De media censuur is nu in alle hevigheid losgebarsten, de massa moet en zal DOM gehouden worden.


21-01-2019 [Update: 30-03-2019] Jij mag niet meer weten wat er in de wereld allemaal voor in en in trieste dingen gebeuren. Misdadig en er wordt nu simpelweg openbaar met levensbedreigende ‘voor protestacties goedgekeurde’ munitie geschoten, verminkingen en doden tot gevolg. Geschoten op de eigen bevolking in Frankrijk die het water aan de lippen staan financieel. En de Nederlanders, …ik snap het niet meer, geen reactie, ik heb het nog goed zo, of gewoon een stelletje eersteklas lafaards (?), vul het zelf maar in, …

Update 30-03-2019

LEES JIJ NOG ELKE DAG DE KRANT ?

… en volg je nog heel trouw de nieuwsberichten op de radio en de TV, … dan neem ik je niets kwalijk. Dan ben je reeds een tweederangsburger geworden, een nieuws digibeet, iemand die gemakkelijk te invloeden is. Zo heeft BIG BROTHER je graag.

GELUKKIG, …

… zijn er heel, heel veel mensen wakker of in een staat van wakker worden.

CENSUUR,

… dat hebben onze “leiders” nu ook wel in de gaten dat er mensen wakker worden. Vertalingen met Google Translate worden ongegeneerd gemanipuleerd, Alternatieve websites werden al lang geleden in de zoekresultaten onderdrukt van Google. Maar nu heeft de dochter onderneming van Google, het YouTube kanaal ook de aanval ingezet.

valse Google translate vertaling
Google translate verteld nu ook al niet meer de waarheid

Kon ik tot voorheen netjes een keuze maken uit de nieuwsbronnen die ik volg en BELANGRIJK, de daaraan gerelateerde video’s die ik nog niet ontdekt had. Nu ziet mijn YouTube pagina er zo uit;

Bij de aanbevolen video’s: Daar staat slechts een enkele video van 22 minuten oud, de anderen zijn 1 dag, 3 dagen of zelfs weken oud. Voorheen was het zo dat ik een keuze moest maken, welke video heb ik tijd voor om nu te kijken. Nu is de meerderheid oude meuk en niet interessant genoeg (meer).

Recente uploads: Als je weet dat elk uur meer video’s worden geupload op YouTube dan de BBC aan TV producties heeft geproduceerd in zijn gehele bestaan, hoe kan het dan dat ik bij recente uploads materiaal van dagen oud te zien krijg? Oud nieuws voor mij.

Gelukkig heb ik mijn abonnementen nog die ik kan nakijken, maar eigenlijk horen die al bij de aanbevolen video tap te staan zoals voorheen.

Zaterdagavond 19-01 was ik op zoek naar de live stream van de toespraak van Donald Trump en ik kon hem niet vinden. Zo’n stream wordt altijd vooraf zichtbaar met de aankondiging over hoeveel tijd de stream aanvangt. Niet te vinden, en ik zit echt al jaren te zoeken naar van alles en nog wat !!

Zondagmorgen, tijdens de opname voor dotcom.radio. De video die ik wilde bespreken over het interview op FOX news met Judge Jeanine en Donald Trump, nog slechts een paar dagen oud, verdwenen, een interview met de President wordt gecensureerd … !!

Het meeste nieuws verzamel ik door rechtstreeks naar websites te gaan en via mijn RSS feed verzamel programma. (Vienna voor OSX mac computers)

Maar de mensen die nieuw zijn in ZELFSTANDIG nieuws verzamelen, mensen die denken dat iets wel op de sociale media voorbij komt als het belangrijk is? Vergeet het het maar, daarom ben ik daar vier jaar geleden al mee gestopt.

21-01-2019 Vandaag maakte WhatsApp bekend dat ze de doorstuur functie beperkt, zodat gebruikers een bericht nog maar naar maximaal vijf gebruikers kunnen sturen. Hiermee hoopt de chatdienst nepnieuws te bestrijden, laat het bedrijf weten op een evenement in Indonesië.

Je verbinding is niet prive
Deze waarschuwing ga je meer zien als je websites als deze gaat bezoeken. AlternativeNews – Pure bangmakerij want het is onderdeel van NaturalNews die miljoenen bezoekers trekt, Pure censuur dus

En dotcom.radio, in een uurtjes een week speurwerk voorbij horen komen. Ik kan niet exact de downloads zien omdat die ook via een RSS feed worden verzonden, de bezoekersaantallen die rechtstreeks de pagina bezoeken zijn echter gezakt van 1.000 per week naar ongeveer de helft.

Het nieuws is echter verdubbeld en iedere blinde weet nu toch wel dat er ‘iets’ loos is in de wereld.

Het onderwerp, de rode draad van Mike en ondergetekende is toch duidelijk in deze uitzending van de week 20-01-2019. Je zal nu echt een kant moeten kiezen, … NU … !!

De zombies gingen al dood door medicijn interactie
De zombies gingen al dood aan chemotherapie
De zombies lieten hun gezondheid ondermijnen met vaccinaties
De zombies lieten hun gezondheid ondermijnen met kwik vullingen in hun gebit
De zombies laten hun gezondheid ondermijnen met supermarkt junk food
De zombies laten hun gezondheid ondermijnen door chemtrails in de lucht

De zombies laten nu ook met open ogen hun vrijheid beroven, het laatste restje privacy, hun cultuur wordt bedreigt door immigranten, de sociale voorzieningen worden gesloopt, de banen zijn in de toekomst nog slechter betaald voor grote groepen mede door de immigranten, …. Vul maar in hier, ….

En JIJ, …

Waar sta JIJ?

Heb je al een keuze gemaakt hoe JOUW toekomst eruit moet gaan zien?

Of hoop je dat anderen de kooltjes uit het vuur gaan halen voor je?

Wacht je tot de gele hesjes uitverkocht zijn, of … verboden?

Of ben je wellicht toch gewoon een lafaard, … ?

Te laf om een like te geven op LinkedIn bijvoorbeeld.

Veel succes met je nieuwe carrière in “The Matrix”.

Jouw eigen ‘ik’ ingegoten in de vorm die onze grote leiders voor je gereserveerd hadden, gelabeld met het woord ‘de massa’, passend in het geschapen raamwerk van de 21 ste eeuw.

Eenmaal ingegoten gaan de 5G netwerken dat laatste stukje vrije denkvermogen benevelen. Je bent nog steeds die ‘ik’, … alleen weet je het zelf niet meer wie of wat die ‘ik’ ooit was. Een kunstmatige “alzheimer” marionette, geprogrammeerd om orders uit te voeren. Bij het eerste teken van ‘malfunction’ wordt je afgedankt, zo gaat het immers nu ook al, en, … er zijn immers al robots genoeg die de taken overnemen en anders worden ze in grote getallen geïmporteerd uit de nieuwe lage lonen landen. Importeren want nieuwe fabrieken bouwen kost geld en hier komen de fabrieken toch leeg te staan met de komende vergrijzing.

Welkom in de nieuwe wereld !

Ga aan de slag, alle hens aan dek.
Zorg in ieder geval dat je WEET wat er speelt.
Weet wat je kunt doen om jezelf te BESCHERMEN.

Nog mooier, kom zelf in actie
Wordt activist, laat de wereld weten wat en hoe je denkt,
… neem een voorbeeld aan de Fransen !!

Deze laatste kleine groep, .. daar kunnen we wat mee.

… het laatste stukje vrijheid is zeer kwetsbaar.