belangen zijn om deze standpunten uit te dragen?

Met het negeren van de media schiet je niet veel op als ze nog steeds ‘onze’ belastingcenten mogen blijven misbruiken voor hun partijdige standpunten. Bij de kranten ligt dat anders, die gaan het op den duur gewoon niet meer overleven in het voor hen steeds armoediger bestaan.

Ik voorspel echter dat dit probleem zich vanzelf gaat oplossen, de politieke klappen die links aan het oplopen is in Amerika en met de opkomst van het populisme in Europa gaat oplopen zal ze gaan maken tot roependen in de woestijn. Ze mogen zo hard tekeer gaan als ze zelf willen maar als er niemand naar ze luistert, ….

Een prachtige ontwikkeling zien we in Amerika waar hele groepen zich niet meer verkiesbaar hadden gesteld voor ‘the House’ omdat ze wisten dat ze daar ‘hun eigen belangen’ niet meer konden dienen. Die verandering voorzie ik hier ook heel natuurlijk ontstaan en verlopen. We gaan nog mooie tijden tegemoet met alle Rutte, Macron, May, Merkel, Clinton en alle andere lichtgevende ‘sterren’, sterren die op zijn mooist zijn als ze vallen. Dan mag je een wens doen, en ik hoef je niet te vertellen dat de populistische wensen niet erg vleiend zullen zijn.

Lees ook: Hoe weet je dat je niet voorgelogen wordt, …