Februari: Q Anon gaat wereldwijd de veranderingen tonen. Sommigen Zien het gebeuren


[poll id=”4″]

Op deze pagina worden steeds weer belangrijke video’s en teksten geplaats met een directe of indirecte link naar Q anon. Soms in het Nederlands maar veel in de Engelse taal door ondergetekende of Mike Donkers. Volg het nieuws, … as it happens.


Meer en meer mensen ontdekken de wereld van Q anon, … en stuiten op de Google en YouTube video’s met mis informatie met titels als:

“What Is QAnon: Explaining the Internet Conspiracy Theory That Showed Up at a Trump Rally” – the New York Times

What is the ‘#QAnon’ conspiracy theory? – BBC

QAnon is the one conspiracy theory to rule them all – CNN

What is QAnon? Explaining the bizarre rightwing conspiracy theory. – The Gardian

Dat zijn de zaken die een ieder voor zijn kiezen krijgt als je de Engelse taal machtig bent. Maar, … 58 procent in de VS geloven de media niet meer, … hoe zit dat met jou?

Qanon gaat verder in Maart

28-02-2019
28-02-2019

Vraag voor Mike

Nu Trump op het punt staat betere banden met China aan te halen, zou je kunnen uitleggen welke plaats binnen de wereld orde, de presidenten van China en bijvoorbeeld Turkije innemen. Gezien het feit dat de EU en de Democraten geregeld conflicten hebben met deze landen. Zo valt te zien dat China de klimaat hoax aan z’n laars lapt, anderzijds hebben ze wel een Social credit systeem en concentratie kampen.


Antwoord:

Goede vragen. Laten we beginnen met Turkije. Poetin houdt Erdogan aan de leiband en Trump en Poetin zijn beiden onderdeel van The Plan. Bedenk dat beide heren moeten werken met de wereldleiders en regimes zoals deze nu zijn, dus het gaat om ‘damage control’. ‘Regime change’ is geen optie meer, dat is wat de NWO altijd voorstond. Mensenrechten worden stelselmatig overtreden in Turkije, maar op dit moment gelden enkel de grotere belangen op het wereldtoneel. De voorgestelde ‘veilige zone’ van Turkije in Syrie is door Poetin getorpedeerd omdat hij wist dat Erdogan de Koerden stelselmatig zou gaan uitmoorden als hij daar op basis van deze uitvlucht zijn troepen kon stationeren. Nu ISIS is verslagen en de Syrische troepen van Assad de orde hebben hersteld (met behulp van Rusland) is het van belang dat ieder land dat zich illegaal zowel op Syrisch grondgebied of in hun luchtruim bevindt (incl. Amerika) het veld ruimt. Het enige land dat daar legitiem is is Rusland, omdat ze door Assad in 2014 zijn uitgenodigd om mee te helpen in de strijd tegen ISIS. De korte versie: Erdogan is een dolle vechthond maar Poetin houdt hem aan een strak lijntje.

Dan China. Natuurlijk weten Trump en Poetin dat het communistische regime van dit land niet deugt, maar het is niet langer meer aan Amerika om de politieagent van de wereld te spelen en dit regime met geweld omver te werpen. Uiteindelijk is het aan de Chinezen zelf om massaal in opstand te komen en meer democratie af te dwingen en dit geldt ook voor de Turken, de Syriers en voor de bevolking van om het even welke natie met een fout regime. Wat Trump en Poetin wel kunnen bereiken met China is een wereldwijde omschakeling van het financiele systeem, weg van de onbetaalbare schuldenlast onder de tirannie van de centrale banken en terug naar overheden die zelf verantwoordelijk zijn voor geldcreatie op basis van EINDIGE voorraden edelmetalen die nooit hun waarde verliezen.

China is dus vooral belangrijk om, samen met Rusland en Amerika, deze omschakeling mogelijk te maken. Als deze 3 landen het juk van de bankiers van zich afwerpen, dan is het gedaan met hun heerschappij en kan er wereldwijd zoveel economische voorspoed ontstaan dat de Deep State nooit meer voet aan de grond krijgt!

Je had ook Israel mee kunnen nemen in je vraag. Denk je niet dat Trump en Poetin weten dat die Netanyahu een grote schurk is? Ze moeten ook hier weer de kaarten spelen zoals deze jaren geleden zijn geschud. Ook Israel heeft zijn Deep State en ook deze zal systematisch (vooral achter de schermen) worden ontmanteld. Op basis van een zorgvuldig opgestelde prioriteitenlijst is men in onderstaande volgorde te werk gegaan sinds 2017:

Saoedi-Arabie: machtswisseling in het voordeel van kroonprins Bin Salman direct na het bezoek van Trump begin november 2017.

Noord-Korea: CIA-banden die Kim Jong-Un gegijzeld hielden verbroken in december 2017-januari 2018 – met steun van China!

Syrie: samen met Rusland brengt Amerika (onder Trump) ISIS de genadeslag toe in 2018 – en daarmee de door Obama en Clinton (en McCain) opgezette islamitische doodseskaders.

Op het onmiddeliijke lijstje staan nog: Iran, Venezuela, Afghanistan, Jemen, Pakistan. Mogelijk ook nog andere naties die voor ons nog niet in beeld zijn. Over Israel schrijft Q: die bewaren we voor het allerlaatst.

27-02-2019 22.50 uur
27-02-2019
27-02-2019
27-02-2019, … de connectie van Macron en “Q”, ga je in de toekomst wel ontdekken
26-02-2019
25-02-2019 5G en 6G , …
25-02-2019
24-02-2019 BREAKING UPDATE: Pope Francis Stripped of Power w/ Kevin Annett
Radio show link: https://bbsradio.com/herewestand

Mike Donkers samenvatting “Q”

Gistermiddag heb ik op verzoek van een kennis via whatsapp een update gegeven over QAnon. Ik wil jullie deze eerlijk gezegd niet onthouden. Niet iedereen kan of wil al die filmpjes bekijken en op deze manier heb je wel een goed overzicht in het Nederlands wat er in de eerste helft van dit jaar staat te gebeuren:

Als ik voorspellingen doe waarover je vervolgens niets ziet/hoort/leest in reguliere media wil dit overigens nog niet zeggen dat het niet waar is. De MSM (mainstream media) is nl. geen nieuws maar propaganda.

2018 was een jaar waarin achter de schermen vooral veel gebeurde. Wil het plan van Trump en zijn ‘white hats’ slagen, dan moet er schoon schip gemaakt worden binnen de DOJ (Department of Justice, Ministerie van Justitie) en FBI. Daarnaast moeten diverse corrupte en activistische rechters vervangen worden. In NL is het overigens niet anders, de tentakels van de Deep State zijn diepgeworteld in de media, politiek, rechtspraak en het onderwijs. Daarmee bereik je vele segmenten van de maatschappij! Denk aan de hardnekkige klimaatpropaganda, feminisme, LGBT-terreur en het voortdurend wegkijken bij moslimgeweld. Dit is een gigantische klus om tegen te gaan en is niet van vandaag op morgen gerealiseerd!

In 2018 zijn er recordaantallen ontslagen of zelf opgestapte DOJ- en FBI-medewerkers geweest, waarvan je uiteraard niets in het nieuws hebt vernomen. Evenmin heb je iets gehoord over de recordaantallen arrestaties voor mensenhandel, met name kinderhandel en -misbruik. Ook heb je niets gehoord over de inmiddels ruim 70.000 (!) verzegelde aanklachten die t.z.t. vrijgegeven gaan worden en waarvoor diverse zogeheten Grand Jury-onderzoeken achter de schermen lopen.

Alles is in een stroomversnelling gegaan toen kort na de midterm-verkiezingen in november AG (Attorney General, Minister van Justitie) Jeff Sessions opstapte en Matt Whitaker tijdelijk zijn functie overnam. Sessions had zich ‘recused’ (teruggetrokken) van het nu al 2 jaar lopende onderzoek naar Trumps vermeende ‘Russian collusion’ (Russische inmenging) o.l.v. Robert Mueller. Hierdoor viel dit onderzoek onder de verantwoordelijkheid van de nr. 2 binnen het DOJ, Rod Rosenstein. Nadat Whitaker het stokje overnam viel het onderzoek wel onder Whitaker’s verantwoordelijkheid en niet meer onder die van Rosenstein. Whitaker beperkte dit ‘onderzoek’ meteen weer tot het oorspronkelijke mandaat. nl. het onderzoeken van evt. Russische inmenging en geen belastingontduiking of andere randzaken waardoor het onderzoek net zo lang kan voortslepen totdat ze een stok vinden om Trump mee te slaan. Op 15 februari is de nieuwe AG, William Barr, benoemd en hij heeft BINNEN EEN WEEK afgedwongen dat het nu tijd is voor een eindrapport van het onderzoek van Mueller. Dit kunnen we dus eind deze maand of in de eerste helft van volgende maand verwachten. Dan zal blijken dat het resultaat van 2 jaar onderzoek naar Trump en zijn team helemaal niets heeft opgeleverd. Dat deze episode moet worden afgesloten is echter zeer belangrijk, aangezien Trump daarna kan doen wat hij wil zonder ervan te kunnen worden beschuldigd dat hij moedwillig een lopend onderzoek hindert.

Verwacht eind maart/begin april het rapport van speciale aanklager John Huber, die achter de schermen de Clinton Foundation onderzoekt. De CF is de spin in een internationaal crimineel netwerk (de Postcode Loterij doneert bijv. ook aan de CF, om maar eens iets te noemen) en hiermee zullen vele wereldwijde tentakels van de Deep State worden blootgelegd.

Eind april/begin mei kun je het OIG-rapport (Office of Inspector General) verwachten, zeg maar de allerhoogste laag binnen de Amerikaanse justitie. Daarin zullen nog meer beerputten worden opengetrokken, zoals een complot om zowel voor, tijdens als na de verkiezing van 2016 de verkiezingsuitslag te beinvloeden om Hillary te laten winnen. Ze hadden nooit gedcht dat zij zou verliezen en zijn in hun arrogantie bijzonder slordig geweest, waardoor er vrachten met bewijs in handen zijn gekomen van Trump en de ‘white hats’. Ook dit beperkt zich niet tot Amerika alleen: men heeft gebruik gemaakt van de zogeheten ‘Five Eyes’-regeling, waardoor de Amerikaanse wet kon worden omzeild door Engeland, Australie en mogelijk ook Canada en Nieuw-Zeeland de spionage van Team Trump te laten uitvoeren i.p.v. dit via de Amerikaanse veiligheidsdiensten zelf te doen. Dit wordt een internationaal schandaal waarmee Watergate in vergelijking kinderspel is! Na het verschijnen van dit rapport kan Trump dan vrijgeven wat hij maar wil om zijn tegenstanders definitief de nekslag te geven. Het belooft dus een uiterst spannende eerste helft van 2019 te worden!

Nogmaals, de media is medeplichtig en ook zij zullen moeten vallen door hun leugens open en bloot te leggen. Verwacht dan ook militaire tribunalen, aangezien we hier te maken hebben met hoogverraad, een misdaad waarop in Amerika de doodstraf staat. Dit plan is vele jaren geleden uitgedacht en Trump wist ook al vele jaren dat hij hieraan mee zoud oen als president met steun van ‘white hats’ in het leger.

En ja, John McCain en George H.W. Bush zijn GEEXECUTEERD nadat ze in geheime militaire tribunalen zijn berecht. Ze kregen de ‘Rommel-optie’: Hitler liet destijds ook Rommel in het geheim executeren, zodat Rommels reputatie voor de buitenwereld intact bleef. Idem met deze twee landverraders. Vanaf 3 januari 2019 zijn er geheime tribunalen in Guantanamo Bay gaande. Mogelijk zitten Barack Obama en George Soros daar al, maar zeker weten doe ik dit niet. Court TV, een kanaal dat 24/7 rechtzaken uitzendt, komt in mei na 10 jaar afwezigheid weer in de lucht. Mochten ze alle internet- en ethercommunicatie platgooien, dan kan Trump nog altijd via een 911-melding (bij ons 112) via de mobiele telefoons met het Amerikaanse volk communiceren. Er heerst totale angst en paniek onder de Deep State, want ze weten dat hun dagen zijn geteld en er is niets wat ze hiertegen kunnen beginnen!

23-02-2019
23-02-2019
23-02-2019

Mike Donkers update 22-02-2019

We’ve got a “drive-by Qting” on our hands, as one of my favorite Qtubers, IPOT, calls it. There’s a daily waterfall of posts now and the Q proofs keep rolling in. We thought 2018 was Justice Time and that was the whole idea. The enemy is following Q as well and it caused them to waste a lot of their ammo last year. While all of us were kept busy, the white hats continued putting the right people in the right position.

Things started to snowball when shortly after the November midterms Jeff Sessions stepped down as AG and acting AG Matt Whitaker took over. Since Sessions had recused himself from the fake and phony Mueller investigation into “Russian collusion”, this put the second-in-command at the DOJ, Rod Rosenstein, in charge of the investigation. Once Whitaker took over, who DID NOT recuse, he was in charge of the Mueller investigation all of sudden and Whitaker immediately starting restricting Mueller to his original mandate, which is to investigate Russian collusion and that alone. That put an end to Mueller going way outside the scope of his mandate (with the exception of the indictment of Roger Stone, that is, but that was just for show to start the masses getting used to high-profile arrests). Then William Barr got confirmed as the new AG and within a week Barr announced the end of Mueller’s investigation is imminent. That means we can expect Mueller’s final report either in late February or early March, within 30 days as Q had already announced. Leftists politicians and media are already preparing the masses for the fact that this report will disappoint big time. After 2 years, ZERO evidence has been uncovered and it’s high time this witch hunt ended. Trump is right, this is presidential harassment, but he’s ready to pull one over on them, believe you me.

Prepare for the Hubert report either late March or early April and the OIG report in late April or early May. The Gateway Pundit is now releasing the Uranium One story in installments. This was their announcement:

Since Donald Trump announced his bid for President in 2015, the media establishment and the liberal elites throughout government have been in an all-out assault to derail his candidacy and then Presidency!
Tomorrow the tables turn!
Tomorrow the Gateway Pundit will release damning information that has never been reported before concerning the Clintons, their bogus and corrupt Clinton Foundation, the DOJ and FBI, and more.

Check in tomorrow! It’s time to go on offense!

Two articles have been published so far. The Covington high school kid you did a video on, Nick Sandmann, is now suing the pants off the WaPo and his attorney says they’ve got so many targets to sue it should keep them busy for years. Black gay actor/musician Jussie Smollett, who has many ties with prominent Democrats, tried to pull off a race war by claiming he was assaulted by two white MAGA supporters in late January in sub-zero Chicago. His assailants poured bleach over his head (which somehow did not freeze instantly) and put a noose around his neck, then they stopped. Smollett then walked home, waited for 40 minutes to call the police, who found him inside his apartment with the noose still around his neck! Chicago PD is furious – not only did they arrest Smollett and is he facing a Grand Jury investigation, but the police chief also stated this is a total waste of public resources in such a high-crime area as Chicago and that Smollett should pay for all costs. Q is now telling us Smollett’s phone records are particularly interesting. The “lynching” coincided with the passing of an anti-lynching act sponsored by Democratic congressional members Corey Booker and Kamala Harris. Did Smollett have telephone contact with either of them or both?

As you can see, panic levels are soaring and their antics are being exposed faster than they can pull them off. They know what’s coming and there’s no stopping this train, no matter what other rabbits they pull out of their hat. 2019 will mark the end of the Democratic Party (which means guaranteed re-election of Trump in 2020!), as well as their media propaganda outlets. We were a year too early with our predictions, but if you need me to write an update for your magazine at some point once some major scandals have come out or about to, let me know.


21-02-2019
21-01-2019
21-02-2019 Veel EU landen zijn NWO en zullen de gevolgen gaan merken van Qanon

Als je nu nog niet gelooft in Q!!! (kon de link niet embetten)

20-02-2019, … het kunnen wel eens spannende dagen worden voor de wereld, …
… en deze tweet is de reden waarom ‘wij’ dat denken.
… geen verrassing want het stond allemaal al lang te gebeuren. Zie de datum !!

Dit heeft er ook allemaal mee te maken. De pers praat nu openlijk over de Deep State en maakt de Q volgers belachelijk onder de nog gehypnotiseerden

The Guardian kopt vandaag: Stop de online samenzwering terroristen ze slopen de democratie.

En, … over de Deep State gesproken, zorg dat jij dit weet en HEEL JE FAMILIE, VRIENDEN EN COLLEGA’S zodat ze nadien niet zeggen;“Waarom heb jij dit nooit verteld terwijl je het wist?”

CHEMTRAILS EXPOSED: de DEEP STATE en het nieuwe MANHATTAN PROJECT, op 20-03 pas net 800 bezoekers, dat moeten er meer als 10.000 worden in een korte tijd, anders, … anders ben je gewoon MEDEPLICHTIG ! De allergrootste misdaad tegen de mensheid in het volle zicht van een ieder !!

Door Mike Donkers

Q has been posting daily since late January, sometimes as many as 20+ posts per day. It’s a veritable information avalanche and we’re receiving one Q proof after another, so many that it’s become mathematically impossible. Some proofs go back a year, sometimes exactly to the day! Anyone who’s now still in denial needs to get their head examined. Either that, or they’re utter shills. The parting of the Red Sea within the MAGA movement is becoming clearer by the day – not only have the fake news media been exposed, but the fake MAGA as well. And it’s a good thing!

The BIPARTISAN Senate Intelligence Committee concluded after 2 years of investigation that there is ZERO collusion between Trump and Russia, but you wouldn’t know it if you watched the BBC or any other mainstream media outlet. Their silence is deafening. The panic among the Deep State and their propaganda shills in the media, both regular and alternative, is very real. Something big is about to drop and they know it. What;’s worse, there’s nothing they can do to stop it (although they will continue trying till the very end). Everybody will now know what it’s like to TRUST THE PLAN. Expect fireworks in the next few weeks!

19-02-2019 … als je Q nog ziet als hope porno … hoe verklaar je dit alles dan ?
18-02-2019 … over de EU, Italie en de censuur
18-02-2019 …. en de EU, …
17-02-2019
16-02-2019
15-02-2019 Op het allerlaatste moment is er een compromis uitgerold tussen de Democraten en Republikeinen over de grensmuur. Het is een halfbakken compromis, omdat het slechts $1,375 miljard betreft voor 55 mijl, tegenover de 235 mijl die Trump wil voor $5,7 miljard. Trump gaat hier toch zijn handtekening onder zetten om een tweede shutdown te voorkomen, maar roept tegelijkertijd een ‘national emergency’ uit om de muur alsnog door het leger te laten bouwen.
14-02-2019 22.00 uur

14-02-2019 Na twee jaar onderzoek wat $75 miljoen dollars koste is ‘men’ eruit, er was geen samenzwering tussen Trump en de Russen in 2016. Nu moet dit ook toegegeven worden door de ‘oude’ media.

12-02-2019
11-02-2019
11-02-2019

Mike Donkers

Ik heb hem vannacht live gezien. Trump’s SOTU was zowel verzoenend als aanvallend. Hij riep op tot meer samenwerking en compromissen tussen beide partijen. Het voorbeeld van het 10-jarige meisje dat kanker heeft was iets waar iedereen achter kon staan en dit gold ook voor de vele voorbeelden van WO2 die hij aanhaalde, waarbij hij diverse veteranen in het zonnetje zette.

Maar hij werd fel toen hij over ‘belachelijke, partijdige onderzoeken’ begon, verwijzend naar Robert Mueller’s onderzoek naar ‘Russische inmenging’ dat nu al 2 jaar voortsleept, plus de vele onderzoeken die momenteel door Democraten in het Huis van Afgevaardigden worden opgezet.

Ook liet hij duidelijk weten dat de absurde abortuswet die recentelijk in New York is aangenomen en die ze in Virginia ook probeerden aan te nemen niet door de beugel kan. Er zal een nieuwe wet komen die een definitief eind maakt aan ‘late term abortion’. Dit rekende hem op enorm veel bijval van congesleden. Over de grensmuur zei Trump: Muren werken, muren redden levens! Met daarbij de verzekering dat die muur er hoe dan ook gaat komen en dat het congres nog slechts 10 dagen heeft om zelf tot een werkbaar compromis te komen.

Trump haalde Venezuela aan als voorbeeld van het zoveelste socialistische land dat vervalt van rijk naar straatarm, met daarbij de opmerking dat Amerika nooit een socialistisch land zal worden. Dit leverde hem wat boe-geroep op van enkele Democratische congresleden. Trump noemde ook specifiek ‘enkele congresleden’ die Amerika socialistisch willen maken. Hij wond er geen doekjes om: dit is tot mislukken gedoemd.

Dat is wat mij is opgevallen vannacht. Verdere analyses volgen in de QAnon-topic. Nog 1 ding: de kersverse vrouwelijke leden van het Huis van Afgevaardigden waren allemaal in het wit gekleed, ik denk dat zij hiermee wilden uitstralen dat zij de nieuwe hoop zijn, of zo. En die oliedomme AOC, het jongste en minst intelligente kamerlid, wist overduidelijk niet wat zij moest doen, hoe zij moest kijken, of zij moest klappen of juist niet, of zij moest gaan staan of juist blijven zitten. Voortdurend keek ze naar haar andere collega’s om te zien wat de bedoeling was onder de ‘sisters’. Maar ja, wat wil je van een omhooggevallen serveerster die Instagram belangrijker vind dan het landsbelang?


https://youtu.be/XwYYLgCqbPE
…. hoezo Trump een bullebak ?
Rep. Babin’s Response to Trump’s State of the Union Address
06-02-2019 AMERICAS RESPONSE TO STACY ABRAMS RESPONSE TO THE STATE OF THE UNION ADDRESS
06-02-2019
05-02-2019 Wat gaat Trump hierover zeggen vannacht bij de State of the Union …
02-02-2019
Q Anon post 01-02-2019
01-02-2019
Welke keuze maak jij ?
01-02-2019
01-02-2019
… informatie voor gevorderden
… nog net op tijd … gelukkig