NEE stemmers: Dringend gezocht << Fanatieke Dwarsliggers >> data 20 Maart en 23 Mei, …


Een fanatieke dwarsligger is iemand die niet bereid is tot meewerken

Belangrijk Nieuws

Ik ga niet stemmen, ik heb het ook al een aantal keren niet gestemd, zo in en in ziek ben ik van onze nep ‘democratie’ en het type bestuurders. Vooral de EU verkiezingen en de Provinciale verkiezingen ondervinden gebrek aan belangstelling van de niet stemmers. Het is voor deze mensen meer dan duidelijk, er is geen democratische crisis, nee er is geen democratie !!

Niet stemmers: Een mooie kans voor de dwarsliggers !! Een spoorbiels wordt niet voor niets een dwarsligger genoemd, dwars op de rijrichting. Deze mensen zoeken wij, immers zonder die dwarsliggers is er geen enkele voortgang mogelijk op het spoor. Nu we een regering hebben die het spoor totaal bijster zijn willen we het leger dwarsliggers maar al te graag mobiliseren.

Wat kun je hierbij leren van de Amerikaanse politiek?

De Democraten hadden in de onlangs gehouden Midterm verkiezingen de leiding in “The House”, maar ook al bliezen ze hemelshoog van de toren over deze ‘overwinning’, diep in hun hart wisten ze dat ze verloren waren. Elke wet dient namelijk door de senaat goedgekeurd te worden, en wie hebben daar de macht, juist de Democraten van Trump. Bingo !!

Deze zelfde “Unieke kans”, om eindelijk gehoord te worden hebben wij ook bij de Provinciale Verkiezingen van 20 Maart. Door op kleine splinterpartijen en door populistisch te stemmen kunnen wij, << de dwarsliggers >> het totale politieke beeld ontregelen. We kunnen niet alleen dwarsliggen voor het verderfelijke beleid van Rutte 1, 2 en 3. We gaan dwars op het pad liggen om Rutte 4 te voorkomen en daarmee tevens voor de Rutte gezinde kartel partijen D66, Groenlinks, CDA, en de gedoog partners als PvdA om geen enkele coalitie meer te vormen. Weg met met name de twee hete hangijzers:

  • 1. Marrakech, de moderne 21 ste eeuw slavenhandel !
  • 2. Het klimaat beleid, de grootste zwendel van de eeuw !

Wil je tevens dat ons land weer ZELF BESTUUR krijgt en niet het loopjongetje blijft van de EU dan lijkt het mij duidelijk dat we wat stevige populistische dwarsliggers kunnen gebruiken om zo weer voortgang te gaan boeken, maar dan in de richting die wij willen als volk en niet de New Word Order marionetten poppen als met name Rutte.

Nederland weer baas in eigen land 

De tijd is er meer dan rijp voor, in Spanje is er reeds een groot leger dwarsliggers in opstand gekomen, de dwarsliggers coup in Italië is al meer als geslaagd, Hongarije heeft al lang een dikke middelvinger opgestoken naar Europa en zo zijn er meer landen die hun oren niet meer laten hangen naar de “Europese democratie’s gekozen dictators”.

Als nieuweling aan het front hebben we natuurlijk sinds 17 november 2018 onze Franse vrienden die de kooltjes letterlijk uit het vuur halen met hun onverzettelijkheid in de nu wereldwijd bekenden en gevolgde Gele Vestjes beweging. Ondanks het gewelddadige politie optreden van de Franse President Emmanuel Marcron, die zijn huidige bewind duidelijk heeft afgekeken van de grootste dictators in de wereld, weten de Gilets Jaunes van geen wijken. Geen doden en gewonden, geen gevangenisstraffen kunnen hen ervan weerhouden om elke week de straten te bevolken met hun protesten.

Dat soort dwarsliggers zijn dringend gewenst, vergeet onze paarse onderhandeling cultuur, we hebben nu een dringende behoefte aan de botte bijl.

Het spel van: “Heers en Verdeel”, dat spel kunnen wij ook spelen.

Wij nodigen met genoegen de dwarsliggers uit om deze keer wel hun stem te laten horen. Niet op de werkvloer, de kroeg, kantine of waar dan ook. Geef je je stem, je tegenstem of zwijg voor altijd.

En, …. vergeet niet, al die VVDers, D66tigers, CDAers en PvdA aanhangers gaan zeker stemmen. Kom je deze keer niet dan heb je voorgoed afgedaan als dwarsligger en heb jij jezelf monddood gemaakt. Volgens mij is dat een eigenschap die totaal onmogelijk is voor een rasechte dwarsligger. Dus ik reken op jullie met z’n allen !!

#stemzeweg
lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website