Gilets Jaunes: Wanneer gaat Macron zijn Waterloo meemaken? ACTE XVI


Jilets Jaunes ACTE XVI zaterdag 02-02-2019

11.00 uur | Verzamelen voor de start in Parijs wederom bij de Arc de Triomphe. Vele protesteerders zijn niet getooid in het symbool van de manifestatie de Gele Hesjes.

Een spandoek waarin geeist wordt dat Frankrijk weer een nationale bank krijgt draagt bij aan het onderwerp waar ik deze week over schreef. De hele Gilets Jaunes beweging kan je pas oplossen als je de wereldproblemen er ook bij betrekt. Ik wacht af hoelang het gaat duren voordat ik een Qanon spandoek ga zien. Macron is immers een marionet van de Rothschilds NWO en die gaat nooit toegeven. Het is nu een kwestie van doorpakken en Frankrijk staat daarbij niet in zijn eentje, maar wel vol in de spotlights waar je van kan profiteren !!

De vasthoudendheid van de Fransen, daar zit Macron behoorlijk mee in zijn maag. 17 november 2018 markeert een historische datum. De dag dat de Fransen de wereld toonden dat je in verzet moet komen of … ervoor te kiezen om je leven lang uitgebuit te blijven. Tot hier en niet verder !!

mind parachute

11.43 uur | Er verzamelen zich steeds meer demonstranten voor de inmiddels alweer 16 zaterdag op rij en niet alleen in Parijs. Verslaggeving van de gehele Gilets Jaunes beweging kan je volgen via deze website: http://lesgiletsjaunes.fr/

Met bovenstaande website heb ik het artikel van deze week . ook gedeeld. Voorlopig (nog) geen reactie ontvangen:

Macron gebruikt laster en censuur als toevluchtsoord om gele vesten te bestrijden

Ik kan mij zo voorstellen dat de gemiddelde Fransman ook nog geen weet had van de oorlog waarin de Deep State wereldwijd in terecht is gekomen. Een oorlog die het voortbestaan van de geheime wereldregering, de Deep State in zijn ultieme bestaan bedreigt. Een einde voor de honderden jaren gekoesterde realisatie van het Nieuwe Wereld Orde project. Juist nu op het moment dat alles tegen zit met de ene openbaring na de andere, nu uiterst belastende documenten en bewijzen aan het licht worden blootgesteld, … nu komen daar ook nog eens de Gilets Jaunes op de proppen met een beweging die wereldwijd het nieuws beheerst en overal navolging krijgt.

De Fransen zien ook ineens borden opduiken als FREXIT en andere anti-NWO, New World Order [Nouvel ordre mondial] opduiken en worden versneld in het diepe gegooid om te ontdekken hoe de wereld echt in elkaar steekt. Een wereld van corruptie, satanisme, afpersing, pedofilie, mensensmokkel en steeds weer meer oorlogen. Dat maakt sommige Fransen bang, ze willen terug naar hun relatief veilige rotonde betogingen. Maar de geest is uit de fles.

12.00 uur | Politieagenten staan relaxt tussen het publiek met de baret en de helm aan de broekriem. Een mooie dag met prachtig weer. Als ze nu de dodelijke wapens ook eens thuis lieten, … !!

En intussen in de NEP nieuws media: “De agressie van de protestanten van Yellow Vests: “Franse filosoof Alain Finkielkraut vertelt ons hoe het gevaarlijkste antisemitisme terug is in het hart van Europa”. Noot: Filosoof betekent vriend van de wijsheid. In dit geval door Macron ingekochte wijsheid, een financiële dwaling dus.

12.29 uur | Het begint ‘weer’ heel druk te worden op de Avenue des Champs-Élysées

Als er Fransen zijn die wakker zijn op het WERELDTONEEL is volgende week zaterdag de dag om uit de kast te komen de 17de Gilets Jaunes betoging is de 17de letter van het alfabet: Q.

12.40 uur | Vertrek Acte XVI

“Andréa Kotarac: “Ze hadden ons een groot debat beloofd, we hebben uiteindelijk een one-man-show gekregen.”

13.41 uur | Even een andere optocht bekeken want het is nu eenmaal carnaval bij ons. Dus de Franse pet op en natuurlijk mijn gele hesje. Intussen in Parijs zien we dat de gehele ‘optocht’ aan de zijde geflankeerd wordt door politieagenten, … wat natuurlijk hard nodig is gezien het geweld van de ‘Antifa Soros’ troepen die met medeweten van Monsieur Macron het geweld toneelstukje opvoerden.

politie escorte, … zo extreem is nieuw deze week.

14.11 uur | #Netherlands The Dutch #gelehesjes gather today at #Leeuwarden ! Many of them join the movement of #GiletsJaunes#Paris#Yellowvests#ActeXVI#Acte16

OP YouTube is verder niets te vinden over de #gelehesjes maar dat is niet zo vreemd. Met de YouTube zoekresultaten wordt immers constant gerommeld #Censuur

Aan de ene kant van de huiskamer worden beelden getoond met het niveau “TLC”, via de computer kun je het echte nieuws volgen en zo krijgt de kreet “the revolution will not be televised” gestalte.

14.29 uur | Inmiddels in de smalle binnenstraten van de stad, een wegblokkade iedereen moet omkeren. Een flatbewoner maakt duidelijk dat hij het niet eens is met de Gilets Jaunes beweging en krijgt veel boe geroep als antwoord. De overburen zijn fan en krijgen een warm applaus … en verder, … Het geluid zweld aan in de kleine starten en nodigt uit tot spreekkoren.

14.41 uur | En weer rechtsomkeer maken, … waarom?

14.49 uur | Op de Quai de Grenelle vlakbij de Eiffeltoren

15.45 uur | Factsforum: Klimaat gekte
Dat is ook wat de gele hesjes in Frankrijk heeft verenigd. Men is best wel bereid om financieel wat water bij de wijn te doen, maar de manier waarop Macron de Fransen wilde leegtrekken schoot in het verkeerde keelgat en nu gaan ze al 16 weken de straat op en gaat het allang niet meer alleen over brandstofbelasting voor het ‘klimaat’. Alle frustratie over het dedain van dit soort populisten komt er dan uit. Zo bekeken moet dit kabinet in NL vooral doorzetten met het klimaatakkoord. Wanneer het volk gaat beseffen hoeveel dit de burger gaat kosten zullen ook wij spontaan de hesjes gaan aantrekken, ongeacht de politieke overtuiging van het individu! – Mike Donkers

Als er zoveel mensen demonstreren in Frankrijk en #GiletsJaunes levert geen enkele nieuwe tweet op in enkele uren dan zegt dat genoeg over het medium Twitter #Censuur

16.17 uur | De demonstratie is alweer bijna 4 uur onderweg en worden weer tegengehouden, de politie wordt genegeerd en voorbij gelopen … Onze Ruptly cameraman is heel de middag in gesprek met een Engels sprekende persoon en we kunnen zo wat indrukken opvangen, Chapeau

16.28 uur | de motorbrigade van de Gendarme is weer snel ter plaatste om zijstraten te blokkeren. Die jongens hebben veel verlof tegoed ergens later dit jaar, volgend jaar … ?

16.33 uur | De protesteerders lijken in twee groepen verdeeld te zijn nu, … ook goed. Weer wat extra werk voor oom agent.

16.44 uur | Paniek, vluchten, … de politie gooien met traangas, heel de dag weer goed gegaan, geen onvertogen woord, geen enekele misstand. WAAR IS DIT WEER VOOR NODIG, geweldsuitlokking door de geweldshandhavers. Slechte zaak mijnheer Macron.

De rust is weer snel hersteld omdat de gele hesjes gewoon vluchten. Onze cameraman loopt nu vrijwel in z’n eentje, iedereen is alle kanten in gestoven. Oké, er ontstaat weer een groepje.

16.54 | Onze vrienden van de motorbrigade verschijnen weer ten tonele, en rijden verder.

17.01 uur | politie achtervolgend de betogers in grote getallen. Alles op beeld vast gelegd door honderden camera’s / telefoons.

17.05 uur | Politie is de weg kwijt en weten niet meer wat, waar ze moeten doen. Veel politie maar geen Gilets Jaunes meer. Parijs is een grote stand met veel kleine straatjes. Besluiteloosheid !!

Daar komt transport, … de RUPTLY cameraman blijft alleen achter.

* Pauze, … of einde, .. ?

Oordeel zelf als je ergens iets hoort of de verminderde opkomst, …
Jilets Jaunes acte XVI
27-02-2019
Gilets Jaunes is de revolutie begonnen

Malaise in de politie: al sinds het begin van het jaar negen zelfmoorden

Negen “vredeshandhavers” hebben zichzelf sinds het begin van het jaar gedood. Een cijfer om te vergelijken met de 36 zelfmoorden in 2018 die de malaise in het beroep benadrukken.

Om dit potentieel LBD gevaarlijke wapen te gebruiken, gaan politie en gendarmes regelmatig naar cursussen waar ze worden herinnerd aan de veiligheidsregels. Minder dan 10 meter, geven we er de voorkeur aan niet te schieten.

We kunnen het niet meer vragen aan de politieagenten wat er zo deprimerend was aan het uitvoeren van hun taken en in de media vinden we geen enkele aanwijzing dat het ook maar iets te maken heeft met het onmenselijk geweld tegen demonstranten met Gele Vestjes. En wat zegt het thuisfront als men de beelden ziet?


De Franse president Emmanuel Macron waarschuwde Gilets Jaunes dat demonstranten die deelnemen aan gewelddadige betogingen standaard ‘medeplichtig’ zijn aan het voeden van de onrust die Frankrijk al meer dan drie maanden heeft geschokt.

Zie vertaling hieronder

Standaard na norm, controle na controle, verplichting na verplichting, verbod na verbod, sanctie na sanctie, racket na racket, schuld na schuld, liquidatie na liquidatie, zelfmoord na zelfmoord, maffia wordt geïnstitutionaliseerd, de planeet wordt geprivatiseerd.

Daar wordt het bewijs van gegeven: Alle rijkdom van Frankrijk rust dus op duizenden en duizenden straatstenen, zonder wie het hele Frankrijk in extreme ellende zou veranderen. We kunnen niet alles delen

“Gilets Jaunes”: “Wanneer we zaterdag aan gewelddadige demonstraties deelnemen, zijn we medeplichtig aan het ergste”, zegt Emmanuel Macron