Gilets Jaunes Acte 17 | XVII >> Cacatov << & (Q) ?


Gaat Qanon ook zichtbaar worden in Frankrijk deze week?
Gilets Jaunes is de revolutie begonnen

Een veel gehoorde kreet tegen de politie is ‘Caca’, en wellicht raad je het al is de Franse straattaal voor poep.

Het nieuwe wapen van de Gilets Jaunes is nu de >> Cacatov <<

Hieronder een voorbeeld waarom sommige agenten deze tittel uitlokken. Een gehandicapte vroeg een agent zijn bril terug. Iemand filmde het gebeuren vanaf zijn balkon. Bekijk wat een heldenrol de agent vervulde in de video hieronder.

Vandaag kunnen we geen live verslag maken vanwege familie bijeenkomst en in de avond de opname van dotcom.radio

Valt je iets bijzonders op, wees zo vrij het te delen met mij inclusief de tijd markering

11.45 uur | het vetrekpunt is wederom de Arc de Triomphe en op dit tijdstip is de betoging wederom onderweg voor de 17 de week. De temperatuur is 13 graden Celsius

12.06 uur | we zien vandaag ook een bijdrage van pink hesjes Met op hun spandoek “Nee tegen de hervorming van de werkelozen uitkering” maar waarom moet dat nu in een roze hesje? Het zijn vrouwen, dat zal het zijn. Ik dacht dat de gele hesjes het teken van eenheid was, waarom zou je dat verbreken? Logica, ik zie het niet.

12.10 uur | Politie afzettingen die dicteren welke route men mag nemen. Ik hoop dat de agenten een verschoontje meegenomen hebben want de milieu vriendelijke versie van de Molotov cocktail de >> Cacatov << zal waarschijnlijk ook in de starten van Parijs wel zijn opwachting gaan maken. Een duidelijker teken hoe de Franse bevolking over het politie optreden denkt kan er niet gegeven worden; “Jullie zijn stront voor ons”.

12.30 uur | Vooralsnog heb ik geen enkel teken gezien van Qanon op deze magische dag. De 17 de editie van de Gilets Jaunes betoging. De 17 de letter van het alfabet de letter ‘Q’. Wat zijn oorsprong heeft gevonden in Frankrijk heeft helemaal niets te maken met alleen maar Frankrijk. De onderdrukking de afscheiding tussen rijk en arm is een wereldwijd fenomeen dat roept om een wereldwijde aanpak. Kunnen we daarmee concluderen dat de Fransen nog niet ‘wakker’ zijn op een facebook groep na.

Dit vinden we wel over Q op het internet: qanon | Stop Mensonges
met slechts oudere berichten van vijf maanden geleden. En natuurlijk de misinformatie: QAnon : l’inquiétant mouvement complotiste pro-Trump sorti du “Dark Web” — QAnon: de verontrustende pro-Trump-samenzweringsbeweging uit het “Dark Web” (Haha) Nu zijn ‘wij’ het ineens die het ‘dark Web’ bemannen.

Let op Frankrijk, Qanon is wereldwijd. Het Franse persbureau: Franse Agence France-Presse (AFP) is Deep State evenals jullie vriendje Emmanuel Macron

12.30 uur | Een billboard bij een bushalte wordt nu eens niet vernietigd maar gebruikt om een eigen pamflet te vertonen. Chapeau !!

14.45 uur | TopNews: EMMANUEL Macron has vehemently denied allegations riot police were using excessive force against yellow vest protesters, scolding a citizen who accused law enforcemen… | oeps monsieur Macron, maar er zijn duizenden uren video bewijs tegen uw bewind, en er is niemand anders verantwoordelijk dan U !! (link verwijderd)

En maar roepen dat de Giles Jaunes gewelddadig zijn, maar ik heb tot zover geen misstand kunnen waarnemen.

De media melden: De heer Prud’homme, een lid van de extreem-linkse partij La France Insoumise, zei op Twitter. “Ik liep terug naar mijn fiets toen mijn vriend en ik door de politie werden ingehaald. Ik had amper de tijd om mijn parlementaire kaart tevoorschijn te halen … dat ze me met hun wapenstokken sloegen”, voegde hij eraan toe.

Het lokale prefect Didier Lallement bood zijn volledige steun aan de politieagenten aan en benadrukte dat de heer Prud’homme had deelgenomen aan een “ongeoorloofd protest” en dat de officieren “hun werk goed deden”.

De heer Prud’homme sloeg later de reactie van de heer Lallement als “ongelooflijk”, aangezien hij de prefect van “het vergoelijken van geweld” beschuldigde.

Dit meldde een krant (Geen link gemaakt)

VN ROEPT FRANKRIJK OP OM “OVERMATIG GEBRUIK VAN GEWELD” TE ONDERZOEKEN

Dit is niet de eerste keer dat Parijs wordt bekritiseerd voor het beheren van deze crisis die half november begon.

Bij elke actie zijn gewonden. Terwijl de Yellow Vests deze zaterdag in Act 16 demonstreerden, haalde nieuw politie-geweld tegen demonstranten de krantenkoppen. Een gewoonte sinds het begin van de beweging begon op 17 november, met als voornaamste spanningsveld het controversiële gebruik van de LBD. Deze lanceerinrichting met verdedigingskogels heeft de afgelopen weken veel verwondingen veroorzaakt.

Dus, na een eerste veroordeling van dit gebruik door de Raad van Europa midden februari, is het de beurt aan de VN om Frankrijk te bekritiseren voor het beheer van deze crisis. Op woensdag heeft het internationale orgaan inderdaad in Parijs een onderzoek ingesteld naar “het buitensporig gebruik van geweld”.

“We moedigen de (Franse) overheid aan om de dialoog voort te zetten en dringend op tot een diepgaand onderzoek naar alle gemelde gevallen van overmatig gebruik van geweld”, zei Michelle Bachelet in een toespraak voor de Mensenrechtenraad in Nairobi. Genève.

De Hoge Commissaris voor de mensenrechten van de VN heeft erop gewezen dat gele vesten protesteren tegen “wat zij beschouwen als (hun) uitsluiting van economische rechten en (hun) deelname aan publieke aangelegenheden”.

Michelle Bachelet herinnerde eraan dat ‘ongelijkheden van invloed zijn op alle landen’ en dat ‘zelfs in welvarende staten mensen zich buitengesloten voelen van de voordelen van ontwikkeling en van economische en sociale rechten worden beroofd’. Ze noemde Frankrijk echter een welvarend land, maar veroordeelde de gewelddadige repressie van recente protesten in Soedan, Zimbabwe en Haïti.

De demonstranten “eisen een respectvolle dialoog en echte hervormingen. En toch worden ze in veel gevallen begroet door gewelddadig en buitensporig gebruik van geweld, willekeurige detenties, marteling en zelfs meldingen van buitengerechtelijke executies, “zei ze.

Sinds het begin van de protestbeweging Yellow Vest in Frankrijk, midden november, heeft de inspecteur-generaal van de nationale politie (IGPN) ongeveer 100 gevallen van beschuldigingen van politiegeweld ontvangen.

Bron: http://lesgiletsjaunes.fr/

Gele vestjes betoging in Nederland 02-03-2019