#StemZeWeg, Nederland gered door de kiezers uit de klauwen van, … Co2 & klimaat gekkies


FvD laat NL op zijn grondvesten schudden

21-03-2019 06.30 uur | UPDATE | Nederland gered uit de klauwen van, … klinkt niet positief voor diegene die het aangaan. Te lang, veel te lang werd Nederland geregeerd door het partijkartel om maar eens een gevleugelde uitspraak te gebruiken van Thierry Baudet.

De klauwen van Nieuwe Wereld Orde marionet Mark Rutte, want dat is hij.

Met de wereldwijde veranderingen ingezet door de verkiezing van Donald J.Trump in de VS, de Brexit in Engeland, de opkomst van Salvini in Italië, Orban in Hongarije is ook een van de die-hards volgers van de NWO glorieus onderuit gehaald.

Mark Rutte heeft als een van de eerste in Europa zijn “Waterloo” gehaald net zoals dat in met name Frankrijk met Emmanuel Macron gaat gebeuren, uitgekotst door 80 procent van de bevolking, zo zal het ook gaan met Theresa May die de stem van het volk steeds weer opnieuw probeerde te negeren en Angela Merkel in het economische machtige Duitsland.

… beat-it

Ondanks dat niet iedereen weet wat er achter de gordijnen speelt in de wereld dankzij onze -voorheen- machtige media die vandaag ook de oren gewassen werden en moeten erkennen dat het nieuws zich niet meer uitsluitend via de oude kanalen verspreiden maar de macht van de gecombineerde alternatieven niet meer te veronachtzaamt kunnen worden, … ondank de nu opgeworpen censuurmaatregelen.

een verslag, … notabene van de NOS

20 Maart 2019, een historische dag, volle maan in de nacht van 20 op 21 Maart om 02.43 uur merkte een boer op, het begin van een nieuwe politieke lente en, … we kunnen niet wachten op de dag van 23 mei als zich zo’n zelfde schouwspel gaat laten zien in het dictatoriale Europa.

Nederland op weg naar een Nexit Referendum of de EU totaal hervormen naar een EEG zoals het ooit was, …

the Post Online: Forum voor Democratie triomfeert – Zware slag voor coalitie

Bij alle grote Britse kranten is Brexit op de voorpagina en geen enkele krant maakt (nog) melding van Mark Ritte zijn nederlaag om 07.00 uur

Frankrijk: Le Croix en Lexpress: Pays-Bas: le Premier ministre perd sa majorité au sénat, les populistes 2e | Nederland: premier verliest Senaat meerderheid, 2e populist | Maar dat was de uitslag vannacht om 01.37 uur

Duitsland is ook nog niet happig op dit vroege uur om verslaggeving te doen, eerst nog even grondig nadenken over hoe dit slechte nieuws te brengen aan het Duitse volk, … Gisteren gaf men echter een eerste schot voor de boeg: Die Mitte-Rechts-Koalition der Niederlande hat bei der Regionalwahl eine schwere Schlappe erlitten. | De centrumrechtse coalitie van Nederland heeft een zware nederlaag geleden bij de regionale verkiezingen. Huh centrum rechts en regionaal (?)

Nog even gekeken in het Hongaars, het Italiaans, het Spaans, Portugees, we moeten duidelijk nog even geduld uitoefenen

Baudet haalde last minute een Trump’ie uit door te winnen toen NL al te bedde was gegaan.

Niet opgebleven gisterenavond maar vanmorgen het FactsForum verslag volgend kreeg ik een mooi beeld van de hoop en vrees die zich aftekenden. Ja het FvD had het fantastisch gedaan dankzij de vele -niet kranten lezende- Nederlanders, maar er was nog een meerderheid mogelijk voor het zittende kabinet in de Eerste Kamer. Vanmorgen zag de wereld er voor het kabinet totaal anders uit en weet Rutte hoe Clinton zich gevoeld heeft in 2016. NU vandaag om 10.15 uur is Nu.nl nog niet bij de les om het e.a.a recht te zetten.

Mark Rutte zit in een spagaat, verder regeren betekent een ruk naar links moeten maken. Een stap die de overgebleven VVD kiezers zeker niet zullen waarderen bij de volgende verkiezingen. Twee jaar geleden met de opkomst en het negeren van het FvD zeiden we het al op dotcom.radio. Over twee jaar zijn er weer verkiezingen. Dat het zo enorm snel zou gaan hoopten we wel maar ook wij zijn positief verrast.

Na de nederlaag kwam Rutte wel-eens-waar op de proppen met de sond “Sweet Caoline”, maar ik pak er dat puur Hollandse “Carolientje” maar eens bij van good old Willeke Alberti:

Carolientje wil graag (aan de) man

Couplet 1) ze kreeg een man te pakken, een grijze kapitein
die gaf de pijp al snel aan maarten, want ze knuffelde ‘m fijn

Couplet 2) de pillen uit z’n winkel, die Carolien hem gaf
die maakten hem steeds bleker en zo legde hij ‘t af 

Couplet 3) de derde was een vliegenier die vloog met zijn machien 
tienduizend meter naar omhoog en hij werd nooit meer gezien 

Couplet 4) Carolientje is nu 80, haar sex-appeal verdween
soms wordt ‘t haar te machtig, wil ze mannen om haar heen 
al zit ‘ie onder wagensmeer of onder kolengruis 
en dan moet ze er 1 lokken uit ‘t ouwe mannenhuis 

Hebben de huidige partijen de luxe om FvD te negeren? Jazeker! Twee jaar of eventueel korter, maar de boemerang komt terug bij de volgende verkiezingen en de dan volgende genadeslag. Maar ook het Forum voor Democratie heeft geen mogelijkheden om koffie te drinken met Rutte anders vindt daar ook geen blijvend succes plaats. De tijd van de achterkamertjes is definitief voorbij.

Negatieve energie, aanstaande zondag hebben wij het daar ook over in dotcom.radio, een voorbeeld hiervan haal ik even aan:

Martin Vrijland: “We herkennen deze opkomst van rechts uit de rest van Europa en zelfs de VS, waar Donald Trump ook onder dat kamp te scharen valt. We kennen het van het Brexit kamp. We kennen het uit Italië en vele andere Europese landen. De polen van de batterij worden op hoogspanning gezet. Het is echter de voorbereiding op de aanstaande synthese, waarbij rechts gekoppeld gaat worden aan de economische en sociale rampspoed die het westen te wachten staat.

De door mij al lang voorspelde mislukking van de Brexit en de val van de Amerikaanse economie zal straks worden gekoppeld aan deze (gecontroleerde oppositie) kritische rechtse groep. Het is daarom by design dat rechts nu mag winnen, want het draagt bij aan de gewenste polarisering waaruit chaos en vervolgens ‘nieuwe orde’ zal worden gecreëerd”.

… super negatieve energie

Er zijn twee websites die ik nooit meer bezoek en al heel lang aan stoor, bovenstaande en de website van Niburu.co. Als je hen volgt en gelooft dan stevenen we met z’n allen af op een derde wereldoorlog. Dat is ook in vele andere ‘oude’ media wat ik lees, Noord Korea zorgt voor een derde wereld oorlog. Een week later is het China, dan weer Rusland of India en Pakistan. Ik wordt daar een beetje onpasselijk van wat wellicht op zichzelf slimme mensen zijn die zich laten meeslepen in deze super negativiteit. – Mijden als de ‘pest’ deze websites.

13.30 uur | Alle Engelse ‘toonaangevende’ websites zwijgen nog steeds over het populistische debacle van Rutte

13.45 uur | De eerste vijf Duitse grote kranten geen vermeding op de voorpagina:

Sudddeutsche Zeiting: “Der Nationalist und Rechtspopulist Thierry Baudet triumphiert in den Niederlanden. Der neue Superstar des europäischen Rechtspopulismus könnte auch ein Vorbild für die AfD sein.

Frankfurter Allgemeine hoofdartikel: “Das Potential der Rechtspopulisten”

14.00 uur | Franse kranten, geen enkele vermelding

14.30 uur | geen enkele vermelding gevonden in de Italiaanse kranten>

Gewend aan de RSS feeds, wat zijn de kranten traag !!