Wetenschappelijk bewijs dat Google de Amerikaanse verkiezingen heeft gestolen … en er hard aan werkt om ook de verkiezingen in 2020 te stelen


Bron artikel NaturalNews: More scientific proof that Google has already stolen U.S. elections… and is working hard to steal the 2020 election
Door: Ethan Huff

Er is nieuw bewijs naar voren gekomen om aan te tonen dat Google in feite met links samen te spannen om de uitkomst van de tussentijdse verkiezingen van 2018 te dwarsbomen ten gunste van de Democraten ….

…. – en waarschijnlijk hetzelfde zal doen voorafgaand aan de presidentsverkiezingen in 2020 in een poging president af te zetten Troef.

28-03 Let op de vertaling die Google zelf geeft bij Google Translate

Deze zin: New evidence has emerged to show that Google did, in fact, collude with Leftists to thwart the outcome of the 2018 midterm elections

Wordt vertaald naar: Er is nieuw bewijs naar voren gekomen om aan te tonen dat Google in feite met linksen in botsing kwam om de uitkomst van de tussentijdse verkiezingen van 2018 te dwarsbomen

De vertaling van “collude” is samenzwering en niet in botsing komen, zo werkt dat dus bij de hersenspoelmachine van Google translate

Dr. Robert Epstein, een psycholoog en zoekmachine-expert van het American Institute for Behavioral Research and Technology (AIBRT), zegt dat, na het analyseren van Google-zoekopdrachten die verband houden met drie fel-bestreden congreswedstrijden in Zuid-Californië – die allemaal werden gewonnen door Democraten – de vooringenomenheid was overduidelijk.

In de dagen voorafgaand aan de tussentijden van 2018 in november, kon Epstein meer dan 47.000 verkiezingsgerelateerde zoekresultaten van niet alleen Google, maar ook Bing en Yahoo vastleggen, samen met 400.000 webpagina’s die aan deze zoekresultaten waren gekoppeld. In vergelijking met alle andere zoekmachines, merkte Epstein op, had Google “een duidelijke voorkeur voor de democraat”, meldt Breitbart News.

“Gebruikers die Google-zoekopdrachten uitvoeren in verband met de drie congresraces waarop de studie was gericht, hadden aanzienlijk meer kans om pro – democratische verhalen en links bovenaan hun resultaten te zien”, schrijft Allum Bokhari.

Google’s vooroordeel kan ertoe hebben geleid dat drie Republikeinen in Zuid-Californië hun congreszetels verloren hebben, aldus het onderzoek

In de herfst rapporteerden we over verwant onderzoek met betrekking tot de presidentsverkiezingen van 2016, waarbij Google op vergelijkbare wijze de zoekresultaten veranderde ten gunste van de mislukte presidentskandidaat en oud-democraat Hillary Clinton.

Epstein bestudeert dit fenomeen al een tijdje en heeft er eigenlijk een naam voor bedacht: het Zoek Machine Manipulatie Effect, (Search Engine Manipulation Effect) of SEME. In wezen heeft Google de gebruikers van zijn zoekmachine gestuurd om Linkse Democratische kandidaten te ondersteunen, wat op zijn beurt veel onbesliste mensen en onafhankelijken heeft laten meewerken aan Deep State-kandidaten zoals Hillary Clinton.

Volgens het laatste onderzoek van Epstein waren minstens 35.455 onbesliste kiezers in de drie districten in Zuid-Californië die hij bekeek waarschijnlijk overgehaald zijn om op democratische kandidaten te stemmen op basis van de ‘schuine’ zoekresultaten van Google.

“Gezien het feit dat elke door een democraat behaalde stem in potentie een stem is die verloren is door een Republikein, betekent dit dat er meer dan 70.910 stemmen verloren zijn gegaan door de Republikeinen in de drie districten vanwege de vooroordelen van Google,” voegt Bokhari toe. “In een van deze districten, CA 45, was de democratische winstmarge iets meer dan 12.000 stemmen.”

Maar liefst 4,6 miljoen onbesliste kiezers in heel Amerika zijn mogelijk beïnvloed door de stem van de democraten dankzij Google

Als de geëxtrapoleerde cijfers van Epstein correct zijn, hebben maar liefst 4,6 miljoen Amerikanen in het hele land misschien voor Hillary Clinton gestemd in tegenstelling tot Donald Trump, dankzij de invloed van de vooroordelen van zoekresultaten van Google.

Dit zou meer dan het gat dichten van de populaire stem waar linkse aanhangers op aandrongen werd gewonnen door Hillary Clinton in tegenstelling tot Donald Trump – wat betekent dat Trump waarschijnlijk zowel de populaire stem als de stem van het kiescollege zou hebben gewonnen.

Het is belangrijk om ook in gedachten te houden dat de aannames van Epstein conservatief bescheiden zijn, wat betekent dat de ongelijke invloed van Google mogelijk veel groter zou zijn dan zijn cijfers suggereren.

“Volgens Epstein laat marketingonderzoek zien dat mensen meestal 4-5 zoekopdrachten per dag uitvoeren, niet één per week,” legt Bokhari uit. “Met andere woorden, de echte impact van vooringenomen zoekresultaten zou veel groter kunnen zijn.”

Voor het geval je nieuwsgierig bent, Epstein is geen Republikein, noch stemde hij op Donald Trump als president. Hij heeft Hillary Clinton publiekelijk gesteund, hoewel hij er meer om geeft de waarheid bloot te leggen dan steun te propageren voor de corrupte politiek van Big Tech, waaronder actieve kiezersfraude.

For more related news about Big Tech’s assault on honesty and free speech, be sure to check out Corruption.news.