Conservatief? Nauwelijks. De massaschieter in Nieuw-Zeeland is een extreem-linkse ‘eco-fascist’ die communistisch China prijst


fake news

Zoals gewoonlijk is de leugenachtige mainstream-media druk bezig met het opplakken van valse krantenkoppen over het nieuwste massale schietincident dat plaatsvond in Nieuw-Zeeland, waarin de vermeende schutter wordt beschreven als een “Trump-ondersteunende blanke ideoloog” die moslims haat omdat ze bruin zijn. Maar het 1.500-pagina’s manifest van de man, dat Big Tech actief probeert te wissen van het web, vertelt trouwens een heel ander verhaal.

Bron artikel NaturalNews: Conservative? Hardly. New Zealand mass shooter is a far-Left “eco-fascist” who praised communist China
Door: Ethan Huff

Belangrijk Nieuws

Verre van het zijn van een rally-bijwoner-geloof-overtuiger voor president Donald Trump zoals de nep-media nu beweren, is de 28-jarige Brenton Tarrant, de man die de Australische mediakanalen hebben genoemd als de schutter, een zelf-beschreven “eco-fascist door natuur “- wat betekent dat hij een linkse is die meer in lijn is met de Democraten dan met de Republikeinen.

Tarrant schreef duidelijk in zijn manifest, in antwoord op een vraag die hij blijkbaar zichzelf stelde, dat hij president Trump zeker niet steunt. “Als beleidsmaker en leider? Beste God nee, “waren de exacte woorden van Tarrant, ondubbelzinnig erop wijzend dat, in tegenstelling tot valse nieuwsclaims, hij waarschijnlijk niet dood zou worden gevangen met een MAGA-hoed (Make America Great Again).

Het dagboek van Tarrant gaat verder met onthullen dat hij allesbehalve conservatief is en eigenlijk beter is afgestemd op radicale binnenlandse terroristische groeperingen zoals Antifa. In antwoord op een andere vraag die hij zichzelf stelde over waar hij zowel politiek als sociaal op één lijn ligt, had Tarrant dit te zeggen, in niet mis te verstane bewoordingen:

“De natie met de meest nabije politieke en sociale waarden voor mij is de Volksrepubliek China.”

Met andere woorden, Tarrant is een volwaardige communist, net als Democraat Darling en mislukte 2016 presidentskandidaat Bernie Sanders, die eigenlijk opgegroeid is in het communistische China en sindsdien niets dan positieve dingen te zeggen heeft voor het land.

Zoals Sanders ooit in schande heeft toegegeven, is hij zelfs trots op de broodregels van de communistische China, die hij de media als ‘goed’ beschreef.

For more news about how the fake news media routinely spins tragedies to paint conservatives in a negative light, be sure to check out Propaganda.news and Faked.news.

WAARSCHUWING: GRAFISCHE FOOTAGE VAN WERKELIJKE OPNAME:

Brenton Tarrant zegt dat zijn bedoeling was om een ​​burgeroorlog in Amerika aan te wakkeren, beweert Candace Owens “heeft mij vooral beïnvloed”

Met betrekking tot de reden waarom Tarrant besloot om deze specifieke aanval uit te voeren, onthulde zijn manifest dat een van zijn primaire doelen was om “conflicten te creëren” tussen tegengestelde ideologieën in de Verenigde Staten, omdat het gaat om legale wapens. Zijn schijnbare hoop was dat deze aanhoudende strijd over het Tweede Amendement zou resulteren in een nieuwe burgeroorlog, die volgens hem “uiteindelijk de VS zal balkaniseren langs politieke, culturele en vooral raciale lijnen.”

Tarrant heeft de conservatieve expert Candace Owens ook bizar gezegd dat hij de persoon was die hem ‘radicaliseerde’ en ‘me vooral beïnvloedde’, en Owens verder omschreef als iemand wiens inzichten en opvattingen me hielpen verder en verder te gaan in het geloof van geweld over zachtmoedigheid.

Hoe komt het dat nep nieuws media moslims nooit duidelijk identificeert wanneer ze terreuraanslagen plegen?

Houd in gedachten dat Candace Owens een zwarte vrouw is, wat suggereert dat Tarrant er niet goed aan doet het ‘blanke superras’ te zijn die de nep-nieuwsmedia beweren te zijn. Verder beschrijft hij zichzelf als een overgang van het communisme, naar het anarchisme, naar het libertarisme, naar de eco-fascistische, wat verder suggereert dat hij niet helemaal stabiel is in zijn hoofd.

Maar bijna niets van dit wordt gemeld in het reguliere nieuws, omdat valse kranten kop na valse kranten kop het verhaal verwoordt dat Tarrant niet anders is dan een gemiddelde Trump-supporter. Erger nog, de escalerende linkse standpunten tegen blanken, conservatisme, patriottisme en vuurwapenrechten – alsof sommige gestoorde Nieuw-Zeelanders hier iets te maken hebben in de Verenigde Staten.

Was dit incident omgekeerd, met een gestoorde moslim die een christelijke kerk bestormde en tientallen onschuldige mensen vermoordde, dan kunt u er zeker van zijn dat de reguliere media overuren maken om de etnische en religieuze identiteit van de schutter te verbergen. En iedereen die in dit hypothetische scenario feitelijk de waarheid sprak, zou onmiddellijk als ‘islamofoob’ zijn bestempeld.

Maar omdat de schutter in dit geval een lichtere huid heeft en niet beweert dat Allah God is, hebben nep-nieuwsbladen hoogtijdagen waarin hij wordt gebrandmerkt met allerlei anti-witte, anti-Trump-stereotypen in een poging meer linkse woede te wekken tegen Blanken, terwijl tegelijkertijd anti-tweede amendement-sentimenten worden aangewakkerd.

“Het is net uurwerk”, schreef een commentator bij The Gateway Pundit over de vermoeide en voor de hand liggende tactiek van de nep-nieuwsmedia om tragedies als deze te exploiteren om hun anti-Amerikaanse agenda’s te promoten.

“De linkerzijde buit onmiddellijk tragedie en horror uit als een middel om hun tegenstanders en critici te verslaan en hun agenda te promoten. De doden en stervenden zijn zelfs niet van het toneel gehaald voordat ze beginnen met hun haatdragende ideologische toespraak. Ze rouwen niet om de slachtoffers, ze juichen het politieke potentieel van hun ondergang toe. Dat is niet alleen ziek, het is slecht. “

Tarrant’s full manifesto is available for online viewing at this link.

Met Nederlandse ondertiteling