Je wordt vergiftigd met ALUMINIUM … maar silicium rijk voedsel en verbeterd water kunnen je lichaam helpen het snel te elimineren


Onlangs deelde ik mijn persoonlijke gezondheidstest met de wereld. Van de gemeten 145 punten waren er slechts 5 bij die aandacht vereisten. En mijn problemen treffen heel veel mensen. Het belangrijkste wat bij de test naar voren kwam was aluminium vergiftiging, en ra ra hoe zou dit kunnen komen. Na alle mogelijkheden afgevinkt te hebben bleef er maar een enkele mogelijkheid over in mijn geval: “Chemtrails”. Het belangrijkste is echter; “Hoe kom je er weer vanaf?”. Daar geeft het onderstaande artikel het antwoord op. – HM

Bron artikel NaturalNews: You’re being poisoned with ALUMINUM… but silicon-rich foods and enhanced water can help your body eliminate it quickly
Door: Vicki Batts

Aluminium is het meest voorkomende metaal in de aardkorst, hoewel het altijd wordt gevonden in combinatie met andere elementen zoals zuurstof of silicium. Als metaal wordt het gebruikt in allerlei gangbare goederen zoals blikjes en kookgerei. Maar aluminiumverbindingen bevinden zich vaak in een verscheidenheid aan andere toepassingen, zoals waterbehandeling, antacida, deodorant, cosmetica, gebufferde aspirine en een aantal voedseladditieven. Aluminiumzouten worden ook in een aantal vaccins gebruikt als adjuvantia, die zogenaamd dienen om het immuunsysteem te helpen provoceren.

Elke dag worden we allemaal blootgesteld aan aluminium door het voedsel dat we eten, de lucht die we inademen, het water dat we drinken en zelfs van de grond onder onze voeten. Volgens het Agentschap voor toxische stoffen en ziekteregistratie (ATSDR) van de CDC eet de gemiddelde volwassene in de Verenigde Staten elke dag ongeveer 7 tot 9 milligram aluminium alleen in hun voedsel. De ATSDR merkt ook op dat zowel volwassenen als kinderen via vaccinatie aan aluminium kunnen worden blootgesteld. Aluminium is alomtegenwoordig in onze wereld, maar dat betekent niet dat het veilig is.

Verschillende studies hebben een verband aangetoond tussen aluminium en de ziekte van Alzheimer bij mensen en dierstudies hebben aangetoond dat het zenuwstelsel een belangrijk doelwit is voor aluminiumtoxiciteit.

Professor Chris Exley van de Keele University staat bekend als een expert op het gebied van aluminiumtoxiciteit – vooral de relatie van het metaal met de ziekte van Alzheimer. Eind december publiceerden Exley en zijn collega’s onderzoek dat deze toxische relatie bevestigde, waarbij ze ontdekten dat grote hoeveelheden aluminium aanwezig waren in de hersenen van mensen met de diagnose van de familiale Alzheimer.

En nu heeft nieuw onderzoek onder leiding van Exley en zijn team aangetoond dat er mogelijk een manier is om de nadelige effecten veroorzaakt door het alomtegenwoordige metaal te remmen. In de afgelopen tien jaar hebben Exley en zijn collega’s onderzoek gedaan naar de effectiviteit die met silicium doordrenkt water kan hebben tegen de toxische effecten van aluminium.

Wat ze hebben ontdekt, is dat het drinken van met silicium versterkt water de last die aluminium op je lichaam legt drastisch kan verminderen door de snelheid waarmee het wordt uitgedreven te vergroten. In één geval hielp het met silicium geïnfundeerde water de aluminiumniveaus met 70 procent te verminderen in de loop van de studieperiode van 12 weken. De oplosbare vorm van silicium, siliciumzuur genaamd, dat zich bevond in het versterkte water dat voor de studie werd gebruikt, bindt zich eigenlijk aan aluminium en vormt hydroxyaluminosilicaat. Deze verbinding kan vervolgens gemakkelijk uit het bloed worden gefilterd en via de nieren uit het lichaam via de nieren worden uitgescheiden.

Nog interessanter was echter hun bevinding dat het drinken van het met siliconen versterkte water de cognitieve functie bij mensen met de ziekte van Alzheimer zelfs verhoogde.

Afgelopen onderzoek heeft ook aangetoond dat het consumeren van siliciumrijke voedingsmiddelen of dranken kan helpen de hoeveelheid aluminium die aanwezig is in lichaamsweefsels te verminderen. Een onderzoek uit 1998 onder leiding van onderzoekers van de Universiteit van Barcelona wees uit dat ratten die met silicium geïnfundeerd drinkwater consumeerden minder aluminium in hun hersenen, lever, botten, milten en nieren hadden. Drie groepen ratten kregen vijf dagen per week gedurende vijf weken 450 mg aluminiumnitraat-nonahydraat toegediend. De positieve controlegroep ontving alleen het aluminium. Twee groepen ontvingen ook verschillende hoeveelheden silicium in hun drinkwater, ofwel 59 of 118 milligram per liter. Een vierde groep werd gebruikt als een negatieve controlegroep, die noch het aluminium noch het silicium ontving. De onderzoekers vonden aan het einde van het onderzoek dat de twee groepen die silicium ontvingen minder aluminiumophoping in alle weefsels hadden dan de positieve controlegroep.

In hun samenvatting concludeerden de onderzoekers: “De huidige resultaten bevestigen dat silicium effectief gastro-intestinale absorptie van aluminium voorkomt, wat van belang kan zijn bij de bescherming tegen de neurotoxische effecten van aluminium.”

Als je jezelf wilt beschermen tegen de toxische effecten van aluminium, lijkt het er zeker op dat siliciumrijk water de beste keuze is.

Reactie

Hoi Henk, Ik lees net je artikel over aluminium ensilicium. Door een kennis op diatomee aarde gewezen als biologische bestrijding tegen insecten.
Daarop door gaan lezen en de basis bestaat uit silicium. Dit in potgrond gemengd en de planten zijn duidelijk steviger. Daarop verder door gaan lezen en heb vorige week Diatomee aarde foodgrade besteld en als die binnen is ga ik dat eens innemen.

Meer info
http://www.diatomeeenaarde.nl/
https://diatomaceous.org/