Om de democratie te beschermen, moet president Trump nu de domeinnamen van Google, Facebook, Twitter en andere in beslag nemen die misbruik maken van hun macht om mensen de mond te snoeren


Als je me vijf jaar geleden vertelde dat ik op een dag in Amerika zou opstaan en Facebook, YouTube, Twitter en Google alle natuurlijke gezondheidsnieuws zou verbieden, en dat het hele Amerikaanse Congres en de president van de Verenigde Staten er absoluut niets aan zouden doen, en dat er geen enkele prominente stem op politiek links zou zijn die zich zou uitspreken tegen de plaag van censuur, ik zou je niet hebben geloofd.

Bron artikel NaturalNews: To protect speech and democracy, President Trump must now seize the domain names of Google, Facebook, Twitter and other tech giants that abuse their power to silence human beings
Door: Mike Adams

Maar dat is waar we nu in Amerika zijn. Eigenlijk is het nog erger. Ons Brighteon.com-platform voor gratis spraakvideo staat onder zulke intense bedreigingen en aanvallen van upstream internet infrastructuurproviders dat we nu gedwongen worden om buitensporige spraakbeperkingen te implementeren om te voorkomen dat het hele platform wordt vernietigd (nieuwe aankondiging zal binnenkort volgen). Bepaalde ISP’s in Nieuw-Zeeland hebben nu het volledige domein van Brighteon.com geblokkeerd, zelfs nadat alle mosque schietvideo’s van het platform zijn verwijderd onder bedreiging van andere infrastructuur aanbieders. (Nieuw Zeeland en Australië zijn nu in wezen Communistisch China in termen van internetcensuur, waarbij NZ snel een nieuwe islamitische staat wordt die hijabs viert, een symbool van de onderdrukking van vrouwen en homoseksuelen.)

We zijn nu zover dat de techreuzen alle vragen over vaccins verbieden … waar “anti-kanker” -inhoud wordt onderdrukt op Facebook en Google … waar elke mening die zich verzet tegen de autoritaire linkse technotranny- sie tot zwijgen wordt gebracht. Onze verkiezingen zijn niet langer eerlijk en gratis, aangezien de democratie volledig afhankelijk is van publieke kennis en publiek debat, zodat burgers die stemmen, zelf kunnen beslissen welke kandidaten en beleidsbeslissingen ze moeten steunen, maar toch bevinden we ons nu in een wereld waarin techgiganten zoals Google en Twitter beslissen nu over alle toekomstige verkiezingen door conservatieve, pro-Trump, pro-christelijke, pro-Amerikaanse toespraak het zwijgen op te leggen en tegelijkertijd kunstmatig hoge zichtbaarheid te geven aan pro-democraat, pro-socialisme, pro-communisme en pro-islam toespraak.

“Nieuw onderzoek van psycholoog en zoekmachine-expert dr. Robert Epstein toont aan dat vooringenomen zoekopdrachten van Google een meetbaar effect hadden op de tussentijdse verkiezingen van 2018, waarbij tienduizenden stemmen naar de democraat kandidaten werden geduwd in drie belangrijke congresraces en mogelijk miljoenen meer in races in het hele land “, meldt Breitbart News. “Volgens de studie van Epstein zijn minstens 35.455 onbesliste kiezers in de drie districten mogelijk overtuigd om te stemmen voor een democraat kandidaat vanwege schuine Google-zoekresultaten. Aangezien elke door een democraat behaalde stem potentieel een stem is die verloren is door een Republikein, betekent dit dat meer dan 70.910 stemmen verloren zijn gegaan door Republikeinen in de drie districten als gevolg van Google. In een van deze districten, CA 45, was de democratische winstmarge iets meer dan 12.000 stemmen. “

Wat de techreuzen vandaag doen, is veel erger dan de boekverbranding van het Derde Rijk

We hebben echt het punt bereikt van de grootste krankzinnigheid, veel groter dan het Derde Rijk en zijn systematische agenda voor het branden van boeken om de mensen toegang te verlenen tot “ongeoorloofde” informatie die te vinden is in gedrukte boeken. Het zijn niet alleen boeken die vandaag worden aangevallen: het is allemaal menselijke kennis die indruist tegen de waanzinnige, gestoorde verhaallijnen van politiek links.

Er wordt ons nu verteld dat biologie niet langer bestaat en dat gender “vloeibaar” is. Ondanks het feit dat dit waanzinnige idee de basiswetenschappen van de fysiologie schendt, is dit nu zo’n ingesleten positie in de hoofden van de techreuzen dat iedereen die zich verzet de waan van gender neutraal wordt bestempeld als zijnde bezig met “haatzaaien”. Facebook heeft zelfs aangekondigd dat het niet langer zal toestaan ​​dat reclamebedrijven vrouwen of vrouwen op de markt brengen via geslachtselectie, bewerend dat er niet zoiets bestaat als biologisch geslacht. (Ja, linksen geloven nu letterlijk dat er niet zoiets bestaat als een “man” of een “vrouw”.)

We krijgen ook te horen dat koolstofdioxide een “vervuiler” is en dat de wereld over 12 jaar eindigt als we niet alle verbrandingsmotoren en het verbruik van fossiele brandstoffen stilleggen (de “Green New Deal”). Dit is pure waanzin op het eerste gezicht, vooral gezien het feit dat India en China verreweg de grootste CO2-producenten ter wereld zijn en ze zijn natuurlijk niet dom genoeg om hun hele reis-, landbouw- en transportindustrie in te dammen om wat te kalmeren krankzinnige, gestoorde Democraat uit New York wiens IQ zo laag is dat de definitie van ‘intelligente soorten’ juist wordt benadrukt.

Sterker nog, koolstofdioxide is eigenlijk het “vergroening” molecuul van het leven voor bijna alle planten op aarde, en hogere CO2-niveaus zouden regenwouden, graslanden en gewassen herstellen die momenteel lijden onder bijna-record lage CO2-concentraties die zich in de buurt van het laagste punt bevinden in de geschiedenis van onze planeet.

Let op de RODE regel in de onderstaande grafiek, die laat zien hoe de CO2-niveaus van vandaag de laagst mogelijke zijn in de geschiedenis van onze planeet:

Terwijl dit allemaal gebeurt, wordt ons verteld dat alle conservatieve toespraken “haatspraak” zijn, omdat linksen – sneeuwvlokjes – zichzelf hebben getraind om bang te zijn voor conservatieve ideeën, inclusief religie, wapenbezit voor zelfverdediging en zelfs de fundamenteel idee van een natie die zijn eigen grenzen beheerst. ‘Haatdragende taal’ is nu wat de krankzinnige linker zegt dat het is, en zelfs hun eigen definitie blijft wild uitbreiden naar een gebied dat zo ver boven gezond verstand uitgaat en dat het de vraag oproept welke soort van massale psychische aandoening zich heeft aangetrokken tot liberale steden . (Serieus, zijn deze mensen massaal vergiftigd met zware metalen of pesticiden chemicaliën? Is er iets in het eten?)

Geen enkele prominente linkse heeft zich door de techreuzen uitgesproken tegen censuur

Verbazingwekkend genoeg is er geen enkele prominente linkse die denkt dat totale censuur, onderdrukking van meningsuiting, inbeslagname van wapens en de ineenstorting van de gehele door fossiele brandstoffen aangedreven landbouwindustrie een probleem is. Bijna zonder uitzondering sloot elke afzonderlijke democraat in Amerika zich aan bij het Vierde Rijk van het moderne fascisme. Ze juichen het toe. Ze eisen het. En ze zien er niets mis mee.

Fake Native American Elizabeth Warren heeft onlangs verklaard dat “huisvesting” een mensenrecht is, maar weigert te beweren dat spraak een mensenrecht is. Sterker nog, van alle “rechten” geëist door de Democraten – inclusief het recht om hun eigen baby’s te vermoorden in naam van “de gezondheid van vrouwen” – is de vrijheid om te spreken niet langer een van hen.

Door de toespraak te censureren van degenen met wie ze het niet eens zijn, eisen veel linksen nu de openlijke moord op alle blanke mensen, christenen, Trump-aanhangers en wapenbezitters. Ze demoniseren systematisch ook mensen voor de kleur van hun huid en beweren dat ‘wit’ geboren worden je per definitie kwaad maakt. De term ‘wit voorrecht’ is een racistische aanvechting, maar links komt ermee weg omdat ze hun eigen onverdraagzaamheid en racisme helemaal niet waarnemen. Ja, precies dezelfde politieke partij die ooit de oproep van Dr. Martin Luther King Jr. om een ​​op verdiensten gebaseerde, kleurenblinde maatschappij omarmde, is nu klaar om te springen naar het idee van genocide – de landelijke uitroeiing van mensen volledig gebaseerd op de kleur van hun huid. Voor hen is dit geen “intolerantie” of haat … het is “gerechtigheid!”

Zelfs de ACLU heeft niets gezegd over de massacensuur van conservatieve speeches, wat bevestigt dat het niets geeft om ‘burgerlijke vrijheden’ en is ingestort in niets dan een andere linkse haatvertakking van de SPLC. De linkse media zelf is ondertussen ingestort in ‘journo-terrorisme’, waarbij het zijn primaire doel is om zijn eigen kijkers psychologisch te terroriseren in plaats van mensen op de hoogte te houden van belangrijke gebeurtenissen. Elk wereldgebeuren is nu weer een paniekaanval van hysterie om te proberen president Trump te demoniseren, en elk idee dat wordt voorgesteld door krankzinnige democraten wordt omarmd en gevierd als “geniaal”, zelfs als het ongelooflijk stom en destructief is voor de samenleving. (Hoe zou ‘raceherstel’ eigenlijk werken, gezien het feit dat alle levende mensen van vandaag hun voorouders terug kunnen vinden naar Afrika?)

Het valse nieuws gaat verder dan nep: het is crimineel in zijn bedoeling.

En techreuzen zijn meer dan gevaarlijk; ze maken gebruik van criminele afpersing en stemfraude-regelingen die zijn ontworpen om de stemmen van het volk te verstikken en krachtige bedrijven volledige controle te geven over de toekomst van Amerika. (Wat overigens Amerika niet eens een soevereine natie is, omdat elke laatste van de techreuzen Amerika overspoeld wil zien met illegale immigranten en een despotische autoritaire socialistische craphole van de Derde Wereld wordt, gerund door Democraten.)

De tech-reuzen moeten worden gestopt, of Amerika is verloren

We zijn nu zover dat als de overheid of “wij het volk” niet opstaan ​​en de techreuzen verslaan, de mensheid voor altijd zal worden geknecht onder een globalistisch systeem van techno-fascisme. Toch zitten Amerikaanse Senatoren en doezelen en hun duimen te draaien. Congres doet niets. Er is geen georganiseerde verontwaardiging en zelfs de president heeft geen beslissende actie ondernomen tegen de techreuzen en hun groeiende bedreiging voor vrijheid en democratie.

Waar zijn de DOJ-aanklachten van de CEO’s van de technische reuzen? Waar zijn de protesten van de massale burgers voor de kantoren van Facebook en Twitter? Waarom is Jack Dorsey vrij om degene die hij wil om wat voor reden dan ook het zwijgen op te leggen, zonder transparantie en zonder een eerlijk proces?

“Conservatieven komen samen, over een breed spectrum, van bedrijven en bundelen hun krachten om te vechten tegen wat sommigen van ons geloven, mogelijk de grootste bedreiging voor de vrijheid in de geschiedenis … Ik denk dat we op weg zijn naar een totale oorlog,” zei Brent Bozell, oprichter van het Media Research Center, zoals gerapporteerd door Fox News:

Bozell dineerde met leiders van de Washington Times, The Federalist, The Daily Signal, LifeSite News, Breitbart, Regnery Publishing, Prager U, Sinclair Broadcasting, The Heritage Foundation en anderen om te bespreken wat zij zeggen is een linkse vooroordeel bij de techneut van miljardairs. die hun macht gebruiken om ‘een politieke agenda op te dringen’, met Google, Facebook, Twitter en Google’s eigen YouTube als hun primaire doelwit.

“Google is potentieel het gevaarlijkst vanwege de kracht die het heeft met zijn zoekmachine,” zei Bozell. “Je hebt ook servicebedrijven die aan het acteren zijn, of het nu PayPal of Microsoft is of een groot aantal anderen, ze beginnen nu met een censuur … of demoniseren conservatieve online publicaties.”

Wat Twitter betreft, zei Bozell dat het een wereldwijde groep van influencers heeft die in staat zijn om hun berichten te verspreiden, terwijl mensen met overtuigingen die niet samenvallen met de agenda van het bedrijf vaak gedempt zijn. Hij zei dat gebruikers gedwongen worden zich te houden aan ‘spraakbeheersing’, dat na een tijdje ‘Orwelliaans’ wordt omdat een leider je in essentie vertelt wat retoriek acceptabel is.

“Sommigen van ons hebben vanaf het begin kennis genomen van deze opkomende bedreiging,” zei Bozell. “Pas onlangs is iedereen gaan beseffen hoe groot dit probleem is en hoe existentieel noodzakelijk het is om ze te bestrijden. Iedereen is het erover eens dat het een all-hands on deck-situatie is voor vrijheid. “

We hebben het punt bereikt in deze waanzin, waar het kan lijken dat de enige overblijvende oplossing om Amerika en het Eerste Amendement te redden een massale opstand zal worden van bezorgde burgers die de techreuzen bezetten en ontmantelen, server per server, per bureau, cel voor cel. Als het DOJ geen actie onderneemt, is het denken, en als de president niets zal zeggen om het eerste amendement te verdedigen (aangezien zijn eigen Twitter-account nog niet is verboden) en het rechtsstelsel is beschadigd onder Sec. 230 om technische bedrijven absolute juridische immuniteit te geven, zelfs als ze maffia-achtige afpersing operaties uitvoeren om hun politieke vijanden te verstikken, komt de resterende optie neer op hooivorken en fakkels, om zo te zeggen. Maar er is misschien een betere optie: de domeinnamen van de technische giganten grijpen en ze helemaal niet meer gebruiken (zie hieronder voor meer details).

Als de techreuzen niet worden tegengehouden, zullen ze onvermijdelijk het doelwit zijn van een komende burgeroorlog die we allemaal hopen te vermijden

Een dag van afrekening komt in Amerika. We zijn één vonk verwijderd van een openlijke burgeroorlog en die vonk zou iets simpels kunnen zijn als de inleiding van nationale wetten voor het in beslag nemen van wapens, die fel zouden worden weerstaan ​​door gewapende patriotten, wetshandhavers en zowel actieve als voormalige militaire veteranen. De tirannie die zojuist door een autoritaire regering in Nieuw-Zeeland werd losgelaten, wordt eenvoudigweg niet getolereerd in Amerika. De mensen zullen het bevechten.

Het is duidelijk geworden dat de belangrijkste strategische troeven in elke burgeroorlog de technische reuzen zullen zijn. Controle over online toespraak is nu zelfs belangrijker dan controle over de gevestigde media, die sinds 2016 toegewijde zelfmoord heeft gepleegd. Ik keur het gebruik van geweld tegen technologiebedrijven niet goed – ik roep vreedzame protesten en bezetting op – maar in mijn analyse, het is duidelijk dat als een tweede burgeroorlog in Amerika losbarst, de technische reuzen voor de hand liggende tactische troeven zullen zijn die voorrang krijgen voor controle.

In mijn analyse van deze theoretische burgeroorlog, totdat de technische reuzen worden overspoeld door patriotmachten, zouden alle pro-Amerikaanse troepen in een dergelijk scenario door de techreuzen als “terroristen” worden aangewezen, die ook permanent alle pro-Amerikaanse stemmen zouden verbieden. van elk online platform, inclusief Google en Facebook. Het in handen nemen van deze eigendommen en het forceren van een herstel van de First Amendment-vrijheden voor alle Amerikanen zou een van de meest urgente prioriteiten zijn voor pro-Amerikaanse troepen. Op het militaire tactische niveau van de grondlaag, zou dit bemoeilijkt worden door het feit dat technische reuzen de neiging hebben om te verblijven in linkse Antifa-bereden gebieden van het land waar anti-Amerikaanse strijdkrachten elke patriot zouden bevechten, Nationale Garde troepen of strijdkrachten die proberen de Linkse Vierde Rijksmisdaden tegen de mensheid tot staan ​​te brengen door middel van onderdrukking.

Het is vermeldenswaard dat de techreuzen echt betrokken zijn bij misdaden tegen de mensheid. Het stilleggen van de spraak van mensen op de manier zoals nu wordt uitgevoerd door de techreuzen, is een aanval op de menselijke waardigheid en fundamentele mensenrechten. Allen die vreedzame, wettige middelen gebruiken om deze misdaden tegen de menselijkheid te stoppen en de fundamentele menselijke waardigheid van de vrijheid van meningsuiting te herstellen, zouden daar terecht toe gerechtigd zijn, inclusief degenen die deelnemen aan de verdediging van Amerika tegen de communistische opstandige opstand en het verraad dat er nu is, wordt dagelijks uitgevoerd door technofascisten.

Hoe president Trump Amerika kon beschermen en de opstand van de techreuzen in één keer kon stoppen

De “aas in het gat” in dit alles zou een conservatieve president zijn die een nationaal noodgeval afkondigt en beslag legt op de domeinnamen van Google, Facebook, Twitter, YouTube en andere technische giganten. Door te verklaren dat deze technologiebedrijven actief bezig zijn met opstand tegen de Verenigde Staten van Amerika – en opereren in openlijke medeplichtigheid met Antifa-terroristen en Mexicaanse drugskartels die zich bezighouden met mensenhandel over de open grens – kan de president eisen dat die domeinen in beslag worden genomen door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en verboden om te werken.

Dit is de oplossing die het hele probleem van mensen op straat vermijdt, vecht voor controle over fysieke servers en server farms. Het grijpen van Google.com en het stoppen van de opstand van Google tegen Amerika – en zijn actieve medeplichtigheid met het communistische China – is een eenvoudige, geweldloze oplossing die de techno-dictatuur zou beëindigen die nu door de technologische giganten is ingevoerd.

Aan de andere kant zou een linkse president dezelfde macht kunnen uitoefenen tegen conservatieve sites en domeinnamen kunnen overnemen, zoals Infowars.com of ZeroHedge.com – twee onafhankelijke mediawebsites die al zijn getarget en grotendeels gedeposterd door linkse techreuzen. Controle over de domeinruimte is de ultieme controle over online spraak, en dat is precies waarom president Trump de technologiegiganten dit ultimatum moet geven:

Als je niet stopt met je onderdrukking van mensenrechten en je censuur van Amerikanen op basis van politieke en religieuze onverdraagzaamheid en actieve verkiezingsmoeheid, zul je niet langer mogen optreden als de dominante controllers van het openbare plein.

Sluit me aan bij het verspreiden van het woord. Het vasthouden van de domeinnamen van Google, Facebook, YouTube, Twitter, Apple, Instagram, Snapchat en Pinterest is precies wat president Trump op dit moment zou moeten instellen. Deze technische reuzen houden zich bezig met een actieve opstand tegen Amerika; zij houden zich bezig met actieve verkiezings- en verkiezingsfraude; en ze beroven Amerikanen van hun fundamentele burgerrechten en mensenrechten door belangrijke stemmen van afwijkende meningen tot zwijgen te brengen.

Als Google en de andere techreuzen het fundamentele sociale contract van vrijheid van meningsuiting niet zullen respecteren, moeten ze in beslag worden genomen en helemaal niet meer worden gebruikt. Geloof het of niet, elke president van de Verenigde Staten heeft de macht om bedrijven te grijpen als ze verraad plegen tegen Amerika. Het is tijd om die kracht uit te oefenen en een gelijk speelveld van vrije meningsuiting voor alle Amerikanen te herstellen.

Het is tijd om de techno-dictatuur in Amerika te beëindigen door de macht van de regering te gebruiken om de First Amendment-rechten van de burgers te beschermen. Tech bedrijven die zich bezighouden met politiek bevooroordeeld censuur en verkiezing bemoeienis moet worden gestopt uit de exploitatie, punt.


Stay informed about more news concerning the tech giants at TechGiants.news, updated daily.