No Brexit Deal: Het nieuws 180 graden omgedraaid, de EU stevent af op, …


Al twee jaar lang horen we niets anders over de Brexit als berichten dat de UK afstevent op een economische afgrond waarvan ze de diepte niet kunnen inschatten. Meerdere scenario’s hebben de revue gepasseerd in het Britse en EU parlement. Allemaal tot ongenoegen van de Britse Brexit stemmers, die immers slechts gestemd hadden voor het verlaten van de EU en niet al die door de politiek bedachte tussen oplossingen. Uit de EU om weer baas in eigen land te worden.

En teken aan de wand voor de Europese dictatuur

Een nieuwe stemronde zou het begrip DEMOCRATIE totaal VERKRACHTEN, de thuisblijvers hebben simpelweg de kaas van hun brood laten eten. PUNT !!

De No Brexit Deal is nu binnenkort een feit en Engeland gaat daar de vruchten van plukken, Handelsdeals zullen vlugger gesloten worden als het doemscenario van Europa en hun linkse media ons wilden-doen-laten-geloven. Het is echter niet het Verenigde Koninkrijk die voor een afgrond staan maar de EU zelf en na 23 Mei weten we hoe groot de te betalen rekening gaat uitvallen.


In onderstaande video wordt de SPIJKER op zijn KOP geslagen: De AfD is volgens Angela Merkel een bedreiging voor Duitsland en de EU. Volgens mij zijn ze een Grass Roots-feest met gezond verstand in gedachten. Alles wat ze zeggen is correct. Je moet je afvragen in wat voor soort partnerschap ze 40 jaar de wreedste en meest onaanvaardbare voorwaarden willen stellen aan de aankondiging van een verlangen om te scheiden?

Is dit het soort systeem waar je onder wilt leven ??? Doe dat dan ook niet!

poll tweede Brexit referendum