Mark Rutte; “Het ‘dun’ loopt hem nu uit de broek”


Op 21 Maart 2018 lees ik; “Mark Rutte legt uit waarom het belangrijk is gebruik te maken van je stemrecht. Net een jaar verder hoor ik in het programma Buitenhof op TV;

“De Europese verkiezingen, die vindt ik niet zo relevant, die gaan over een orgaan, het Europees Parlement, die natuurlijk een functie heeft in Europa, maar veel belangrijker is, wat gebeurd er dadelijk in Duitsland bij de nationale verkiezingen want daar ligt de echte macht”

Mark Rutte, …

Mark Rutte, wat een DIKKE leugenaar, wat een clown.

Het loopt hem letterlijk dik uit de broek, doodsbang voor de komende afrekening.

Mark Rutte roept OPENLIJK op om niet te gaan stemmen bij de Europese Verkiezingen op 23 Mei. Binnenkamers zullen ALLE PRO Europa kiezers wel een POSITIEF kiesadvies krijgen maar; “Jan met de pet” , die bij de vorige EU verkiezing (37% opkomst) moet nu liefst ook maar THUIS BLIJVEN en NIET gaan stemmen. Dat is zijn boodschap.

… de dunne stront loopt hem uit de broek !!

In de overgang van de handelsorganisatie, de EEG, de Europese Economische Gemeenschap naar de EU werd in het geheim bekonkeld dat stap voor stap alle wetgeving zou gaan verschuiven van de nationale parlementen naar het Europa van de globalisten .

De gehele bevolking van Europe werd besodemieterd met als resultaat dat we nu onder het juk zitten van een dictatoriaal bestuur in de EU.

Inspraak zero, noppes, nada.

Regeren via een referendum, echte democratie, nooit van zijn leven, ze moeten er niet aan denken !!

En dan is het PLOTSELING 2019 geworden. Overal in Europa staat de bevolking op, en in elk land wordt gedemonstreerd tegen de DICTATUUR met de Gilets Jaunes, de Gele Hesjes als lichtend voorbeeld in Frankrijk.

De populisten maken hun opwachting in ALLE Europese landen en dan is het plotseling niet meer zo belangrijk om te gaan stemmen. Dat is de boodschap van Mark Rutte, een poging om “het klootjes volk” om te tuin te leiden, voor de gek te houden, te bedriegen.  

‘Jij’ hoeft niet te gaan stemmen, maar ‘zij’ wel natuurlijk, dat zou ‘hen’ wel goed uit komen.

#StemZeWeg