China censureert het nieuws, Maar de VS en de EU ook ?


Van China is het algemeen bekend dat je daar op internet zwaar gecensureerd wordt ten aanzien van de algemene nieuwsvoorziening. Maar is dat ook zo in Amerika en Europa. Het antwoord is een dikke “Ja”.

Sinds ik elke dag via mijn collectie RSS feeds het nieuws lees valt het mij steeds weer op dat de ene massa moord niet vermeld wordt en de andere dagenlang voorpagina nieuws is. Zo hoor je steeds weer dat wapenbezit verboden moet worden. Hoezo? Denk je echt dat misdadigers dan geen wapens meer kunnen kopen? Vergeet het maar, het is namelijk de overheid die de meeste wapens verhandelen om ergens een burgeroorlog te creëren. Die wapens zwerven letterlijk over de gehele wereld.

De meest gecensureerde info is wellicht op het vlak van “gezondheid’

Speciale wetten werden samengesteld wereldwijd om de vrije informatie totaal aan banden te leggen en met die wet in handen, de zogenaamde Codex Alimentarius, is het mogelijk om een groot deel van de alternatieve media in korte tijd totaal te elimineren. Dat alles om de miljarden winsten door list en bedrog van de farmaceutische industrie te beschermen.

En, …. het ergste is dat wanneer je zoiets verteld maar al te veel mensen kwaad worden en je beschuldigen van samenzwering theorieën.

Tussen 2002 en heden heb ik al verschillende keren mijn website aangepast om binnen het kader van de wet te kunnen blijven schrijven. Dat aanpassen was niet vrijblijvend want ik kreeg gewoon een mail van een bedrijf dat ik vertegenwoordigde uit de VS dat de aanpassingen binnen veertiendagen.

nog een manier om mensen bang te maken als ze je website bezoeken, …

Het zal je bovendien niet ontgaan zijn dat het aantal video’s op YouTube binnen 24 uur geblokkeerd worden of gehele accounts zelfs.

Wees bewust op wie je gaat stemmen 20 Maart en in Mei, ook jouw toegang tot vrije informatie staat op het spel

The Loss of Freedom of Speech
censuur sociale media