dotcom.radio aflevering 146 van 24-03-2019


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019

Deze week in aflevering 146 How Your Nervous System Impacts Gut Health – Study in mice examines impact of reused cooking oil on breast cancer progression – High-fructose corn syrup promotes tumor growth in mice – Cancer tumours in the gut feed off sugary drinks – Onrust door kankerverwekkende stof in bloeddrukmedicijn –  Glue that repairs cuts on the eyes that could save MILLIONS from going blind – Rechtbank VS oordeelt dat omstreden onkruidverdelger kanker veroorzaakt – Fountain of youth for heart health may lie in the gut – A new Norwegian study shows that children who are exposed to metformin in the womb may later have a higher risk of obesity – Humans have sixth sense that can feel Earths magnetic field like animals do – Vaping ‘epidemic’ among teenage girls could lead to breast cancer later in life – Potential Link Between Parkinson’s Disease And Roundup – De column van Ron – De haat-hofhouding van DWDD is moe, uitgeblust en kán niet meer – Quotes – Bijdragen luisteraars – Mike en Henk met Mueller report – Massale winst FvD en veel meer [download de podcast]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

How Your Nervous System Impacts Gut Health, with Allison Post
https://www.youtube.com/watch?v=2JbPg3rI7TY

Study in mice examines impact of reused cooking oil on breast cancer progression
https://www.eurekalert.org/pub_releases/2019-03/uoia-sim032119.php

High-fructose corn syrup promotes tumor growth in mice
http://news.cornell.edu/stories/2019/03/high-fructose-corn-syrup-promotes-tumor-growth-mice

Cancer tumours in the gut feed off sugary drinks
https://www.dailymail.co.uk/health/article-6837451/Cancer-tumours-gut-feed-sugary-drinks-new-study-shows.html

Onrust door kankerverwekkende stof in bloeddrukmedicijn – AD

Glue that repairs cuts on the eyes that could save MILLIONS from going blind – Daily Mail

Rechtbank VS oordeelt dat omstreden onkruidverdelger kanker veroorzaakt – nu.nl

Fountain of youth for heart health may lie in the gut
https://www.eurekalert.org/pub_releases/2019-03/uoca-foy031919.php

A new Norwegian study shows that children who are exposed to metformin in the womb may later have a higher risk of obesity.
https://www.alphagalileo.org/en-gb/Item-Display?ItemId=176846

Humans have sixth sense that can feel Earths magnetic field like animals do, study suggests – Independent.co

Vaping ‘epidemic’ among teenage girls could lead to breast cancer later in life – Daily Mail
h

Potential Link Between Parkinson’s Disease And Roundup
Nieuw onderzoek in enkele van de meest productieve landbouwregio’s in Washington suggereert dat glyfosaat, het actieve ingrediënt in het populaire herbicide Roundup, kan worden gekoppeld aan meer mensen die sterven aan de ziekte van Parkinson voordat ze 75 worden.
https://www.opb.org/news/article/washington-study-glyophosate-herbicide-parkinsons-disease/

De column van Ron
https://www.leefbewust.com/columns/220319.htm

Voor Mike en Henk (Noot link werkt niet)
https://meervrijheid.nl/

De haat-hofhouding van DWDD is moe, uitgeblust en kán niet meer
https://thefireonline.com/de-haat-hofhouding-van-dwdd-is-moe-uitgeblust-en-kan-niet-meer/

Quotes
De onkruidbestrijder van Monsanto wordt in feite ook een Bayer bestrijder en dat is weer positief 

Gisteravond was de stille tocht voor de slachtoffers vd aanslag. Stil bleef vooral de rechter die deze gek vrij liet rondlopen.

Mark R. wordt vaak de Teflon politicus genoemd maar zoals we weten vd pannen slijt de coating er geleidelijk af.

leefbewust logo

[Dorothé] In de laatste aflevering werd door Ron het volgende aangesproken: link-tussen-alzheimer-en-hormoontherapie — Het gaat hier om progesteron. Nu neem ik natuurlijke progesteron crème ProgesterAll Geldt hier ook dat het risicovol is, of niet bij deze créme?


[Arnout] Hallo Henk, Ron en Mike, Gefeliciteerd met drie jaar dotcom. Fantastisch dat jullie elke week weer je kennis willen delen. Dank daarvoor. 

Iets wat ik vaak in jullie uitzending hoor terugkomen is de verbazing over hoe weinig mensen nog wakker zijn terwijl sommige dingen toch makkelijk te zien zouden moeten zijn. De persoon in de podcast waarvan ik de link heb meegestuurd (Matt and his cat) heeft daar een theorie over die je zou kunnen plaatsten ergens tussen ‘grappige invalshoek’ en ‘zou nog best wel eens kunnen’ . Ik vond hem in ieder geval wel interessant. Hij duur een uur, dus om je dat uur te besparen, samengevat; 

*Matt stopt met geloven dat de massa al die overduidelijke dingen die wij zien (false flags, corruptie, 9/11, satanisme etc), niet WILLEN zien omdat dat niet in hun veilige comfort-wereldbeeld past, nee, hij gelooft dat ze het daadwerkelijk echt niet, of gedeeltelijk niet KUNNEN zien. Hij verklaart dit aan de hand van het ‘Mandela-effect’, een theorie over het bestaan van meerdere realiteiten/ dimensies naast elkaar met in meer of mindere mate overlap. Verschillende realiteits-bubbels dus. Sommige mensen zitten in dezelfde, andere deels overlap en sommigen in totaal verschillende. Geen kwestie dus van luiheid, domheid, niet wakker willen worden, maar van het gewoon echt niet zien….???

*Als tweede zegt Matt dat al die opzichtige fouten die bij false-flags gemaakt worden door de ‘Elite’ met opzet gemaakt worden. Als je er goed over nadenkt zijn sommige fouten gewoon te dom om waar te kunnen zijn. Wij verbazen ons erover, en denken dat we ze zelf ontdekken, maar dat zou natuurlijk te makkelijk zijn. Ze WILLEN dat we die fouten ontdekken. Maar waarom? Volgens Matt is dit omdat elke ‘ontdekker’ die dan vervolgens weer het zoveelste 9/11 filmpje maakt en verspreid, in feite helpend is voor de Elite, omdat hij zijn eigen donkere, negatieve beeld / sinistere gedachten over de wereld zo ook weer doorgeeft aan anderen en dus in feite de negatieve energie verspreid. Als je er vanuit gaat dat alles energie is, dus ook gedachten die geprojecteerd worden (denk aan de waterkristallen van Masaru Emoto), dan helpt elke ‘wakkere ontdekker’ in feite dus het Kwaad/ de satanisten om negatieve energie verder te verspreiden. Ze willen dus juist geprojecteerde negativiteit, ze hebben ons hiervoor nodig. Ze laten ons dus gewoon alles gedoseerd ontdekken. Dus ondanks dat we ‘wakker’ zijn, worden we misschien nog steeds wel voor de gek gehouden, en happen we op hun aas.. Tot zover Matt.

Oplossing hiervoor is dan natuurlijk om weliswaar wel wakker te zijn en de dingen te zien hoe ze zijn, maar tegelijkertijd wel positief te blijven en positiviteit te projecteren op anderen. Nou ja, ik vond hem wel interessant. Succes mannen. 


Noot: Helemaal mee eens Arnout, maar wij geven ‘ook’ elke week de boodschap van hoop door met het nieuws van Q Anon buiten wat humor zo nu en dan. Tegenwicht, voor mij persoonlijk telt de ontmanteling van de Deep State als het meest positieve nieuws in mijn leven. Is dat dus niet gerelateerd aan hoe je zelf in het leven staat?

Martin Vrijland: “We herkennen deze opkomst van rechts uit de rest van Europa en zelfs de VS, waar Donald Trump ook onder dat kamp te scharen valt. We kennen het van het Brexit kamp. We kennen het uit Italië en vele andere Europese landen. De polen van de batterij worden op hoogspanning gezet. Het is echter de voorbereiding op de aanstaande synthese, waarbij rechts gekoppeld gaat worden aan de economische en sociale rampspoed die het westen te wachten staat.

De door mij al lang voorspelde mislukking van de Brexit en de val van de Amerikaanse economie zal straks worden gekoppeld aan deze (gecontroleerde oppositie) kritische rechtse groep. Het is daarom by design dat rechts nu mag winnen, want het draagt bij aan de gewenste polarisering waaruit chaos en vervolgens ‘nieuwe orde’ zal worden gecreëerd”.

… super negatieve energie

Er zijn twee websites die ik nooit meer bezoek en al heel lang aan stoor, bovenstaande en de website van Niburu.co. Als je hen volgt en gelooft dan stevenen we met z’n allen af op een derde wereldoorlog. Dat is ook in vele andere ‘oude’ media wat ik lees, Noord Korea zorgt voor een derde wereld oorlog. Een week later is het China, dan weer Rusland of India en Pakistan. Ik wordt daar een beetje onpasselijk van wat wellicht op zichzelf slimme mensen zijn die zich laten meeslepen in deze super negativiteit. – Mijden als de ‘pest’ deze websites.

[Joke en Gijs] Bij de landelijke verkiezingen kwam hier een Turkse minister om klanten te winnen voor de verkiezingen in Turkije. Zij werdt uitgezet dit kwam Rutten goed uit. Nu is het weer een Turk?


Hi Henk

Begin februari werd ik wakker met piepende ademhaling, ik was al poos verkouden ik schrok er niet van ik heb dat eens in de 1 of 2 jaar wel eens en het verdwijnt vanzelf weer, alleen deze keer duurde het wat langer en er kwamen ook hoest buien bij, ik vond dat prima ik dacht dan komt het los keeg er ook behoorlijk keelpijn bij. Ik werd een beetje bezorgd vanwege aanstaande vlieg reis. Als je ziek bent mag je het vliegtuig niet in. Denk zal even bij de Dokter langs gaan om te kijken of ik Angina aan het ontwikkelen ben..Ik had er verder geen ongemak van.De Docter onderzocht mij en vertelde mij dat de keel van het hoesten geïrriteerd was. Niets mis met de keel,hij vroeg of ik long functie  onderzoek wilde, oké daar is niks mis mee dacht ik.eerst even blazen op een apparaat zonder medicijn 15 tot 30 min wachten, en vervolgens nog eens blazen, en dan terug op de uitslag. De dokter kwasi bezorgd er is 10 % verschil in long capaciteit gemeten dat wil zegen dat u astma heeft .Daar schrok ik niet zo van mijn broer heeft astma mijn vader had astma, en die is 85 geworden die had ook maar eens in de een of twee jaar eenzaten piepende ademhaling, daar heeft hij nooit niets voor gebruikt, net zomin als mijn broer.de dokter stuurde een recept naar de apotheek.waar ik het op ging halen. Man lief had nieuwe zilverkousen nodig, dus die was ook aanwezig bij het hele gebeuren  O das waar ook dokter vermelde ook dat ik nu ieder jaar oproep voor de griepspuit zou krijgen.vanwege de astma, meteen gezegd dat ik antie vaccin ben. Dus getweeën naar de apotheek aan de overkant zit een drogist zeg tegen mijn man neem jij de puffer mee voor mij dan ga ik daar wat dropjes halen voor mijn pijnlijke keel, komt mijn man ineens ook de winkel in zonder puffer. Hij vertelde ik krijg het ding niet mee hoort een door de apotheek gegeven instructie bij.ik vroeg heb je voor de puffer moeten betalen, nee nee zij hij.Ik begon langzaam nijdig te worden, alleen medicijnen de chronisch zijn krijg je zo mee. Terug naar de apotheek.de instructie braaf aangehoord, en op het eind werd ook verteld dat na gebruik van de puffer je de mond goed moet spoelen twee keer omdat je anders schimmel infectie krijgt. Terug in de auto zij mijn man als ik jou was zou ik de puffer maar eens in de twee dagen gebruiken, ik zei sterker nog ik ga dat pokke ding helemaal niet gebruiken. Ik hen zuurstof gehalte bij de dokter gemeten van 97 % en ik piep alleen s morgens maar, en voor de rest nergens last Vanistendael niet het einde verhaal. Dit was allemaal op Maandag, Donderdag werd ik gebeld door de assistente hoe het er mee ging,en dat ze een afspraak voor mij gingen maken bij de Longarts in het zieken huis wanneer het schikte.Ik zeg helemaal nooit,jullie zijn van mij een chronisch patiënt aan het maken, ik ga die puffer niet gebruiken, er zit poeder in ik ga mijn longen niet tectyleren, ik heb de bijwerkingen gelezen. Die bijwerkingen werden deskundig weg gewimpeld, ach dat valt allemaal wel mee, dat vind ik dus niet, meer kans op longontsteking botbreuken hartritmestoornissen en meer van die strekking.op dat piepen eens in de een of twee jaar ga ik  niet elke dag mijn longen verzieken met een hip nieuw medicijn. Wat erg voor mensen die wel hun gezondheid laten verpesten met pharmacijnen, winst voor de industrie.P.S mijn longen doen het als een zonnetje,Ik bespeel de Trompet in  twee orkesten. 


[Erwin] Heren, Ik geniet super van jullie radioprogramma op zondag samen met Henk en smul al weer naar de aankomende uitzending. Graag wil ik jullie het onderstaande onder de aandacht brengen: Aan het adres de Herengracht 74 van Form voor Democratie zijn in totaal 27 bedrijven gevestigd, waarvan 6 opvallende bedrijven qua naam en doen.Deze betreffen:

King David reizen. Deze organiseert reizen naar Israel.

Ashkenaz B.V. Commissionairs en makelaars in effecten, beleggingsadviseurs e.d. …

Stichting ALEH Israël. Overige levensbeschouwelijke organisaties Stichting Het verlenen van 
Stichting Tora en Traditie Religieuze organisaties Stichting

Stichting Antisemitisme Preventie Overige ideële organisaties (rest) Stichting Het voorkomen en Stichting Renaissance Instituut Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de maatschappij-

Bron: KvK
Rond 2015 stonden er nog 15 bedrijven op dit adres ingeschreven bij de k.v.k. en viel zo ver ik mij kan herinneren alleen Ashkenaz mij op.Dat voor mij verwijst naar askhenazische joden, van oorsprong Khazaren.
Het huisnr 74 kun je numerologisch optellen naar meestergetal 11. De vlag van Israel heeft getal 11 liggend als twee strepen in de vlag. Toeval?Zelfs heb ik vernomen dat 9/11 in deze vlag is verstopt, maar het zij zo. Ben benieuwd naar jullie reactie.

medeplichtig
Bijdragen Mike en Henk

Baudet haalde last minute een Trump’ie uit door te winnen toen NL al te bedde was gegaan. Mark Rutte zit in een spagaat, verder regeren betekent een ruk naar links moeten maken. Een stap die de overgebleven VVD kiezers zeker niet zullen waarderen bij de volgende verkiezingen. En ook Baudet heeft maar een enkele optie, het kabinet naar huis sturen want ook zijn kiezers willen geen halve daden.

Klacht presentator

Mike Adams: Trump zou de domeinnamen van Google, YouTube, Facebook en Twitter moeten confiskeren

TPO: Aanslag Utrecht – Mark Rutte: Uitspraken PVV en FvD ‘niet aanvaardbaar’ #Slotdebat

Zondag: Video analyse aanslag NZ is een valse vlag, geen bloedsporen waren er te zien. Amateuristische opnamen !!
>> NZ Threatens 10 Years In Prison For “Possessing” Mosque Shooting Video; Web Hosts Warned, “Dissenter” Banned

Frans Timmermans (EU): ‘Gedachtengoed van idioten als Baudet kan tot geweld leiden’

President Trump calls on Fox News to ‘bring back’ Jeanine Pirro

De Q anon hoop porno boys van Niburu zijn verwijderd bij alternatiefnieuws.com

Jack de Ripper: A forensic study of semen left behind on a blood-stained silk shawl near victim Catherine “Kate” Eddowes has convinced at least one team of scientists that the likely killer was a Polish immigrant named Aaron Kosminski. (noot: toen al last van immigranten)

Telefoon straling: In this special edition of CBC Marketplace, originally aired March 2017, journalist Wendy Mesley investigates the safety of cellphones, focusing on a little-known warning from the manufacturer hidden within your cellphone manual that advises you to keep the device at a certain distance from your body to ensure you don’t exceed the federal safety limit for radio frequency (RF) exposure.

EU wants its OWN ARMY because of doubts over Trump’s Nato commitment – FRANCE FURY

BERCOW’S BREXIT BOMBSHELL: Mister Speaker BLOCKS Theresa May’s third vote (full statement)

EU BLOW: How Switzerland WITHDREW EU membership bid before Brexit referendum

De toekomst van transport: File op de brug bij Gorinchem dankzij een moderne vrachtwagen.

Vrouw wint nobel prijs voor de wiskunde, of zijn vele vrouwen juist een wiskundig probleem?

Fenixx.org : Nieuwe wet in Rusland: sites die geacht worden nepnieuws te verspreiden, worden verwijderd en beboet

Spionage, chantage en pogingen om Trump af te zetten
Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 14 maart 2019 door Thomas Williams.

21-03-2019: ALERT: Brighteon.com video platform under extreme threat from internet infrastructure providers, forced to delete all New Zealand shooting videos, essentially “at gunpoint” by the globalist controllers of the ‘net

“The Fed Has Surrendered” – Jakobsen Explains What Comes Next
Most importantly, however, MMT is the natural policy response to the imbalances of QE and to the cries of populists. Given the rise of Trumpism and democratic socialism in the US and populist revolts of all stripes across Europe, we know that when budget talks start in May (in Europe, after the Parliamentary elections) and October (in the US), governments around the world will be talking up the MMT agenda: infrastructure investment, reducing inequality, and reforming the tax code to favour more employment at the low end.

TPO: U zond in: ‘Is het echt waar dat een universitair docent openlijk Baudet een fascistoïde beest noemt?’

The Most Dangerous Volcano In North America Just Erupted And Shot Ash Nearly A Mile Into The SkyNoot: Daar gaat onze Co2 klimaat winst voor de komende 50 jaar !!

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie