De Franse president heeft het antwoord voor het probleem dat hij mede veroorzaakte


Het is al weer wat jaartjes geleden dat ik elk weekend als Deejay werkzaam was. Kwam ik dan na slechts twee weekjes vakantie terug dan had ik het gevoel dat ik hopeloos achter liep met mijn parate platen kennis. Drie weekenden achterstand maar 20 nummers per week, dat werd bijspijkeren.

Deze week was ik natuurlijk een deel ondergedompeld in het carnaval en ook nog eens drie lange dagen werken. Eveneens het gevoel van; “Wat heb ik allemaal gemist deze week aan wereldnieuws? Ik ben nu eenmaal een nieuwsjunk geworden. Spannende tijden die je bewust wil meemaken, er wordt immers NU geschiedenis geschreven. Tenminste, als je nog niet ondergedompeld bent in de brainwash machine van de Main Stream Media. Mocht je kennissen hebben die dat nog zijn dan is dit een aanrader voor hen: De Propaganda-multiplier (Hoe werkt de hersenspoel machine)

Gelukkig is er voor de gelijkgestemden een programma als dotcom.radio. Vele zaken heb ik intussen snel verzameld waar ik iets over weet maar soms nog niet het naatje van de kous. Het is echter prettig in een netwerk te werken van andere nieuws verzamelaars, direct met Ron Fonteine en Mike Donkers via zijn forum of het onmetelijke Q anon netwerk.


Je veroorzaakt een probleem, je signaleert het probleem, je stelt de aanpak voor. Kortweg; Probleem, Oplossing, Aanpak.

Emmanuel Macron beweert dat Europese integratie ‘het antwoord is op de migranten crisis’, zo meldde een Europese website (Niet nader vermeld / vereerd vanwege de toekomstige link tax)

Onze ‘vriend’ Emmanuel Macron is samen met de andere “Bilderberg EU leiders’ de uitvoerende instantie om niet bestaande vluchtelingen aan massa binnen te halen in Europese landen via betaalde mensen smokkel netwerken, het zogenaamde ‘human trafficking’. De moderne manier van slavenhandel. Onze sociale voorzieningen worden in rap tempo uitgehold en het deel van de vluchtelingen die ‘iets’ >> zouden kunnen << bijdragen aan de economie worden de slavenarbeiders die bovendien de lonen onderaan de markt verder onder druk zetten.

De arbeidsmarkt wordt verstoord, en als je dan ziet dat de pleuris uitbreekt dan biedt je een oplossing aan. Het oude beproefde recept voor wereldleiders om de bevolking naar hun hand te zetten. Zo werkte dat al vele decennia. Alleen is deze intensieve mensen-houderij cyclus nu ernstig verstoord.

De propaganda machine is, … kapot !!

Met de komst van de Trump administratie is de kreet “Fake News” niet alleen bij de alternatieve media een begrip maar tevens bij de gehele bevolking. Het vertrouwen van de media is nog laag geweest en zij die daar nog vertrouwen uit putten kunnen alleen nog bestempelt worden als zombies.

Macron; “Wij Europeanen moeten een beleid van politieke stabilisatie, van ontwikkeling hebben om de Afrikaanse jeugd een toekomst op hun eigen continent te bieden in plaats van in handen te zijn van mensenhandelaren. We moeten deze mensenhandelaren bestrijden.”

Macron voegde eraan toe dat de lidstaten in Europa een systeem moeten invoeren dat een “gebrek aan solidariteit” vermijdt.

Toen hij zijn plan voorzag, zei de Franse president: “[We moeten] een echt Europees asielrecht [en] Europese integratie hebben om deze uitdaging aan te gaan.

“Het is alleen dankzij dit gemeenschappelijke werk dat we de behoefte aan openheid kunnen verzoenen”.

“Het is de angst voor openheid die tot sluiting kan leiden, ik geloof dat het antwoord geen nationalistisch Europa is.

“Het gaat niet om het vinden van de vereenvoudiging om dit probleem op te lossen.”

Een mooi betoog met mooie woorden, maar deze woorden uit de mond van de mede veroorzaker leidt mij tot deze conclusie: OM TE KOTSEN !!

de politieke M is in de maand
De mede kompanen uit het vluchtelingen Bilderberg complot

In Frankrijk worden de politie agenten door de Gilets Jaunes op voortreffelijke wijze aangepakt. Door ze te bekogelen met stront bommen “Caca” in het Frans. En het is niet moeilijk om te raden wie de absolute nummer #1 is bovenaan het Caca lijstje. De bijnaam voor Frankrijk is; “Marianne”, een meisjesnaam die staat voor bitter gestemd. En bitter is de Franse bevolking dat zij bang gemaakt werden voor de populisten door de fake news media, faux médias en kozen voor Monsieur Macron, bijgenaamd ‘de president van de rijken’ Een kostbare en spijtvolle verkiezingsuitslag voor le peuple du France !!

In mei is het ook voor de Fransen bijltjesdag met de EU verkiezingen en de populisten kunnen zich nu wel in de handen wrijven voor een warme belangstelling. Ook de Fransen stoten zich geen twee keer aan dezelfde steen. Emmanuel Macron proeft al wel met zijn betoog dat er Caca aan de knikker is.

De mensen die een gewillig oor lenen aan de woorden van Macron zijn de 20% Fransen die een eigen belang hebben bij zijn politiek. De politieke leiders die zijn politiek onderschrijven zijn de ratten die het volk in de andere landen het liefst kwijt zijn. Het worden leuke weken, boordevol leuke, lieve, aardige politici, die allen de ene na de andere loze belofte en dikke leugens gaan verkondigen. Welwillend terzijde gestaan door de propaganda machine van de ‘oude’ uitstervende dinosaurus media en op echte onderbouwde journalistieke feiten net zo snel weer terug gefloten door de alternatieve media. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel !!

de Guillotine staat al gereed voor Emmanuel Macron