Utrecht: als dit geen valse vlag aanslag is, wordt hij wel voor 100% uitgebuit ! 3 Updates

Save as PDF 

De Nieuws Doolhof

Vanochtend had ik een ritje naar Amsterdam waarbij ik zat te luisteren naar mijn favoriete kromme tenen radio BNR. Ter hoogte van de A2 oprit bij Vianen kreeg ik de melding van een aanslag in Utrecht, het zal zo’n 10 minuten later geweest zijn dat ik al ter hoogte van Nieuwegein een rood kruis op de linkerbaan zag en de maximale snelheid van 70 kilometer per uur. Overal stonden politieauto’s opgesteld in paartjes van twee in de middenberm tot aan Amsterdam inclusief een snelheidscontrole. Juist toen ik vernam dat de aanslag opgeschaald zou worden naar code vijf tot 18.00 uur. Zo die zijn snel met het uitrollen van de plannen. Gedurende de rit heen en terug luisterde ik aandachtig naar de uitzending. Alternatieve websites kon ik nog niet raadplegen maar ik ben helaas door de jaren achterdochtig genoeg geworden om overal wat achter te zoeken.

Die achterdocht werd al snel gevoerd toen ik vernam dat het echt groot alarm was. Mensen in Utrecht moesten binnen blijven, scholen werden gesloten en … alle Moskeeën eveneens. Het bekende angst zaaien, dacht ik.

Mijn tweede alarmbel ging af toen men al snel vermeldde dat het verkiezingsdebat morgen niet door zou gaan. Morgen niet doorgaan, ruim 30 uur na de aanslag?

Nou dat komt het zittende kabinet wel heel goed van pas. Het is namelijk crisis in de politiek als de tweede kamer verkiezing het zittende kabinet vleugellam maakt en ook de volgende kabinetten van mijnheer Rutte onmogelijk zou maken. De vleugellamme Rutte wist het het land toe te spreken met gevoel voor drama. Een goede beurt scoren bij mensen die nog in de ‘Matrix’ leven dat was duidelijk zijn doel. In het Engels hebben ze daar en mooie online voor:

“Never let a good crisis go to waste”

Laat een goede crisis nooit verloren gaan.

Het gehele circus was goed voorbereid een BNR verslaggever ter plaatste op de fiets !! Hij klonk niet moe dus zal daar wel om de hoek gewoond hebben denk ik.

Er was een nood ziekenopvang geopend waar wel honderden mensen behandeld kunnen worden, de verslaggever voegde daar nog aan toe; “We weten niet hoeveel mensen daar behandeld worden maar ik hoop dat het niet vol ligt !!” Gevoel voor drama dus !! “We schakelen weer over naar onze verslaggever ter plaatse”, die niets anders te melden had als de vorige vier keer dat hij op zender was.

Gelukkig hoorde ik dan de bijeenkomst van Forum van Democratie gewoon door zou gaan vanavond in Den Haag.

159 moorden in 2017, 108 moorden in 2018, wat maakte deze moord nu zo speciaal? Oh ja, natuurlijk de aanslag in Nieuw Zeeland, dat was ik haast vergeten, het is ook al best een paar dagen geleden. Al die mensen die je dood zag schieten op de video die ik twee keer bekeken heb. Alleen, als je na enkele minuten opnieuw dezelfde ruimte betreed om iedereen alsnog een extra genadeschot te geven verwacht ik inmiddels grote bloedplassen te zien. Kijk zelf maar eens en oordeel zelf. (BitChute VoatArchive) En wel heel gek dat de video in bezit hebben tot 10 jaar gevangenis oplevert voor de inwoners van Nieuw Zeeland. Yep, nu iedereen via de alternatieve media dit verhaal gehoord heeft Wil men zelf gaan kijken en het bewijs verzamelen.

We houden je hier op de hoogte van updates als er meer gaan uitlekken waar ik nu al wel van overtuigt ben. En o ja waarom de aanslag van NZ zoveel aandacht gaven als, …

#StemZeWeg: Alle fans van VVD, D66, CDA,PvdA & GL gaan stemmen 20 Maart, JIJ kan de spaak in het wiel zijn ! [update 1]-[2]-[3]

NZ valse vlag aanslag: Moslim haat, wapenverbod en aanval tegen 8 chan anoniem communicatie netwerk

Nogmaals, is het een valse vlag aanslag? Er zijn klassieke tekenen van wel.

54 gedocumenteerde valse vlag aanslagen

15 factoren waarmee je een valse vlag operatie kan herkennen

Fenixx schrijft: Brief in de ontsnappingsauto onthult terreurmotief achter de Utrechtse schietpartij noot mandaad. zie de link hierboven

Meer nieuws over valse vlag aanslagen, bezoek dit forum