Leer ‘NEE’ te zeggen tegen je dokter, en (her) programmeer je intuïtie !!


Mijn intuïtie vertelde mij al lang dat onnatuurlijke stoffen, voor het lichaam zelfs giftig, nooit de oplossing zouden kunnen zijn om gezond te worden. Het belangrijkste fenomeen voor je gezondheid is de pH waarde van je lichaam. Een pH waarde die door giftige medicijnen altijd verstoord wordt. Zit je dagelijks aan de medicatie, … dan komt de pH waarde van je lichaam dus nooit meer goed en zul je ook nooit meer in een staat van natuurlijke gezondheid verkeren. Nooit meer, alleen medicijn vrije mensen zijn gezond en kunnen daar dan ook vertrouwen uit putten.

Het ergste en meest schandalige in deze maatschappij is dat mensen voorgespiegeld worden middels nep onderzoeken, nep medische vakbladen, nep nieuws verspreidende media, en door nep dokters die hun protocollen moeten volgen, vertelt wordt dat een medicijn je kan genezen. Bullshit.

Vervolgens ben jij het proefkonijn waarvan men tevoren al weet, wij gaan veel geld aan je verdienen.

Veel mensen denken nu;
“Dit kan niet waar zijn, zo is mijn dokter niet”.

Mijn antwoord;
“Jij bent gehersenspoeld en je dokter ook”.

Lees deze quote:

Marcia Angell

“Het is eenvoudigweg niet meer mogelijk om de meeste klinische onderzoeken te geloven die gepubliceerd worden, of om te vertrouwen op het oordeel van de vertrouwensarts en medische autoritaire richtlijnen. Het schenkt mij geen plezier om te komen tot deze conclusie, die ik langzaam en met tegenzin bereikte gedurende twee decennia als de editor van The New England Journal of Medicine”.

–  Marcia Angell

En neem ook kennis van deze quote:

“Veel van de wetenschappelijke medische literatuur, wellicht de helft, is simpelweg niet waar. Geteisterd door studies, klein opgezet, met geringe effecten, ongeldige onderzoek uitkomsten en schaamteloze conflicten van zelfbelang, samen met een obsessie voor het nastreven van twijfelachtig belang, heeft de wetenschap zich gekeerd naar de duisternis”,

— Dr. Richard Horton

Op internet is alles vindbaar. Studies op Pubmed Met vertaalmachines te vertalen en via reviews kun je alternatieve informatie vinden om de leugens te ontcijferen.

Er zijn drie manieren om je gezondheid te benaderen.

  • 1). Jezelf isoleren en weer in balans gaan leven met de natuur waarbij de supermarkt verboden gebied is en natuurlijke kruiden je medicijnen.
  • 2). Zelfstandig je onderzoek doen en je intuïtie gebruiken om zoveel als mogelijk de natuurlijke situatie te benaderen in een totaal vergiftigde wereld.
  • 3). Je gezondheid uit handen geven en leggen in de handen van de schandalige medische industrie waar het empathisch vermogen tot ver onder nul is gedaald. 
Mijn aanbevelingen