dotcom.radio aflevering 145 van 17-03-2019


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019

Deze week in aflevering 145 Stress hormones promote breast cancer metastasis – Why the vaccine industry REFUSES to conduct clinical trials using a genuine placebo control group – French, German Farmers Destroy GMO-contaminated Crops – Are AirPods dangerous? 250 scientists warn they may be – Er wordt gesjoemeld met data bij vrijwel alle medicijnen – Gut bacteria compound may be a key component for fighting diabetes – Study warns of disinfectant use in hospitals – De Deense BMR studie – Net als alle vorige onderzoeken naar de BMR / autisme-vraag, richt de studie zich op één vaccin. – Link tussen alzheimer en hormoontherapie – A nap a day keeps high blood pressure at bay – Pre-diabetes makes patients out of healthy people, say critics – E-cigarette users face a higher risk of a heart attack and stroke – Quotes – Vragen luisteraars – Bijdragen Mike en Henk waaronder de aanslag in NZ – De stand van zaken met Q – Brexit en meer [download de podcast]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

Stress hormones promote breast cancer metastasis
https://www.eurekalert.org/pub_releases/2019-03/uob-shp031319.php

Why the vaccine industry REFUSES to conduct clinical trials using a genuine placebo control group

French, German Farmers Destroy GMO-contaminated Crops

Are AirPods dangerous? 250 scientists warn they may be

Er wordt gesjoemeld met data bij vrijwel alle medicijnen

Gut bacteria compound may be a key component for fighting diabetes

Study warns of disinfectant use in hospitals

De Deense BMR studie
We hebben nog een “Deense vaccin studie” die het gesprek van de dag zal zijn. Jammer genoeg leest niemand (of begrijpt) de details van deze onderzoeken die zowel worden gefinancierd als onderzocht door vaccinbedrijven (deze werd gefinancierd door de Novo Nordisk Foundation en het onderzoek wordt voltooid door de Deense vaccinproducent Statens Serum Institut.)

Net als alle vorige onderzoeken naar de BMR / autisme-vraag, richt de studie zich op één vaccin. Dit is een probleem, omdat de variabele die ze ‘genetisch risico’ noemen (een oudere broer of zus hebben), de meest significante variabele, verward is met vooroordelen door de gezondheid van de gebruiker (er is geen controle over het stoppen van het vaccin). Het is een belangrijke variabele, maar het genetische risico van wat? Van autisme? Of van autisme na vaccinatie? Het is onmogelijk om te vertellen, omdat de studie nooit een interactieperiode van VACCINE x FAMILIEGESCHIEDENIS test. Of een andere interactieterm die vaccins bevat.
https://jameslyonsweiler.com/2019/03/05/an-autopsy-on-hviid-et-al-2019s-mmr-vaccine-science-like-activities/

Link tussen alzheimer en hormoontherapie

A nap a day keeps high blood pressure at bay

Pre-diabetes makes patients out of healthy people, say critics

E-cigarette users face a higher risk of a heart attack and stroke

Quotes

 • Bioindustrievlees is in feite het resultaat van vetmesten met GMO mais en soja, dus ook een Monsanto produkt 
   
 • Werkelozen kunnen nu worden opgeleid als pizzabakker, politici waarschijnlijk als koekenbakkers? 
   
 • Wie zoet is krijgt cookies (en wordt gevolgd) 
   
 • Ik hoor vaak de dosis bepaalt de giftigheid van iets, maar ik mis dan de rol van een cocktail van gifstoffen zoals we kennen bij medicatie (polyfarmacie) 
   
 • Horen, zien en blijven zwijgen
  De overheid ontkent de risico’s van vaccins. We zagen dat patroon ook al eerder bij chroom 6, chemische zoetstoffen, electromagnetische straling van hoogspanningsmasten, bpa, hernia en bekkenbodemmatjes, hormoonkuren en vele andere zaken. Maar de tijd zal het leren, alleen zullen velen de prijs voor deze kortzichtigheid betalen. Zo vallen er  nog iedere dag slachtoffers in Vietnam door gifboer Monsanto maar 60 jaar later mag dit bedrijf met zijn Roundup cocktail de natuur blijven vergiftigen, economische belangen gaan voor de volksgezondheid, keer op keer. Boeren die hun land platspuiten met Roundup, de gele velden zijn medeplichtig en kunnen nooit zeggen dat ze het niet hebben geweten.
leefbewust logo

[Koos] Ik ben een volger op internet op het gebied van Geo-Politiek.  Ik luister bijna altijd naar Dotcom radio en volg  fatsforum en andere sites. Deelnemen doe ik niet, ik denk dat ik te bescheiden ben en daardoor mijn stem niet laat horen. Ik verzamel wel veel gegevens van internet, ik verdenk me er zelf van, dat het meer is om mijn omgeving te overtuigen, dan dat ik er werkelijk iets mee doe. Het proberen te overtuigen heeft me al een scheuring met mijn familieleden opgeleverd en in mijn directe omgeving hou ik tegenwoordig ook mijn mond maar, maar met de ontwikkelingen die plaats vinden en gevonden hebben, sta ik dikwijls met tranende ogen op het schoolplein als ik mijn buurjongetje ga halen, (7 jaar is hij en ik ben 76) en als ik  de kinderen zie spelen en denkend aan hun toekomst komen dikwijls de tranen.  Soms denk ik : Ik lees en volg niets meer en dien mijn tijd op een voor mij zo prettig mogelijk manier uit. *Ik kan dat niet.* Ik denk dat ik dan de  generatie voor mij te schande zet. Dat zijn mensen uit het arbeiders milieu, meestal ongeschoold,  die hard moesten werken, onder dikwijls moeilijke omstandigheden, maar dit deden om ons een betere opleiding en toekomst te geven.  Plots besloot ik na dit document al 2 keer gelezen te hebben, het naar jullie op te sturen. Het schokkende vind ik, dat dit tegen het einde van de vorige eeuw geschreven werd met de intentie om hetgeen wat nu gebeurt stop te zetten.

Noot: Na dit artikel gelezen te hebben “De grootste waarheid nooit verteld” kreeg ik deze reactie: “Bedankt voor de link. Ik heb het artikel aandachtig gelezen, uitgeprint en opgeslagen. Ik denk (voel een opluchting) dat ik lang in fase 3 en 4 bleef hangen, maar door het opsturen van het artikel  heb je me in de richting van fase 5 heb geduwd. Ik weet niet hoe lang ik nog heb, maar zoals ik me nu voel (gezondheid) haal ik de 100 wel (of bijna), dus ik kan nog veel meemaken en zien en voelen hoe alles weer goed komt.”


[Hans] Op maandag 11 maart luisterde ik naar Radio 1, de informatiezender van de NPO. Er was een discussie over het klimaat. Er kwam iemand aan het woord die kritische mensen ten aanzien van het klimaat vergeleek met ontkenners van de Holocaust. Zowel schandalig als dom!

Enkele maanden geleden was er, ook op Radio 1, een discussie over vaccinaties. Ook toen werd er zeer geringschattend gesproken over vaccinatie-critici. Wat mij in de 2 discussies opviel was dat de gespreksdeelnemers niet verder kwamen dan negatief commentaar ten aanzien van mensen die zich in het algemeen goed hebben ingelezen. In beide discussies werd duidelijk dat Radio 1 geen mensen uitnodigt die zich kritisch opstellen ten aanzien van belangrijke maatschappelijke thema´s. En hun functie is om dat juist wel te doen!

Vroeger moesten we luister- en kijkgeld betalen. Nu betaalt de overheid de publieke omroep, waardoor deze niet echt meer onafhankelijk is.

medeplichtig

De bijdragen van Mike en Henk

Christchurch New Zealand Mosque Shooting – Brenton Tarrant Facebook…
Video reeds verdwenen Facebook is niet altijd kien met censuur
The Christchurch Shooting and the Normalization of Anti-Muslim Terrorism

Brexit – Theresa May boekt tijdelijke overwinning, EU buigt voor Britse eisen Of gewoon uitstel vanwege de angst voor een positieve uitkomst en de komende EU verkiezingen?
Trump & Brexit: My Administration looks forward to negotiating a large scale Trade Deal with the United Kingdom. The potential is unlimited!
Donald Trump says NO to second Brexit referendum ‘it would be unfair’ to Brexit voters

Facebook: Topmannen Facebook en Whatsapp stappen op, daags na ‘grootste storing ooit’

Gele hesjes: Yellow Vest Protesters Vandalize Masonic Lodge After Breaking Door With Battering Ram Een bullshit verhaal lijkt mij dit, een bureau en een paar stoelen op zijn kop en verder alles in perfecte staat. Valse beschuldiging?

Meer censuur: Facebook Now Automatically Blocks ZeroHedge.com Articles
Woensdag: Facebook Reverses Zero Hedge Ban, Admits to Making a “Mistake”

TPO: Op 20 maart nemen we een hypotheek op de toekomst. De uitslagen van de provinciale verkiezingen bepalen niet alleen of de huidige regering van Mark Rutte kan blijven doorregeren, maar ook welke coalities in de toekomst mogelijk zullen zijn. De nieuwe statenleden die we nu kiezen stemmen op 27 mei voor een nieuwe senaat en die blijft zitten tot 2023. Al die jaren is elke nieuwe regering afhankelijk van de steun van deze Eerste Kamer. In 2021 staan de volgende verkiezingen voor de Tweede Kamer gepland – als dit kabinet valt zijn die verkiezingen al eerder. Maar de senaat die nu wordt gekozen zal er dan nog zitten.

TPO: Vliegramp Ethiopië: zeker twaalf VN-medewerkers aan boord: Numerologie video zegt al dat het een valse vlag aanslag is afgelopen zondag

Fenixx: Agent (D) legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld, maar de situatie in NL is vergelijkbaar

Fenixx: Voormalig premier Tony Blair adviseerde Macron stiekem over hoe de Brexit te stoppen (noot hoezo stiekem, het zijn beiden NWO der marionetten)

Fenixx: Lega kan de op één na grootste partij in de EU worden

Fenixx: Der Spiegel: Slechts drie daders van de massaverkrachting met Oud- en Nieuw in Keulen zijn bestraft

Daily Express: France and Germany are ‘GRAVEDIGGERS’ of Europe – Economist takes aim at Macron and Merkel (Marcron Europese Renaissance)

Nancy Pelosi Tacitly Admits That Russiagate Is Bullshit

Ever Wonder Why No Bankers Go To Jail?
(noot: die springen wel van flatgebouwen)

The European Union’s MANDATORY National Biometric ID Card Will Affect 512 Million People

TPO: Australische kardinaal Pell, sleutelfiguur in Vaticaan, 6 jaar cel voor misbruik

TPO: Het kabinet Rutte III heeft de belastingen stiekem verhoogd

Fenixx: Middeleeuwse ziektes teisteren Californië (daklozen)

Fenixx: Denemarken: Geen buitenlands geld meer voor moskeeën
Noot Het verschil tussen verstandig regeren en Rutte 1-2-3

Fenixx: Frankrijk schaft minimumleeftijd voor kinderverkrachting af

Study Shows Migrants Use Almost Twice The Welfare Benefits As Native-Born Americans

TPO: Briefje van Jan Vergeet ALLES wat je gisteren hoorde over de doorberekeningen van het Klimaatakkoord. Onthoud één ding: de kosten van de voorgestelde klimaatmaatregelen met betrekking tot onze auto en ons huis zaten er NIET in (net als meer dan 450 andere maatregelen!).

Italy Joins the Anti-Vax War by Banning Unvaccinated Children from School

REVEALED: How much money ‘German banks REALLY earned from Greek debt crisis’

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie