We worden overal bang gemaakt voor populisme, maar heb je zelf al eens kennis gemaakt


pupulisme, je bent het

Kennis gemaakt met het feit dat we bang worden gemaakt door de politieke leiders van vandaag die vrezen hun macht te verliezen. Hoe harder ze feitelijk zich afzetten tegen het populisme, des te meer geven ze zich bloot, laten hun angst zien. Angst om verslagen te worden. Deze week nog las ik dat de aanslagen in Nieuw Zeeland het werk waren van uiterst rechtse groeperingen overal ter wereld.

In Nederland is de meest populaire populist Thierry Baudet, in Italie is het Salvini en in Frankrijk Marine Le Pen. Neem eens kennis van haar standpunten, … tegen Globalisme en voor de landen staat, ze heeft de transitie gemaakt van oppositie partij naar het land daadwerkelijk willen leiden, het bewaken van de grenzen, de cultuur, de eigen indentiteit. Wie wil dat eigenlijk niet?

Zijn het juist niet deze zojuist omschreven zaken die allen onder druk staan in de EU? Net als in veel andere Europese landen staan de populisten in de startblokken om orde op zaken te gaan stellen. Niet alleen in de EU maar ook Donald J Trump is een ware nationalist een populist.

Noot: Heb je nu last van krommende tenen, vraag je dan eens af of je naast de MSMedia nog ander nieuws verzameld, of ben je (nog) te veel gehersenspoeld? Je mag ook gewoon weg klikken op dit moment. Ik ga je niet overtuigen, dat doe jij jezelf maar, wellicht wil je verder kijken en je laten informeren?

Extreem rechts wordt tegenwoordig gebruikt als een veroordeling als zou het behouden van zaken die ons dierbaar zijn iets slechts zou zijn. En ja, hoe meer extreem de globalisering wordt, hoe minder onze rechten en privacy, hoe extremer we gedwongen worden om daartegen in verzet te komen. Kijk naar de Gilets Jaunes, opkomen voor de eigen rechten tegen een overheid die extreem geweld gebruikt, Frankrijk is nu de bananenrepubliek van Europa op het gebied van rechtspraak.

Het is echter geen Rechts of Links meer, maar echter Globalisten tegen Patriottisme. Arbeiders zijn al decennia de speelbal van het kapitaal, als de arbeiders zich niet meer bang laten maken door het kapitalisme is het gedaan met de huidige leiders, Leve de volkse leiders, het populisme.