NZ valse vlag aanslag: Moslim haat, wapenverbod en aanval tegen 8 chan anoniem communicatie netwerk [Updates]


Bron artikel ZeroHedge: NZ Police Demand “Kiwi Farms” Message Board Preserve “IP Addresses” And “Email Addresses” Following Massacre
Door: Tyler Durden [update 19-03-2019]

kraak de krantenkoppen

De politie in Nieuw Zeeland heeft de eigenaar van het Kiwi Farms internet-prikbord op de hoogte gesteld met het verzoek IP-adressen en e-mailadressen te bewaren die verband houden met berichten over de schietpartijen in Christchurch, vermoedelijk gepleegd door de 28-jarige Australische Brenton Tarrant.

Tarrant gebruikte Facebook Live om de eerste van twee vrijdagse aanvallen op lokale moskeeën uit te zenden die 50 doden en 50 gewonden achterlieten. Deze aanvallen werden snel verspreid over verschillende bestandssystemen en websites, waaronder Kiwi Farms – die het bewaar verzoek ontving op zaterdag.

“Rond de tijd van de schietpartij waren er een aantal berichten en links gepost op kiwifarms.net met betrekking tot de schietpartij en TARRANT”, luidt de brief van Sergeant Michael, detective van de Senior Sergeant New Zealand. “We willen alle berichten en technische gegevens, inclusief IP-adressen, e-mailadressen enz. Die aan deze berichten zijn gekoppeld, bewaren in afwachting van een formeel juridisch verzoek.”

“Kunt u ons alstublieft adviseren welk juridisch proces u voor dit verzoek nodig hebt en ook bevestigen dat de gegevens worden bewaard in afwachting van een juridisch proces,” besluit de brief.

Reagerend op het conserveringsverzoek, vroeg eigenaar Joshua Moon van Kiwi Farms, die in het buitenland woont, “Is dit een grapje? Ik geef geen informatie door van mijn gebruikers, de persoon die verantwoordelijk is voor het plaatsen van de video en het manifest PDF ben ikzelf.”

Vertel je superieuren dat ze het hele land en zijn regering eruit laten zien als clowns door te proberen het internet te censureren. Je bent een kleine, irrelevante eilandnatie die nauwelijks herkenbaarder is dan enige andere naamloze vreedzame soevereiniteit. U hebt niet de kracht om een video van internet uit te roeien en u hebt niet de wettelijke reikwijdte om iedereen op te sluiten die het heeft gepost. Als iemand de informatie die ze vragen aan je toekent, zijn ze niet alleen lafaards, maar het zijn ‘fucking idioten’.Als je je afvraagt, nee. Kiwi Farms heeft niets te maken met Nieuw-Zeeland. Onze naam is een puntige prik bij een paar van de mondige autistische mensen waar we voor pleiten. Absoluut niets over onze gemeenschap is NZ-gericht

Voorafgaand aan de aanval, werd een bericht geplaatst 8 chan / pol / message board die mensen linkt naar een manifest van 74 pagina’s en de Facebook Live-stream van Tarrant. 8 chan is overeengekomen mee te werken aan het onderzoek, terwijl de autoriteiten in Zeeland de bewoners hebben gewaarschuwd dat alleen al het bezit van de video kan leiden tot tijd in de gevangenis.

Na de schietpartij zei een persoon die vermoedelijk Moon was op een zaterdag 4 chan bericht dat hij de exploitant was van een “autistisch shit posting forum”, en had opnames van de schietpartij opgenomen en geüpload. Na verschillende verwijdering verzoeken en een stortvloed aan gebruikers die de video hebben gedownload en ‘te weinig bandbreedte hebben om rond te gaan’, zeggen de gebruikers dat ze peer-to-peer-trackers hebben gemaakt zodat mensen toegang hebben tot het beeldmateriaal.

Sinds de ontvangst van de brief heeft Moon deze waarschuwing geplaatst bij gebruikers aan de top van Kiwi Farms:

Als je uit Nieuw-Zeeland komt, jaagt je regering op je. Lees deze brief van NZ Police en wijzig vervolgens uw e-mailadres als u een persoonlijk account gebruikt. Begin overal met het gebruik van een VPN. Ik stel het bewaren van gegevens in de nabije toekomst in op nul.


Noot: Zondag 17-03-2019 hebben wij het hier over gehad op dotcom.radio. Na een terreuraanslag op de Tree of Life-synagoge in Pittsburgh werd de tegenhanger van Twitter op internet “Gab” verboden vanwege wat postings op dat platform (ze zijn inmiddels al weer lang in de lucht).

Wat echter belangrijk is in deze zijn 4 chan en 8 chan, beide kanalen zou men maar al te graag het zwijgen opleggen. Met name 8 chan is de machthebbers van deze wereld een doorn in het oog. Het wordt gebruikt door de Qanon activisten, iets wat je het beste kan omschrijven als de burger tegenhanger van de CIA. En burgers die te dichtbij de waarheid komen moeten geëlimineerd worden. Helaas is dat laatste niet mogelijk omdat dat burger geheime leger al in de vele miljoenen loopt. Het ontwrichten van hun communicatie is dan de laatste optie.

Zo wordt naast het verbieden van wapens en het ophitsten tegen moslims ook het besmeuren van ‘8 chan’ als een van de aanleidingen gezien voor het uitvoeren van deze valse vlag operatie.

Bij onze locale omroep zenden we elke woensdag een stream uit via YouTube en Facebook. Wij mogen dit omdat we als omroep daar gewoon de auteursrechten voor afdragen. Spelen we Nederlandstalige muziek dan is dat geen probleem. Draaien we net als deze week een plaatje van de Beatles dan ligt er de stream binnen 10 seconden uit. Met een sample van diverse soorten schoten zou dit ook gemakkelijk kunnen met de live gefilmde aanslag in NZ. De techniek is er, maar men wilde duidelijk de beelden uitzenden en verspreiden, … geheel volgens plan.

Het mysterie van de verdwenen hulzen

Drie zaken vallen op als je de video (opnieuw) bekijkt:  (BitChute VoatArchive) 

  1. Geen kogelhulzen te zien die op de vloer vallen
  2. Geen bloed te zien, zelfs niet an vier minuten
  3. De lijken bewegen totaal niet als er met zwaar geschut op geschoten wordt,
  4. It took police officers in New Zealand 36 minutes to catch the terrorist who murdered 50 people in two Christchurch mosques last week. Dramatic footage shows that just two officers—only one of whom had a gun—apprehend the suspect after his bloody rampage. We are now learning that this response time would have been longer, but police happened to be conducting a drill nearby practicing for a similar attack. Bron zie de link hieronder

15 factoren waarmee je een valse vlag operatie kan herkennen