Is Thierry Baudet werkelijk een seksist?


Na de door FvD behaalde monsterzege van afgelopen woensdag wordt op social media door vrouwen het volgende artikel volop gedeeld:
Door: Mike Donkers Factsforum

Wees gewaarschuwd: dit is wat Thierry Baudet over vrouwen denkt en zegt

Hier mijn reactie op de in dit artikel geuite beschuldigingen aan het adres van Baudet:

Het feit dat vrouwen alsnog 36 procent van de stemmen hebben bijgedragen aan de ‘monsteroverwinning’ van 12 zetels in de Eerste Kamer vind ik ronduit bizar in het licht van Baudets eerdere uitspraken over vrouwen. Vrouwen zijn volgens Baudet namelijk ‘minderwaardig’.

Door het woord ‘minderwaardig’ tussen aanhalingstekens te zetten wordt gesuggeeerd dat dit een uitspraak is van Baudet die wordt geciteerd. Nergens heeft Baudet dit woord echter letterlijk in de mond genomen over vrouwen. Thierry wordt dus op slinkse wijze een uitspraak in de mond gelegd die hij helemaal niet heeft gedaan.

‘Ik weet wel dat vrouwen over het algemeen minder excelleren in een heleboel beroepen en minder ambitie hebben. Vaak ook meer interesse hebben in gewoon meer familieachtige dingen enzo.’

We excelleren minder, en hebben minder ambitie. Seksistisch much, Thierry? ‘Ja, maar het is gewoon zo.’

Wie zijn de beste komieken, schilders, dichters, schrijvers, muzikanten, koks, filosofen, etc.? Antwoord: MANNEN. Dit zit hem in het hormoon testosteron, dat competitiedrift teweegbrengt. Vrouwen aan de top zijn een regelrechte RAMP! Er zijn vele voorbeelden, maar het voorbeeld van Marissa Mayer die als CEO van Yahoo het bedrijf aan de rand van de afgrond bracht is recent en veelzeggend:

Marissa Mayer: A Case Study In Poor Leadership

En het EVOLUTIONAIRE feit dat vrouwen meer geinteresseerd zijn in ‘familieachtige dingen’ is nota bene te zien in de Insta van auteur Zoe Rosielle zelf, waarop ze veelvuldig te zien is met haar kind en vriend of man.

‘Het is normaal voor een vrouw om een beetje linksig te zijn. Dan ontmoet ze een man die gewoon rechts is, en dan zegt ze: “Ja, die heeft ook wel gelijk.” In mijn ervaring.’

Dat moet dus gebeurd zijn met die 36% vrouwelijke stemmers?

Geen idee wat die 36% vrouwen heeft gemotiveerd en dat weet Zoe Rosielle evenmin. Het is niet ondenkbaar dat een percentage van de vrouwelijke Thierry-stemmers inderdaad op hem gestemd heeft omdat hun man of vriend dat ook doet. Ik kan me ook levendig indenken dat sommige vrouwen op Thierry stemmen omdat ze hem een lekker ding vinden. Dat verklaart ook het succes van Klaver. Of Trudeau. Of Macron. Als dit soort ‘hunks’ echter vervolgens hun land naar de rand van de afgrond brengen blijkt dan pas hoe schadelijk de vrouwelijke impuls om te kiezen voor vorm i.p.v inhoud heeft uitgepakt voor de voltallige bevolking. In het geval van Baudet pakt het toevallig wel goed uit, want die koppelt ‘looks’ aan ‘brains’. Het zegt echter veel over wat vrouwen beweegt om op bepaalde mannelijke politici te stemmen.

Grab ‘em by the pussy is niks bij Baudets uitspraken over vrouwen.

‘Grab ’em by the pussy’ ging over Trumps constatering dat als je rijk en machtig bent als man de vrouwen zich aan je voeten werpen en je ze alles kunt laten doen wat je maar wil. Wat is hiervan niet waar? Hoeveel mannelijke groupies ken jij die vrouwelijke artiesten van stad naar stad volgen en zich verdringen om met hen naar bed te gaan? En mannelijke harems, ken jij die? Ik ook niet.

Maar wat zou Thierry dan gezegd hebben dat nog veeeeel erger is? Nou, dit bijvoorbeeld:

‘Vraag het ook maar eens aan een verkrachter. Even los van al het tegengestribbel en uiterlijk verzet: vrouwen reageren ontzettend op zulke nietsontziende mannelijkheid.’

Hoe valt te verklaren dat de meest voorkomende seksuele fantasie van vrouwen VERKRACHTING is? In zijn uitspraak geeft Thierry de verklaring, maar dit is een groot taboe dat niet mag worden uitgesproken. En het gigantische succes van 50 Shades of Grey onder vrouwen, dat over SM en bondage gaat? Vrouwen willen gewoon gedomineerd worden, punt. Is dit een vrijbrief voor mannen om te verkrachten? Nee, natuurlijk niet, en dat zegt Thierry ook niet.

In een uitzending van De Wereld Draait Door blijkt echter dat Thierry Baudet ook buiten zijn pseudo-literaire bubbel dergelijke standpunten aanhoudt: ‘Als een vrouw “nee” zegt moet je niet denken “O, ze wil het niet”, dan moet je zeggen: “Schatje, we gaan nog even wat drinken.” Gewoon nog even aandringen.’

Wat klopt hier niet aan? Dit heet ‘playing hard to get’ en maakt al sinds mensenheugenis onderdeel uit van de menselijke ‘paringsdans’. In de dierenwereld komt dit fenomeen ook volop voor. Vrouwen zouden hier blij mee moeten zijn, want hiermee hebben ze alle macht in handen!

In een opiniestuk gaat hij nog een stapje verder: ‘[Vrouwen] willen helemaal niet […] dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden.’

Tjonge-jonge, wat gaat die Baudet ver hier, zeg. En opnieuw verkondigt Baudet een EVOLUTIONAIRE waarheid, die kennelijk in dit feministische tijdperk politiek incorrect is geworden. Het cultuurmarxisme, waar het feminisme onderdeel van uitmaakt, is in alle opzichten in strijd met de realiteit, de natuur en het logische verstand. Men poogt via een progressieve culturele revolutie de mens te veranderen, maar vele honderdduizenden jaren instinct laten zich niet veranderen. Wat hier gepoogd wordt is het herschrijven van het ‘sociale contract’ tussen mannen en vrouwen en het levert onzekere mannen en alleenstaande vrouwen op. En Zoe Rosielle werkt hier driftig aan mee. Hier geeft ze zowaar zelf haar agenda bloot:

Twee jaar geleden werden deze uitspraken al opgepakt in de media. Old news dus. Ik dacht destijds dat we Baudet konden wegzetten als een enge, belachelijke, lavendelzakjes snuivende infinity pool naturist, die we nu helemaal niet meer serieus konden en hoefden te nemen.

Nou, dat ‘wegzetten’ (framen) is dus niet gelukt! Maar zijn dit alle ‘argumenten’ of volgt er nog meer?

Het gevolg van de Provinciale Statenverkiezingen is dat een man en partij met deze seksistische overtuigingen de komende vier jaar in de Eerste Kamer het politieke debat grotendeels zal bepalen. Ik ga me even heel hard plaatsvervangend schamen voor die 64% man en 36% vrouw die dit mogelijk heeft gemaakt.

Nee, dat was het kennelijk. Je ziet het, het is ‘onomstotelijk bewezen’: Thierry Baudet is een onverbeterlijke en beschamende seksist. Case closed. Wees nu eens eerlijk: wat heeft Thierry nu werkelijk gezegd dat niet klopt? Alleen een cultuurmarxistische millennial als Zoe Rosielle ziet hier ‘seksisme’ in. Oh, en ongetwijfeld ook ‘racisme’, ‘fascisme’ en ‘homofobie’. Vooral zo doorgaan, binnenkort hebben deze termen geen enkele inhoud en waarde meer. Tegen de tijd dat ze werkelijk van pas komen gelooft niemand je meer, je kunt namelijk maar zoveel keer op geloofwaardige wijze schreeuwen dat er een wolf aankomt. En hoeveel sterke mannen zullen dan nog klaar staan om jou te beschermen? Beterschap met je verstand, Zoe!