Provinciale Staten Verkiezingen: D-E — A-F-S-T-R-A-F-F-I-N-G – !! … de EU volgt.

Save as PDF 

De Provinciale Staten Verkiezingen en daarmee dus ook de Eerste Kamer in maart gaat het beleid van Rutte III lam leggen, en terecht !! Eindelijk wordt het kabinet van Rutte de oren gewassen, het niet willen luisteren zal voorgoed een einde maken aan de Rutte clan. Waarom zijn er eigenlijk mensen die hem al die tijd gesteund hebben en met welke — eigen — belangen? Hoe denken ze zichzelf nog een goede houding aan te kunnen meten na het komende debacle?

Gaat we in Nederland ook een verscheuring zien zoals in de VS tussen de Democraten en Republikeinen? Een verscheuring die niet met paarse lijm meer te verhelpen is.

De huidige politieke vaandeldragers moeten begrijpen dat hun tijd over is. Met argusogen worden de bewegingen in de wereld in de gaten gehouden, de “Gilets Jaunes / Gele Vestjes die nu al voor de 16 de week het nieuws prominent beheersen en Le président Emmanuel Macron zit daar behoorlijk mee in de maag. Zijn gebruikte tactieken, ingefluisterd door zijn Bilderberg / Rothschild masters hebben geen van allen gewerkt.

mind parachute

Aan de overkant van het kanaal wordt het weles / nietes spelletje tot het gaatje gespeeld met in de hoofdrol de “Brexittania”. De Europese Angst Zaai Machine draait nog steeds op volle toeren. En, … de politieke ‘leiders” hebben van het begrip “leiding geven aan” een complete farce gemaakt.

Bij onze buren in Duitsland staan ook de populisten in de startblokken om het politieke spectrum op te schudden en het land over te nemen. In Denemarken gaat het met de vluchtelingen niet meer over integratie maar over een snelle terugkeer naar het thuisland. En in tussentijd zijn criminele vluchtelingen al verbannen naar een eiland wat nog net niet de naam Elba of Saint Helena draagt maar wel een inspiratie is voor de Fransen om hun président ook naar toe te verbannen.

Jilets Jaunes acte XVI

Italië heeft bij recente locale verkiezingen het groenen licht gekregen dat de bevolking helemaal achter de huidige koers staat van het land waar het vluchtelinge probleem rigoureus werd aangepakt. In Hongarije hebben ze geen enkel vluchtelingen probleem doordat Viktor Orbán altijd al zijn eigen koers heeft uitgestippeld en nu aan mijnheer Soros rechtstreeks de oorlog verklaard. .

Spanje zal zijn havenpoorten ook niet lang meer open kunnen houden als de stroom ‘vluchtelingen’ of wellicht beter bij de echte naam benoemd van “Human Trafficking” gelukzoekers beginnen met vrouwen te verkrachten, de Spanjaarden gaan bestelen en de ‘steekincidenten’ dramatisch toe gaan nemen zoals dat overal is gegaan. Zoals ook in Zweden waar UPS net heeft besloten geen leveranties meer te doen in de officiële 23 no-go zones maar het zijn er bijna 100.

Overal, letterlijk overal staan de populisten in de startblokken om deze wantoestanden terug te gaan draaien, om de klimaat waanzin van de 97% niet bestaande wetenschappers volgelingen een halt toe te roepen.

En dat zijn de kleine problemen die het, ja inderdaad; “partijkartel” voor de kiezen gaat krijgen want in Mei staan daar nog de EU verkiezingen te gebeuren. Dat worden nog leuke verjaardagpartijtjes waar velen een confrontatie tegemoet kunnen zien voor hun voormalige stemgedrag op de graaiers in de politiek. Het zegt wat, nee het spreekt boekdelen over hun eigen denkwijzen en empathie!

Ik werd in het verleden als eens op een verjaardag voorgesteld aan een nieuw vriendje van iemand die ook zo’n klimaat fanatiekeling was. Het napraten van alle non feiten was het enige wat hij kon. Na slechts vijf minuten ben ik maar van onderwerp veranderd. Later vernam ik dat de verkering weer uit was. “Mooi!”

In mei gaan we dus de tweede afrekening tegemoet zien waar mede dictator Frans Timmermans gaat ontdekken hoeveel “fans’ hij nu echt heeft en zal het PvdA rood hem op de kaken staan. In de bouw zoeken ze nog ‘Timmermans(en) die goed hun oost Europese talen beheersen, en pas op je duim Frans.

Maar, …. Maar stel je nu eens voor dat het deel van de bevolking die nog geen weet heeft, of slechts een vermoeden heeft, … gaat ontdekken hoe de politiek achter de schermen echt in elkaar steekt. Dat ze al die tijd werden bedrogen door de Nieuwe Wereld Orde marionetten poppen.

Het leger van populistische stemmers die nu eenderde van Nederland vertegenwoordigd kan dan supersnel groeien naar een massale meerderheid. Ik doe er tenminste mijn best voor samen met het leger van alternatieve websites … die jullie niet meer dichtgespijkerd krijgen voor maart en mei. En, mijn gele vestje draag ik al vier weken, niet op zaterdag maar elke dag als ik op straat loop en natuurlijk ook vijf dagen met carnaval en getooid met #StemZeWeg.

#StemZeWeg

De spannendste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die de weg weten te vinden naar de alternatieve media. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die leren alle plussen en minnen goed tegen elkaar weg te strepen. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws. … Lees verder

De ‘hartelijke’ ontvangst van Mijnheer Rutte