De Franse Gilets Jaunes weten nog niet dat ze deel uitmaken van een wereldwijde Revolutie


Dit bericht schreef ik voor de Franse bevolking en vertaald wordt dit momenteel nagekeken door een Française om het te delen in Frankrijk.


Sinds de installatie van President Donald J. Trump in de Verenigde Staten, gaat er een golf van hoop door het bewuste deel van de wereldbevolking. Deze golf wordt gevolgd door een immer groeiend enorm aantal zogenaamde Qanons.

Op nieuwjaarsdag 2019 schatte men al een 50 miljoen aantal actieve Qanons en meer dan 300 miljoen volgers op een wereldwijde schaal. Hoe weten ‘zij’ deze cijfers? Je vertelt het zelf aan ‘hen’ door de woorden die je gebruikt in de zoekmachines.

In april vorig jaar schreef ik; “Afgezien van het nep beeld, de onwaarheden en halve leugens van de media, ontvouwt zich nu een klein wonder dat ik nooit had verwacht in mijn leven mee te maken. Het maakt me een nieuwsverslaafde, een nieuwsjunk. Elke ochtend het eerste wat ik doe is de alternatieve media raadplegen over de stand van zaken, heb ik iets gemist, want dat zou zonde zijn. Ik wil het ervaren en leef het leven heel bewust. Tenslotte wordt er NU GESCHIEDENIS geschreven en daar wil ik er deel van uitmaken.

Ik wil JOU een getuige maken zodat je OOK die hoop kunt gaan voelen en vertrouwen in jezelf kunt opbouwen. We noemen dat “iemand Red Pillen”. Openstaan ​​voor de MISDADEN in deze wereld die vaak diep verborgen zijn, maar net zo vaak in het zicht van iedereen worden gepleegd. Meer en meer zijn de voormalige complottheorieën nu rotsvaste feiten geworden !!

Een groep mensen achter het scherm werkt er hard aan om de ‘diepe staat’, de geheime regering, ook wel de Illuminati genoemd, ten val te brengen.

Ze regeren de wereld in plaats van de zogenaamd democratisch gekozen leiders, ze zijn niets meer dan poppetjes aan een touw en Emmanuel Marcron is zo’n poppetje.

Aan de andere kant is Donald Trump geselecteerd om de Q anon-beweging te helpen de Deep State te ontmantelen, het moeras te droog te legen en de overgang naar een betere wereld een beetje soepeler te laten verlopen.

En waarom weet ik dat de Gilets Jaunes nog niets weten over “Q”?

Omdat Q de zeventiende letter van het alfabet is en bij Acte 17 was er geen teken van Q om gezien te worden bij de demonstratie, daarom!

Kent je dit citaat? “Een man heeft duizend wensen, als hij ziek is, is er nog maar één wens over”.

Het is ook bekend dat mensen in moeilijkheden geen tijd hebben om verder willen kijken dan in zijn of haar kleine wereld. Dat is waarom er zo veel moeite en angst wordt verspreid in deze wereld door de media.

Je weghouden van het grotere geheel, de ‘Deep State’ de vrijheid geven om de wereld in het openbaarheid te besturen zonder dat je ziet wat er echt gebeurt.

Als je dit allemaal weet, kom je te weten waarom Macron de orders aan de politie geeft om dodelijk geweld tegen zijn eigen mensen te gebruiken. Hij is niet in de positie als een marionet om iets anders te doen en de wereldwijde agenda voor de Nieuwe Wereldorde te volgen.

Deze week, toen ik de aantallen zelfmoord van de politie zag, schreef ik dit;

“We noemden een paar keer de zelfmoorden onder politieagenten, de cijfers bleken veel hoger te zijn. Cijfers die u niet zult vinden via de traditionele media. Het zou onthullen in wat voor zwakke positie Macron is.

  • Hoe lang zal het nog duren als elke drie dagen een agent zelfmoord pleegt?
  • Hoe lang duurt het voordat de agenten aan massa weigeren om orders op te volgen?
  • En komt dan het leger, … of zien ze ook de storm?

Dat is waarom zij de introductie van een Europees leger willen versnellen waar het leger geen directe link heeft met de bevolking. Immers, …

… de weigering om te schieten op je eigen bevolking is waar het om gaat.

Dat is ook waarom agenten zelfmoord plegen. Het toont ook de zwakte van de politiek in Europa. De oorlog die de Gilets Jaunes ontketenden << Oorlog Ja >> gaat over het voortbestaan ​​van de EU.

We zijn op weg naar een echte democratie of de invoering van totalitarisme, een Nieuwe Wereldorde op basis van het communisme. Daar vechten we voor.

“Wat als, … je de politie uitdaagt met deze tekst;

“Jullie keuze: Een ” Cacatov “, of wordt weer een van ons, …

Votre choix: un “Cacatov”, ou redevenir l’un de nous,

… weiger de bevelen van Macron tegen het Franse volk”

Noot: Cacatov is een strontbommetje