#StemZeWeg: Alle fans van VVD, D66, CDA,PvdA & GL gaan stemmen 20 Maart, JIJ kan de spaak in het wiel zijn ! [update 1]-[2]-[3]-[4]


Waarom ik voor het Forum voor Democratie stem ? Het antwoord is simpel, ik wil over alles meestemmen via een bindend REFERENDUM, al het ander is NEP.

Waarom is het nog nooit zo belangrijk geweest om te gaan stemmen als dit jaar? Je ziet en hoort toch wel dat er ‘verandering’ in de lucht hangt. Nog nooit in de geschiedenis voelen zoveel Nederlanders en Europeanen zich zo besodemieterd en in het kruis getast als nu. Ben je ook al zo boos, en bewust dat er nu toch echt iets aan gedaan moet worden. Dat moet het issue zijn van elke Nederlander om vrienden, relaties en bij willekeurige ontmoetingen iedereen op het hart te drukken dat blank stemmen of niet gaan stemmen de “Vijand” in de kaart speelt. Vertel aan iedereen dat #StemZeWeg met een stem op splinterpartijen of populistisch groep de macht kan breken van de eeuwige achterkamer politiek van het partijkartel. Nu hebben we de kans, Nu waait de wint uit de goede hoek. NU !!

Het Marrakech akkoord ziet drommen immigranten het land overstromen met steeds langer wachtlijsten voor een huurwoning bij de Nederlanders. Meer geweld en een ondermijning van ons sociale stelsel, … daar moet NU wat aan gedaan worden.

De klimaat waanzin houdt niet op. Co2 als boosdoener is complete waanzin evenals de 97% van de wetenschappers leugen. Als je geen tegenstem geeft gaat het je bakken energie belastinggeld kosten. Het is Nu of Nooit met je stem.

Of vindt je dat het allemaal nog wel meevalt, dat het jou nog goed gaat? Neem je verantwoording want leven in een land waar een steeds groter deel niet meedeelt gaat je vroeg of laat ook raken op een minder prettige manier.

Dan zijn er de bangeriken zoals iemand mij vertelde: “Weet je wel dat die gele vestjes beweging op een oorlog kan uitdraaien?”. Bang, hartstikke bang en een klasse voorbeeld van iemand die totaal is ondergedompeld in de “Matrix’. Vriend, … het is al oorlog, alleen een oorlog die we met zijn allen nog nooit hebben meegemaakt. Elke dag staan de media vol met dikke oorlogsdreigingen in alle denkbare delen van de wereld, de Ukraine, Noord Korea, China, India  & Pakistan en natuurlijk good old Russia. Het maakt de Deep State niet uit hoe, als er maar een derde wereldoorlog komt, .. maar die gaat er niet meer komen! Het is een oorlog die in de media wordt uitgevochten en de ondergrondse entiteiten zoals de Deep State, de CIA, de Rotschilds en hun banken kartel die vechten voor hun eigen survival.

En, … we kunnen deze oorlog maar beter winnen anders wordt de totale controle grid uitgerold en is het organiseren van verzet niet meer mogelijk. Kijk naar China waar nu al 23 miljoen Chinezen uitgesloten worden voor deelname aan de maatschappij. Tweederangs burgers. De totale controle grid is in het socialistische China al totaal uitgerold. De proeftuin voor de rest van de wereld.

Wat kunnen wij daar nog aan doen? Stem op een kleine splinterpartij als je niet durft te stemmen op de verandering, op het populisme. Nee dat is geen vies woord. Populisme is de stem van het volk. Dat had je natuurlijk al kunnen weten als je niet in de stenen tijdperk media zat met je neus. Als je namelijk een heel klein beetje aan het rondneuzen was gegaan wist je veel zaken al jaren geleden.

We moeten af van de totalitaire oude politiek, het handjeklap, achterkamer, geheim overleg beleid. We moeten gaan kiezen via een bindend referendum en niets anders. Ook wij kunnen gebruik maken van de blockchain technologie waar niemand ook maar een mogelijkheid heeft van stemfraude. Gewoon besturen via referendum, het volk beslist, de enige echte democratie. De rest is allemaal nep, pure nep.

En voor al diegene die in het buitenland wonen, help s.v.p. mee om de criminele bende, een ander woord heb ik er niet voor een dikke spaak in het wiel te steken.

P.S. Een punt dat zeker mee moet wegen is de helemaal uit de hand gelopen big brother is caching you spionage staat. Iedereen die online gaat en google gebruikt daarvan is bekend waar ze wonen, wat ze verdienen, je persoonlijke voorkeuren en veel meer. Het kan je niet ontgaan zijn dat de alternatieve media aan een steeds meer ingrijpende censuur bloot staan. Jij kan dus binnenkort niet meer vinden wat je wilt weten als je nu al niet een netwerk van alternatieve media hebt opgebouwd die jou rechtstreeks kunnen bereiken.

P.P.S. Afgelopen carnaval was ik ‘verkleed’ als Fransman met m’n Franse pet en geel hesje getooid met #StemZeWeg, best wel veel leuke reacties gehad.

Update 1 19-03-2019 08.00 uur

Update 2 19-03-2019 13.00 uur [dit is nooit onder elkaar afgesproken hoor, …

Update 3

Update 4