Het 5G uitroeing evenement & einde tijdperk ? Video NL sub. titl.


Vandaag kreeg ik de mail van Erick; “Vechters voor de Waarheid. Een aantal dagen geleden stuitte ik op de docu “5G Apocalypse – The Extinction Level Event” van Sacha Stone. Ik heb het 5 minuten op me in laten werken en ben, geïnspireerd door de woorden van de maker aan het einde, begonnen met het vertalen en maken van Nederlandse ondertitels. Ik zag net dat deze zijn geüpload. Ik hoop dat jullie hier ruchtbaarheid aan willen geven. Iedereen MOET beseffen wat eraan staat te komen, deze docu zet alles op doordringende wijze op een rij. IEDEREEN zou dit moeten zien. Alsjeblieft jullie hulp hierbij!

Dank je wel, … Erick
5G smog

Voor mij is het niet de eerste documentaire die ik zie, het eerste verhaal dat ik vertaal en de waarschuwingen die we ook al deden met de introductie van 4G evenals de legio verhalen van Chemtrails die een apparte vermelding hebben in de categorie lijst aan de rechter kant.

5G is echter de overtreffende trap en het is niet iets van de toekomst want er zijn al bedrijven waar dit 5G netwerk al actief is. Enkele van de 5G artikelen vindt je hier

Hoe selecteer je de Nederlandse ondertiteling ? Rechts onder zie je een instellingen icoon (tandwiel) klik daar op ga naar ondertitels en selecteer Nederlands

Zonder iets af te doen aan het gevaar van 5G hebben we ook nog hoop. In onze podcast dotcom.radio hebben we al begin dit jaar aangegeven dat 5G eigenlijk al weer verouderd is en er al gesproken wordt over 6G. Zou dit Kwantum technologie zijn? Ik hoorde er al van enkele jaren geleden. Bovendien kwam dit (6G) ook al voor in de postings van Qanon. Alle hoop is nog niet verloren maar voorzichtigheid en alertheid is geboden.

– HM
5G and even 6G as soon as possible …. op 07.00 min

Trump wil 5G/6G, maar dan niet van het Chinese Huawei maar van Amerikaanse makelij. Gaan ze lifi of een ander geavanceerd systeem introduceren dat snel en veilig is? Joe M denkt er ook zo over: