dotcom.radio aflevering 144 van 10-03-2019dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019

Deze week in aflevering 144 geen gezondheid nieuws maar 52 minuten de wereld gebeurtenissen van afgelopen week, en ook dan nog tijd tekort ,.. [download de podcast]

radio. podcast


Opname Zaterdag 21.00 uur uitzending Zondag SLOG 21.00 uur podcast online

Voor het gezondheidNieuws lees: De week van Ron
https://www.leefbewust.com/columns/080319.htm

leefbewust logo

[Noel] via dotcomnieuws: Reactie op het artikel geweld tegen Gilets Jaunes: “waar zit het leger dat de bevolking moet beschermen?”


Henk als volger van jullie radio podcast, een kort verslag over het wanbeheer van Staatsbosbeheer en de provincie Noord-Holland.
Bijna 3 jaar geleden werden we op de hoogte gesteld dat het bos en duin gebied in Schoorl grote veranderingen ondergaat onder de noemer Natrura 2000 wat weer voort komt uit Agenda 21 van de UN. In praktijk komt het neer op het verwijderen van 150 hectare dennen bos om uitbreiding van stuifduin en grijze duin te stimuleren. Het draait om miljoenen euro’s uit Brussel. Wij vinden dit een schande zo veel prachtige natuur vernietigen en nog met gemeenschap geld ook. We zijn als stichting schoorlsebosmoetblijven.nl een petitie gestart en hebben al 16300 handtekeningen overgedragen op het provinciehuis. En zijn ook al meer als twee jaar in overleg met de overheid met als resultaat NOPPES niks dus.

medeplichtig
Bijdragen Mike en Henk

Duurzaam nieuws: Zwitserland wil debat over geo-engineering

Estonia election: opposition party wins but far-right support doubles
— Estland is op schema voor zijn eerste vrouwelijke premier nadat de oppositie liberale hervormingspartij de algemene verkiezingen won, de leidende centrum-linkse partij voorbijstreef, en een stijgende extreem-rechtse partij ondersteund door een reactie van voornamelijk landelijke kiezers.

NaturalNews: Amazon verbiedt “anti-vaccin” -films, maar verkoopt graag boeken over de religieuze aanbidding van het satanisme, met hoofdstukken over “tiener-satanisten” en “dierenoffers”

Terugkerend nieuws: Fenixx – Oslo: Niet-blanken verantwoordelijk voor 70% van alle gewelddadige criminaliteit in de Noorse hoofdstad

The Guardian:  Dear Europe, Brexit is a lesson for all of us: it’s time for renewal. de brief van Macron aan Europa

NWO . oorlogstaal: India and Pakistan in fresh CLASH after submarine nears Pakistan waters as tensions surge

Meer oorlogstaal: North Korea’s state-backed hackers wage war on US banks –

Nuclear war WARNING: China’s missiles could THREATEN Russia, warns Germany

Macron’s EU BLOW: Another key ally of French president LOSES interest in him — EMMANUEL Macron has lost his closest ally in Italy’s Matteo Renzi after the former Italian prime minister suffered another blow to his waning influence.

Woensdag The White House newsletter: Border at ‘breaking point,’ New York Times reports | Vanwaar dat poeslieve gedrag door de linkse pers?

Top 5 border falsehoods pushed by Congressional Democrats and the media

Fire Departments Are “Going Dark” and Becoming Secret Public Safety Organizations Across the country fire departments in ConnecticutGeorgiaTennesseeNorth Carolina and Illinois have begun encrypting their radio transmissions, effectively turning them into secret public safety organizations.

TPO: Het gaat slecht met het ledental van de VVD; nu bepleit de partij een (verplichte!) afdrachtsregeling

“VS Universiteiten verliezen staatssteun bij discriminatie” verordend Trump

Michael Jackson, the movie,…

Trump Signs Executive Order to Cancel Report on Civilians Killed by US Drone Strikes

De Propaganda-multiplier (Hoe werkt de hersenspoel machine)

De Loyalist: Een telefoontje van Trump (Aids)

Een warmtepomp om de energie van een theelichtje uit te sparen

Robert Jensen: Links gekleurd onderwijs

Vortex water: >> Click here to watch the video

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie