Waarom de vaccinatie industrie WEIGERT om klinische proeven uit te voeren met behulp van een echte placebo-controlegroep


De volgende keer dat iemand je probeert te vertellen dat de wetenschap “vastzit” aan de veiligheid en effectiviteit van vaccins, wil je misschien het feit naar voren brengen dat de vermeende “wetenschap” waarop het vaccinatie-kaarten-huis steunt en nog steeds wordt gebouwd, fundamenteel gebrekkig is in de kern.

De waarheid is dat er geen enkele vaccinstudie is – althans niet een die de organisatie ooit heeft uitgevoerd of waarnaar verwezen werd ter ondersteuning van overheid vaccinatieprogramma’s – dat is ooit een CDC-goedgekeurd vaccin vergeleken met een echte inerte placebo.

Bron artikel NaturalNews: Why the vaccine industry REFUSES to conduct clinical trials using a genuine placebo control group
Door: Ethan Huff

In plaats daarvan test de vaccin industrie haar vaccins tegen “controles” die alle dezelfde chemische stoffen en ingrediënten bevatten als de vaccins zelf, minus de virale en / of bacteriële componenten die functioneren als de actieve ingrediënten van deze vaccins.

Zoals de Vereniging van Amerikaanse Artsen en Chirurgen (AAPS) onthulde in een recente verklaring over “Federal Vaccine Mandates”, vergelijken officiële vaccin studies in feite toxische injecties met andere toxische injecties vergelijken, wat betekent dat ze in staat zijn om valse conclusies te trekken van “veilig en effectief. “

Bovendien kunnen dezelfde onderzoeken de resultaten van gevaccineerd versus niet-gevaccineerd niet vergelijken, met als excuus dat het “onethisch” en “immoreel” zou zijn om sommige kinderen van “levensreddende” vaccins te beroven.

Voor meer informatie over vaccins, kijk dan eens naar Vaccines.news.

Echte vaccin wetenschap BESTAAT NIET, legt de AAPS uit

Dus hoe veilig zijn vaccins eigenlijk? Volgens de AAPS kunnen we dat echt niet zeggen, omdat er geen “strenge veiligheidsstudies zijn geweest met voldoende kracht om een veel groter risico op complicaties … voor vaccins uit te sluiten.”

Met andere woorden, er bestaan ​​geen realistische veiligheidsstudies over vaccins, ondanks het algemene sentiment dat alle vaccins volledig zijn doorgelicht op veiligheid en effectiviteit.

“Dergelijke onderzoeken zouden een voldoende aantal proefpersonen vereisen, een lange duur (jaren, niet dagen), een niet-gevaccineerde controlegroep (” placebo “moet echt inactief zijn, zoals zoutoplossing, niet het adjuvans of alles-maar-het-bedoeld-antigeen ), en overweging van alle ongunstige gezondheidsgebeurtenissen (met inbegrip van neurologische ontwikkelingsstoornissen), “erkent AAPS, in geen onzekere termen.

Wat er in feite aan de hand is met vaccin “wetenschap” is dat vaccinbedrijven vals spelen door een bepaald vaccin te vergelijken met een ander vaccin, in plaats van een echte, op zoutoplossing gebaseerde placebo. Vaccinstudies zijn ook ontworpen om gevaccineerde mensen te vergelijken met andere gevaccineerde mensen, in plaats van met een echte controlegroep van niet-gevaccineerde personen.

Het eindresultaat is dat Big Pharma en Big Vaccine de gewenste resultaten krijgen: in feite propageerde de “wetenschappelijke” illusie de massa’s dat alle vaccins 100 procent veilig en effectief zijn.

“Dit is hun manier om de ware effecten van de toxische ingrediënten in vaccins te verbergen”, zegt Mike Adams, de Health Ranger. “Ze weigeren zoutoplossingen als placebo te gebruiken, omdat dan de toxische effecten van de adjuvantia voor de hand liggen in de experimentgroep.”

Vaccins zijn “noodzakelijkerwijs riskant”, zegt AAPS, vandaar de noodzaak voor kangoeroe-vaccin “courts” om schadevergoeding uit te keren

De federale overheid is volledig op de hoogte van deze vaccinfraude en daarom heeft zij het Vaccine Injury Compensation Program (VCIP) opgezet, een “geen-fouten” -systeem dat de vaccinindustrie beschermt tegen alle aansprakelijkheid terwijl zij diegenen die zijn gewond of gedood door vaccins.

“Fabrikanten zijn vrijwel immuun voor productaansprakelijkheid, dus de prikkel om veiliger producten te ontwikkelen is veel kleiner”, zegt de AAPS.

“Fabrikanten kunnen zelfs weigeren een product te leveren waarvan wordt aangenomen dat het veiliger is, zoals een monovalent vaccin tegen mazelen, in plaats van MMR (mazelen-bof-rubella). De weigering van de consument is de enige stimulans om het beter te doen. “

Be sure to read the full “Statement on Federal Vaccine Mandates” from the AAPS at this link.

To learn more about the ridiculous vaccine “courts” and how they’re used as cover for the vaccine industry fraud, visit VaccineCourtNews.com.