Macron gebruikt laster en censuur als toevluchtsoord om gele vesten te bestrijden


Macron resorts to smear tactics and censorship to combat Yellow Vests
J'aime lers gilets jaunes
Illumine le monde
Verlicht de wereld

Toen in januari 2015 de (valse vlag) aanslag plaatsvond op de satirische krant Charlie Hebdo was het Emmanuel Marcon die de aanslag veroordeelde en het classificeerde; “Als een aanslag op de vrije meningsuiting”. Nu is het diezelfde Macron, inmiddels  Le Président, die censuur en laster als laatste redmiddel ziet voor zijn persoon om zich nog proberen te redden uit het lastige parket waar zijn “La République en Marche!” beweging op gestrand is.

Dit is het verhaal van een botsing, een revolutie die niemand heeft zien aankomen. Het verhaal van een face-to-face ontmoeting tussen gele vesten die niet meer waardig kunnen leven en een stille president in zijn paleis.

Dit is het verhaal van de weken die het land hebben opgeschud, van Franse vrouwen en mannen die de rotondes hebben bezet, elke zaterdag demonstreerden deze slachtoffers van politiegeweld, deze gewonde politieagenten in de Arc van triomf, van die verlamde kracht die bang was om te vallen.

Het verhaal verteld door de mensen. En door de president.

In “Het Volk en de President” vertellen twee journalisten drie maanden van de crisis aan de top van de staat

Met welke goede intentie het boek ook geschreven is, weerspiegelt het wel het grote plaatje van de wereld, de wereldwijde revolutie die de Fransen ontketend hebben als volk?

Heeft het zin om zo’n boek te schrijven? Het volk weet alles al uit eerste hand ervaring, al jaren en jaren lang. En de President, hij heeft nog nooit geluisterd en zal niet gaan luisteren. Hij heeft als Deep State marionetten pop orders op te volgen, een stap terug en tegemoetkomingen staan niet in het draaiboek, er is geen ‘plan B’. Het is alles of niets, er-op-of-er-onder !! Het volk kan de kosten voor het boek niet eens betalen en de rijken hebben andere agendapunten waarvoor en waarom ze Macron steunen. Het is een duidelijke afscheiding, een splitsing die is ontstaan tussen arm en rijk.

En NEE, de opkomst wordt niet minder

Als we de NepNieuws Media zouden mogen geloven heeft de beweging het momentum verloren. De videobeelden die ik nu al vijf weken de gehele dag live volg via RUPTLY TV tonen mij geen enkel beeld van verminderde opkomst op de zaterdagen in Parijs. Hoe kan het ook niet anders, er is nog geen enkele goedgekeurde toezegging gedaan dan een kleine beschamende fooi !!

Ik kan mij zo voorstellen dat de gemiddelde Fransman ook nog geen weet had van de oorlog waarin de Deep State wereldwijd in terecht is gekomen. Een oorlog die het voortbestaan van de geheime wereldregering, de Deep State in zijn ultieme bestaan bedreigt. Een einde voor de honderden jaren gekoesterde realisatie van het Nieuwe Wereld Orde project. Juist nu op het moment dat alles tegen zit met de ene openbaring na de andere, nu uiterst belastende documenten en bewijzen aan het licht worden blootgesteld, … nu komen daar ook nog eens de Gilets Jaunes op de proppen met een beweging die wereldwijd het nieuws beheerst en overal navolging krijgt.

De Fransen zien ook ineens borden opduiken als FREXIT en andere anti-NWO, New World Order [Nouvel ordre mondial] opduiken en worden versneld in het diepe gegooid om te ontdekken hoe de wereld echt in elkaar steekt. Een wereld van corruptie, satanisme, afpersing, pedofilie, mensensmokkel en steeds weer meer oorlogen. Dat maakt sommige Fransen bang, ze willen terug naar hun relatief veilige rotonde betogingen. Maar de geest is uit de fles.

Het is daarom dat het Macron niet uitmaakt dat de wereldopinie tegen hem is. Dat er duizenden mensen gearresteerd werden, duizenden gewonden vielen, 10 doden, politieagenten in mentale problemen komen. Macron wint of gaat ten onder. Meer smaken zijn er niet. Het antifa geweld werkte niet, de media kunnen niet meer te hulp schieten nu die de macht kwijt zijn vanwege het internet. Nu zijn de laster en censuur aan de beurt, daarna, …. het leger? Of gaan de openbaringen dan wereldwijd al van start en mogen de Gilets Jaunes daar onderdeel van uitmaken?

Bedenk: Er is slechts een enkele echte democratie mogelijk zoals in Zwitserland. Regeren per referendum, de stem van het volk. Niet slechts een enkele keer per vier jaar maar het gehele jaar door.

Frankrijk, de Fransen staan aan de wieg van de geboorte van een wereldwijde Revolutie en een Evolutie naar een eerlijke, rechtvaardige en betere wereld. Kom op Fransen, de wereld kijkt naar jullie en steunen jullie. Wees trots!!

President Emmanuel Macron, de nieuwe dictator