Rapper Nipsey Hussle vermoord, hij werkte aan een documentaire over kanker genezing, toeval ?


Update 02-04-2019: Bron artikel: Grammy-Nominee, Making Documentary on ‘Cure for Cancer and AIDS’, Murdered in Broad Daylight
Door: Matt Agorist

Grammy-Nominee, documentaire maker over ‘Genezing voor kanker en aids’, vermoord op klaarlichte dag

Los Angeles, CA – Nipsey Hussle was een Grammy-genomineerde rapper die als inspiratie diende voor andere geweldige muzikanten en atleten. Op het moment van zijn dood werkte hij aan een documentaire die het leven volgde van Dr. Sebi-echte naam-Alfredo Darrington Bowman en zijn vermeende genezingen voor kanker en aids. Die documentaire komt misschien nooit aan het licht, want op 31 maart 2019 werd Hussle op klaarlichte dag vermoord buiten zijn kledingwinkel in Los Angeles.

Nu komen er veel mensen naar voren om te beweren dat deze documentaire een factor was in de moord op Hussle. Volgens Heavy bevatte de doc, die volgde op de rechtszaak in 1985 waarin Dr. Sebi bewees dat hij een remedie tegen AIDS had, vermeend bewijs dat de regering hielp bij de dood van Dr. Sebi. lees verder bij de bron


Dr. Selbi hij geneest Aids, kanker, diabetes, epilepsie etc, etc,

 

Dr Sebi(2016) Maak kennis met Dr Sebi, een patholoog, biochemicus en drogist.

Hij kwam naar de VS uit Honduras en is op een missie om de mensheid te genezen. Genezen van een aantal van de meest dodelijke ziekten op deze planeet. Aids, kanker, diabetes, lupus en epilepsie zijn slechts enkele van de kwalen die hij volledig heeft omgekeerd.

Sterker nog, hij is zo toegewijd aan zijn werk dat hij een proces aanspande tegen de procureur-generaal van New York in een Hooggerechtshof proef – en won.

Dr Sebi
Dr Sebi: Why People Get Sick ?

Dr Sebi: Electric Food

Dr Sebi: Eat to Live full lenght

In the wake of more than 50 holistic doctors dying in questionable circumstances over the last year, Dr. Sebi ? known as the man who developed an all-natural cure for AIDS, cancer, diabetes and other diseases ? has died while imprisoned in Honduras. He was 82 years old. read on

Op 02-04-2019 zag ik dat de video niet meer werkte op mijn site. Toch kon ik hem vinden op YouTube maar niet meer plaatsen op mijn site (?) Hier de link: Dr Sebi Eat To Live Or Eat To Die
https://youtu.be/XjeloWJRyEg