Google bemoeit zich nu met verkiezingen buiten de VS om links aan de macht te houden


Bron artikel NaturalNews: Google now interfering in elections OUTSIDE the U.S. to install Leftists who worship at the altar of a globalist world controlled by tech giants
Door: JD Heyes

kraak de krantenkoppen

Niet tevreden om het democratisch proces in de Verenigde Staten te ondermijnen door pro-Amerikaanse, pro-individuele vrijheid, en pro-grondwet stemmen te censureren, heeft technologie-gigant Google zijn operaties voor het beïnvloeden van stembiljetten internationaal op zich genomen.

In de afgelopen dagen heeft de hoogste kiesrechtbank in het land van Brazilië Google ervan beschuldigd de zoekresultaten te manipuleren om een negatief licht te werpen op president Jair Bolsonaro, die wordt beschouwd als de versie van POTUS Donald Trump in zijn eigen land.

Het Supreme Electoral Tribunal (TSE) van Brazilië heeft de linkse tegenstander Fernando Haddad van Bolsonaro beboet wegens contractuele contracten met Google om de zoekresultaten tijdens de recente verkiezingen van het land te manipuleren.

Volgens een vertaling van een verhaal door de Braziliaanse pers, werd de boete uitgegeven door TSE Edson Fachin “voor een onregelmatige stimulans van inhoud die ongunstig is voor” Bolsonaro, die de verkiezingen toch won.

Bij het uitvaardigen van de boete tegen Haddad citeerde de TSE Google-documenten waaruit bleek dat de linkse presidentskandidaat de technische reus inhield om een ​​website genaamd ‘De waarheid over Bolsonaro’ op ongepaste wijze te stimuleren, zodat deze bovenaan de Google-pagina’s zou verschijnen. De pagina bevatte duidelijk niet-vleiende informatie over de populistische kandidaat, inclusief ‘negatieve fragmenten uit een rapport in The New York Times’ (hoe schokkend dat de NYT een niet-vleiend verhaal zou publiceren over een populistische Braziliaanse presidentiële kandidaat in de vorm van onze eigen president) .

Het TSA-panel concludeerde dat de zoekboost neerkwam op misbruik van de Braziliaanse kieswetgeving door een “onevenwichtigheid” tussen de kandidaten te veroorzaken.

De campagne van Haddad weerlegde dat de website die werd gestimuleerd door de gemanipuleerde Google-zoekalgoritmen alleen ‘reproductie van veel gepubliceerd journalistiek materiaal bevatte, waardoor [informatie] ongeschikt was om de verkiezingsstrijd onevenwichtig te maken.’

Maar Fachin trapte er niet in, want betaalde manipulaties zijn betaalde manipulaties en die zijn volgens de Braziliaanse kieswet niet toegestaan, ongeacht de uitkomst van de race.

“In tegenstelling tot wat de vertegenwoordigers zeiden, was het niet alleen de reproductie van wijdverspreid journalistiek materiaal, gezien het feit dat zelfs het materiaal niet was gereproduceerd, maar van verschillende samenvattingen toegeschreven aan de bovengenoemde kranten in kwestie, soms geschreven door de website zelf, die ongunstige kritiek bevatte en aanstootgevend voor de tegenstander, ‘schreef Facin vervolgens de vertaling.

De boete was dubbel wat het contract was, volgens het Braziliaanse persbericht.

Een dag van afrekening is nodig

Bolsonaro legde Haddads ontkenningen bloot en merkte op: “De stelregel aan de linkerkant herhaalt zichzelf: ze beschuldigen wat ze doen, ze vervloeken wat ze zijn.”

Fachin heeft Google echter niet verantwoordelijk gehouden. Hij beweerde dat sinds de techneut het contract opzegde nadat het op de hoogte was gesteld dat het illegaal was.

Maar zou het moeten? Aangezien Google wereldwijd is en al jaren bestaat, heeft het bedrijf een klein leger van advocaten die worden betaald om bekend te zijn met de wetten van een land. Het geeft blijk van goedgelovigheid, dat Google geen idee had om zoekresultaten te manipuleren ten gunste van een politieke kandidaat boven een andere, en was niet legaal in Brazilië, een enorm land op ons eigen halfrond.

En nogmaals, het was een presidentiële race, niet een lokale burgemeesterswedstrijd.

Naarmate Google rijker, krachtiger en meer doordringend wordt over de hele wereld, zal het bedrijf zijn macht blijven gebruiken om zich te verzetten tegen pro-vrijheid, pro-individualistische leiders en hun beleid om globalistische leiders te promoten en te verkiezen die proberen het concept van de natiestaat te vernietigen.

Ondertussen, wanneer het bedrijf wordt blootgesteld aan het icoon van anti-democratisering dat het is geworden, zullen de leidinggevenden gewoon ongedeerd de nacht in sluipen, op zoek naar hun volgende gelegenheid om de vrijheid te vernietigen.

Net als Microsoft, Facebook en George Soros plukt Google de vruchten van het kapitalisme terwijl het tracht socialistische tirannie op te leggen aan de massa. Een dag van afrekening is nodig.